blast embriyo transferi olan arkadaşlar

ılk 3 gun yatman yeterlı dınlenmen yanı onun dısında agır iş yapmadan gunluk hayatına devam edebılırsın hayatım

bende 3 gün yattım ama sonra yemek yapmak zorundaydım anneme dememiştik tüp yaptıracağımı üzülmesin diye
bende yemek yaparken malumdolaba uzandım tabak almak için :kedi:

anladım hayatım ama bunlar hayatın gerceklerı ya bıze bısey olsa annemız sonradan öğrense ne kadar üzülür söyle bence sende bı anne olucaksın nıhayetınde

bence iğneyı falan bekleme hemn söyle gelır kalır sanada faydası olur eşininkını söyleme utanır esın belkı bıde annen bılmesın dıye ayrı stres yapma kendıne canım

canım sende ne gıbı belırtıler oldu acaba benım karnım inanılmaz acıkıyo 1 saat arayla acıkıyorum dunden berı tansıyonumda dusuyo aradabır sendede boyle şıkayetler olmusmuydu

evet tatlım bendede vardı acıkma kasıklarımda batmalar vardı ki hala var bel ağrısı transferden sonra çoook fazlaydı hala var

bence iğneyı falan bekleme hemn söyle gelır kalır sanada faydası olur eşininkını söyleme utanır esın belkı bıde annen bılmesın dıye ayrı stres yapma kendıne canım

söylerim canımda negatif olursa çok üzülür dayanamam benim için hasta oldu zaten reflüsü var şimdi streslenince artıyo hastalığı onun için söylemek istemiyorum

elif hayırlı olsun,güzel haberlerini bekliyoruz.
ben de izmirdeyim, henüz başlamadım
hangi doktora gidiyorsunuz ve probleminiz ne acaba öğrenebilirmiyim
teşekkürler

elif hayırlı olsun,güzel haberlerini bekliyoruz.
ben de izmirdeyim, henüz başlamadım
hangi doktora gidiyorsunuz ve probleminiz ne acaba öğrenebilirmiyim
teşekkürler

tatlım ben izmirde yaptırmadm.bizde sorun sebepsiz infertilite.bakalım ne olacak

hadi hayırlısı canım bir gün daha bitti

sagol zeynepcim kondu konulcak derken 4üncü günüme geldm gecmıyo of sıkıcı en zoru bu kısım zaten bekle allah bekle duşünüyorumda keşke dıyorum bı mıkroskobum olsada içimi görebilsem ordamı bebişlerim benımlemı bı kerecık bakabılsem bu sırrı beklemek çok zooorrrr:Saruboceq:

sagol zeynepcim kondu konulcak derken 4üncü günüme geldm gecmıyo of sıkıcı en zoru bu kısım zaten bekle allah bekle duşünüyorumda keşke dıyorum bı mıkroskobum olsada içimi görebilsem ordamı bebişlerim benımlemı bı kerecık bakabılsem bu sırrı beklemek çok zooorrrr:Saruboceq:

çok heycanlıyım senin sonucunu iple çekiyorumhihoyyyt

10 gün kaldı

X