blast embriyo transferi olan arkadaşlar

Evet bitanem darısı bize. çıkmam lazım yarın ayrıntıları alırım ama öğleden sonra sabah dişçiye gidicem çünkü. bu keyifle mışıl mışıl uyurum. tekrar tebrik ediyorum hamile kalıp bana moral olacaksın demiştim :)))) ii geceler

iyi geceler tatlım geçmiş olsun bu aradaolumunekankayizsmile

margarithaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
koptuk biz burda kaydirigubbakcemile gel burayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar geldım aglamaktan tlfonlarda annemlerı herkesı uyandırdım kayınvalıdemle görümcem geldı teste bakmaya ınanamadık şoktayım bennn

kızlar çok silik ikinci çizgi çıktı

Cnm ben siizin topikte değilim ama dolaşırken denk geldim.İlk negatif yazdığında içim çok kötü oldu (ve birşey yazmak istemedim) Yine dolanırken "silik tek çizgi"yazdığını gördüm ve gözümden yaşlar süzüldü inan çok sewindim.Allah sağ salim kucağına aldığın günleride gösterir inşş.Tebrik ediyorum a.s.

Allahhh hepınızden razı olsunnnnnnn yanımda oldugunuz için hepinıze sonsuzzz dilekleriimmm AALLLAAHHIIMMM KIMSENIN KUCAĞINI BOŞŞŞŞ BIRAKMA YARABBBIIMMM

Cnm ben siizin topikte değilim ama dolaşırken denk geldim.İlk negatif yazdığında içim çok kötü oldu (ve birşey yazmak istemedim) Yine dolanırken "silik tek çizgi"yazdığını gördüm ve gözümden yaşlar süzüldü inan çok sewindim.Allah sağ salim kucağına aldığın günleride gösterir inşş.Tebrik ediyorum a.s.
canım çok sağol çok teşekkür ederim

iyide zaten yumurtalar toplandı bu ne çatlatma iğnesiki

bende pko varya doktor bilemedi geri ze..... verdi yüksek dozu sonra çatlattı
transferden sonra ben ohss oluyordum yani yumurtam çok büyüdüğünden karnım şişti
bana tekrardan çatlatma iğnesi yaptıki diğerleride çatlasın büyümesin diye

canım fragmin yazıyo hergun 7 de aksam vuruyorum bu çatlatma iğnesi degıl o bıkere vuruluyo yumurta toplamadan öncekı o bu baska tutunması için sanırm

canım fragmin yazıyo hergun 7 de aksam vuruyorum bu çatlatma iğnesi degıl o bıkere vuruluyo yumurta toplamadan öncekı o bu baska tutunması için sanırm

anladım canım tutunması içinde olabilir düşük önleme içinde
ayy ne sevindim bi bilsen Allah verdi bak sonunda şimdi huzurla uyu ve bize dua et mafoldumben
dediğimi yanlış anlamadın değilmi ben o anı yaşadımda ondan dedim iğne vurundunmu diyeŞeniz

X