Sedefffffff süper ötesisin artık korkuyorum senden..
Seni ve yesica'yı Dedektif Haziran Anneleri ilan ediyorum
Sizi çokkkk öpüyoruma.s.
black ne güzel fotoğraflar bunlar,allah nazarlardan saklasın
hep böyle gülsün yüzünüz,kuzucuğunuzla birlikte bir ömür boyu mutlu olun inşallah..
beni kimse öpmese de olur
Canim rabbim mutlulugunuzu daim etsin ve ömür boyu hep mutlu olun insallah :Saruboceq:
Bu guzel yuvaya kizinizda gelince insallah mutlulugunuz ikiye katlanirr :Saruboceq:
Kizinda en az senin kadar guzel olsun annesine ceksin insallahh
ben burada tanıştığım sözlerinden yüzünü anlamaya çalıştığım kızın bir prenses olduğunu gördüm.. eşinin de prens tabi. o kadar temiz o kadar güzel bekmışsınız ki resimlerde :asigim: çok duygulandım. laptop u koca göbüşüme koyup eşime koştummm. :roflol: hepsini gösterdim. opuyorumnanaktan allahım bu güzelliği hiç bozmasın. asel imle mutluluğunuza mutluluk eklensinnnopuyorumnanaktan
Ben de burada sizleri tanıdığım için çok memnunum canım özellikle de senin yerin çok farklı..
Güzel sözlerin ve içtenliğin için çok teşekkür ederim inan hepsi karşılıklı ben de seni her ne kadar görmesem de kanımızın birbirimize ısındıgını hissedebiliyorum.
Umarım buradaki arkadaslıgımız daim olur. Eşine de çok selamlarımı ilet lütfen.. Bebişimize oksa şimdilik karnından karnından :) sonra yanaklarından.
a.s.
çokk çookkkk güzel bir gelin olmussunuz.. mutlulugun daim olsun.. allah ayırmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?