geliiiiiin geliiiin şöyle az kurcukladım da sen az yiyosun az canının abur cubur istemesi normal. metabolizmayı yavaşlatmış bile olabilirsin kilon azaldıkça nelerden kısacaksın zaten azcık yiyorsun :18:
yarın, kızımın bilgiyarışması eleme sınavı varr....
150 kişiden 5 kişi seçeceklermiş.
pc yi istiyor.bu akşamlık benden bu kadar
byyy
bugün yenenler:
1 haşlanmış yumurta
1 zeytin
1 peynir
1 kase baharatlı yoğurt
[/QUOTE
canım yemek istemedi.kendime yeşil çay yaptım,onu içiyorum.
canım sıkkın.aslında lesliye takılsam iyi olurda....neyse bakarız birazdan.
öğlen yemedim ya aburcubur başladı.
1 y.k pekmez
1 avuç sarı leblebi
offf offff oturduğum yerde kaldım resmen
veee 2.avuç leblebide gidiyorrrr.gittiiii
lesli de gitti(olmadı)
bir buçuk saat olmuş.
kalkayım artık.
akşam yemeğim:
4 kaşık yoğurtlu makarna
2 eti hoşbeş
oyyy canım çikolata istiiiii iiii
Bugün sadece sabah ve akşam daha dengeli yedin:44::44:kaçamak kaçamağı getiririnşallah yarın daha mutlu bir gün geçirirsin
Merhaba Blackseea,kızına başarılar dilerim
bugün yenenler:
1 haşlanmış yumurta
1 zeytin
1 peynir
1 kase baharatlı yoğurt
[/QUOTE
Bugün sadece sabah ve akşam daha dengeli yedin:44::44:kaçamak kaçamağı getiririnşallah yarın daha mutlu bir gün geçirirsin
evttt.çok haklısınızzz.
sabaha daha dikkatli olacağım,sözz
ilgine teşekkür ediyorum.senin nasıl gidiyor.
az önce mevsimlerden romayı okuyordum.online değildim yazamadım.
burada da yazdığını görünce online olup cevap verdim.teşekkürlerr.
inşallah herkesler için,hepimiz için iyii bir gün olur.
kayınpederim yine rahatsızlanmış.eşim az önce oraya gitti.bende nete takıldım iştee
sabah ola hayrola inş.
evttt.çok haklısınızzz.
sabaha daha dikkatli olacağım,sözz
ilgine teşekkür ediyorum.senin nasıl gidiyor.
az önce mevsimlerden romayı okuyordum.online değildim yazamadım.
burada da yazdığını görünce online olup cevap verdim.teşekkürlerr.
inşallah herkesler için,hepimiz için iyii bir gün olur.
kayınpederim yine rahatsızlanmış.eşim az önce oraya gitti.bende nete takıldım iştee
sabah ola hayrola inş.
Günaydın mutlu bir gün dilerim
Ne demek,zaman zaman hepimizin morali bozulurönemli olan düştüğümüz zaman tekrar ayağa kalkabilmek Kayınpederine de Allah şifa versin benim diyetim fena gitmiyor...bende bazen kaçamak yapıyorum,sonra toparlıyorum sende toparlanırsın inşAllah sevgiler
Günaydın mutlu bir gün dilerim
Ne demek,zaman zaman hepimizin morali bozulurönemli olan düştüğümüz zaman tekrar ayağa kalkabilmek Kayınpederine de Allah şifa versin benim diyetim fena gitmiyor...bende bazen kaçamak yapıyorum,sonra toparlıyorum sende toparlanırsın inşAllah sevgiler
günaydınlarrr,,,
bende aynı güzellikleri size diliyorummm.
teşekkür ederim,aminnn.
sizin adınızada çok sevindim.hani birşeylere emek edipte karşılığını alınca insan nasılda gururlanıyor,mutlu oluyor dimi amaa...
aslında şu obezlikten çıksam fazla kilolu konumuna geçsem,sizin sayfanın diyetlerini deneyeceğim.mantığını şimdilik tam incelemedim.
sevgilerrr
iyiki simidi dışarda yedim yoksa o yrım değil tam olacaktı.arkadaşla bölüşmüştük.
acaba bu kuru ekmekleri yemesemmiki? kalori bakımından bisküviden fazlamı gelir
benim düşüncem;tatlandırıcı,işlenmişlik oranı daha az diye ekmek düşündüm ama yanılıyormuyum ki?
akşama da kırmızı mercimek çorbası yapacağım.salata,yoğurt.başka bişey yokk.
Merhaba ,teşekkürler,aynen öylegünaydınlarrr,,,
bende aynı güzellikleri size diliyorummm.
teşekkür ederim,aminnn.
sizin adınızada çok sevindim.hani birşeylere emek edipte karşılığını alınca insan nasılda gururlanıyor,mutlu oluyor dimi amaa...
aslında şu obezlikten çıksam fazla kilolu konumuna geçsem,sizin sayfanın diyetlerini deneyeceğim.mantığını şimdilik tam incelemedim.
sevgilerrrçıkarsınız,biraz daha sabredin şu an akadar çok güzel kilo verdiğiniz,aynen Serap'ın dediği gibi nasıl kilo verileceğini biliyorsunuz,yeter ki bozmayın.Yeni kiloya alışabilmesi için vücudunuza zaman tanıyın
Afiyet olsuniyiki simidi dışarda yedim yoksa o yrım değil tam olacaktı.arkadaşla bölüşmüştük.
acaba bu kuru ekmekleri yemesemmiki? kalori bakımından bisküviden fazlamı gelir:
benim düşüncem;tatlandırıcı,işlenmişlik oranı daha az diye ekmek düşündüm ama yanılıyormuyum ki?
akşama da kırmızı mercimek çorbası yapacağım.salata,yoğurt.başka bişey yokk.mısır ve pirinç patlağı var,onları hiç denediniz mi?veya ara öğünlerde 1 meyve+süt,veya yoğurt yeseniz daha tok tutar...kuruyemiş da iyi bir seçim...5-6 badem veya fındık+2 günkurusu iyi bir seçim olabilir...