diyetini beğendim, umarım verirsin kiloları, bende 83 ten 60 a düşmeyi hedefliyorum, az ve öz yiyerek, selamlar,
selam blackseea, senin sayfanıda sık kullananlara ekledim, çünkü direk ordan açıyorum ben kendiminkini, senide takip edeceğim, az çok benzeşiyoruz, 33 yaşındayım diğer bilgileri sayfamda yazmıştım ama gene yazayım bki 32.4, boy 160 cm, kilom bugün 82.7 kg. 1-2 gündür dikkat ediyorum, emzirdiğimden dolayı fazla aç gezmek istemiyorum bu arada :)))) umarım zayıflarız, şişman olmak berbat bir şey, yaşayan bilir..... sevgiler, başarılar....
canım ilkelerin çok güzel.bu yolda sana başarılar diliyorum.paslaşarak devam edelim.
offfff kendi sayfama uğramaya utanıyorum dün ve bugün kendimi kaybettim çook yedimkendimi hiç iyi hissetmiyorum, ama yılmak yok yarın tekrar az yemek yiyecem,
sende abartmışsın baya :) iyi mi kötü mü bilemedim :) aman ha dikkat edelim , zencefil taze var, tarçında toz halinde, zerdeçal hiç bilmiyorum bu ikisini deneyeyim :) iyi geceler
merhaba blackseea, ooo bu gün süpersin, bende bol bol lahana kemiriyorum, ne yapayım açlığımı bastırıyor, bazan kırmızı lahana, bazende bildiğimiz beyaz lahana, tok tutuyor valla, ben tüm içecekleri uzun yıllardır şekersiz içiyorum, çok nadir canım tatlı ister, o zamanda değil tarçın, çikolataların olması lazım öyle kriz yani :)) 1-2- gündür devam etmemiştim ama bu gün tartıldım 83 kg ım en azından çok kilo almamışım, ben herhangi bir ölçü günü hedeflemedim ama sana katılırım ayın 2 sinde bende yazayım ölçülerimi :)) kilomu yani... tekrar yazarım byy