Blacksiya'nın Düğünü.. :))

gerçekten çok güzell olmuşsunuz.. ama sırf merakımdan soruyorum dansöz gördüm sanki fotoda oradaki düğünlerin adeti midir? yoksa sizin tercihiniz mii? bebişiniz de sağlıcakla gelsin inşallah :Saruboceq:

ben ikinci gelinliğini ve saçını çok daha beğendim canım allah mutlu etsin bi yastıkta kocayın işallah

aaa neden utanmayınsırnaşık şey görünen köy kılavuz istemez en tatlı gelin ilan ettim sizi varmı ötesi iyi gecelerlülülülülülü
canım çok tesekkurler senin güzelliğin oooooo

ışıl ışıl bi gelin olmuşsun çok beğendim....

Size de çok tesekkür ederim

oğluşum da aselimi öpüyomuşşş :roflol: kaydirigubbakcemile5

beşikten kertsek mi ne

maşallah bebeğinize, cok da güzel bir gelin olmuşsunu mutluluklar

tesekkür ederim

çok güzel bir gelin olmuşsun canım şimdide bebişine hamilesin ne güzel bişey ya inşallah allah bizlere de nasip eyler :Saruboceq::Saruboceq:

Amin canım inş.. Cok güzel duygular Allah isteyen herkese nasip etsin..

Cok tesekkürler evet geneldi izmirde çıkar dansöz özellikle yemekli düğünlerde ancak bu dansöz bize bir arkadasımız tarafından düğün hediyesi idi.. Hani bizim aklımıza gelmemişti gerceği..

ben ikinci gelinliğini ve saçını çok daha beğendim canım allah mutlu etsin bi yastıkta kocayın işallah

evet canım bende 2. sacımı cok beğendim gelinlikler aynıydı yalnız belki foto cekim ve ışık acısından farklı durmustur..

Çok güzel bi gelin olmuşsun
mutlulugunuz daim olsun

Amin cok tesekkür ederimmm

a.s.

mutluluklar dilerim bende cerkezkoye gelın geldım öyle gezilip tozulucak yeri yok ama yakın cıvarlara gıdıyoruz

bu arada bebeğini saglıcakla kucağına almayı nasıp etsın allah aramız az olucak senle kız mı erkekmı bebişin

Çok imrendim valla Allah nazardan saklasın. Bende nişanlıyım inş. bende böyle mutlu bir gelin olurum.

Gelinliklerin güzel :) saç modellerinde hoş çok yakışmışsınız Allah mutlu mesut etsin neden vücuduna sim döktün ki biras kötü bi görünüm olmuş :)

çok güzel bi gelin olmuşsun....
hep mutlu kalın böyle

Çok yakışmışsınız maşallah, Allah mutluluğunuzu daim etsin. Sağlıklı bir doğum geçirmenizi ve hayırlı bir evlada sahip olmanızı dilerim. Allah inşallah minik kızınızla birlikte yuvanıza ömür boyu mutluluk ve huzur versin.

Allah'ım çok duygulandım yaa
Allah analı babalı büyütsün ya
Allah huzurunuzu hiç bozmasın inşAllah

inş. sağlıcakla meleğini kucağına alırsın tatlım bir ömür mutluluklar dilerim kızınızla beraber

mutluluğunuzun devamını dilerim...bebeğinede sağlıklı ömürler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…