En kisa zamanda iyilesmeni dilerim canım.
canımmm
hala düzelmediniz mi
geçmiş olsun....
kızınızın sınavları nasıl geçti
diyete başlarken ilk başlarda çok zorlanmıştım.çünkü yemeyi çok seviyordum.az yiyemiyordum.birde bilinçaltı sürekli yeeeee diyordu.sonra yiyemezsinnnn diyordu.
bazennnn çokk bazen yedim delice hemde.bazende inatlaştım yemedim.
sonra baharatları keşfettim.
daha sonra düşük kalorili besinleri(beyaz lahana,brokoli,karnabahar) yedim yedimmm.gaz oldu,caz oldu,saz oldu...sonra birara akşam 5 ten sonra yemedim.açlığımı suuu içerek bastırdım.ph değeri yüksek su buldum onu içtim.tok tuttu.hatta bazen içimdeki suyun çalkalanışını duyuyordum.
5-6 günde 1 serbest ettim.herşeyi yedim.yine devam ettim.
inanın o kadar zorlandım kii,o kadar çabaladım kii>>>>sonuç :evt kilo verdim ama bu eziyete ramen sadece gram gram verebiliyorum.ama pes etmeyeceğim.vazgeçmeyeceğim.kendime bunu borç biliyorum.çünkü çok örnek var.insanlar emek ediyor vede bir şekilde sonuca ulaşıyorlar.
bu yapılabiliyorsa bende yapabilirim.yapmalıyım.çünkü bazen kızım da bunu hissettiriyordu.kendim için olmasa bile onun için mutlaka başarmak istiyorum.
evde yoğurt yapıyorum.hiç birşey yoksa bile üzerine acı biber dökerek yiyorum.
içtiğim siyah çaya karabiber tozu dökerek içtim.
ne olur sizde pesetmeyinn.tatlıysa sorun,tarçın ı araştırın güzel yazılar var.ben faydasını gördüm.
diyetisyene gidin.sorun.konuşun.alerjiniz olduğu için çaresiz kalıyorum.
haa birde ben 3-4 ayda bir kan tahlilerimi yaptırırım.alışkanlık oldu işte.şimdilik sorunum yok şükür.
çok aktif bir site>>>
sayfayı son anda kurtardım valla.
aslında boş kaldığım yada oturduğum sürece sürekli online durumdayım.
hımmm demekki çok az oturabiliyorum.
bugün kızımı okula götürene kadar ev işleri yemek hazırlığı falann.12:30 da kızımı bıraktım.işlerim vardı yürüyerek gittim.onları hallettim.3 saat sürdü bunun 2 saati net yürüyüş.
yemelerim:
2 kase az şekerli sütlaç
6 dilim ekmek
1 porsiyon mantar sote
1 porsiyon bakla yemeği
fırında sebzeli ton balığı 1 porsiyon
250ml gazlı içecek
bol salata
2 tane eti hoşbeş dilimi
3 kare %75 kakaolu bitter çiko.
hımm meyve yok.sabaha artık oda.
maşallah canım bende 1-2 kilo sonra fazla kilolu olucam bki'ye göre...bir gün, bunun beni mutlu edeceğini söyleseler inanmazdım.... obez olmak ne berbat bir şeymiş meğer....
selam bende varım bu yoldaa
sanırım bn dikkat etmemişim
yada siz hep mi böyle yiyordunuz????
6 dlm ekmek?
gazlı içecek?
çikolata?
sütlaçççç???????
siz bünyenizi daha iyi bilirsiniz
ama bana fazla geldii
blackseea merhaba
sizi dinledim
ve bugün tekrar platese başladım
tam 1 saat
umarım hep yaparım
(yarına bırakırım gibi geliyor ama)
saat 10,00 da beyaz tvde
bakalım yarın ne olacak
sagol canım........bende uç aydır yavastan basladım....sekız gıttı sımdı dıyetısyenle devam edıyorum bakalım ıns hedefe gıderız.......sımdı öğle yemegı vaktı......sebze yemegı yogurt salata bı dılım ekmek...
sagol canım..kızınada masallah........cızelge yapmak zor gıbı kızlarınkı kalmıs hala.....ama artık 72 400 gıdum cok sukur ya ..artık eskı halımı ıstıryorum yastan bıraz zor ama azda olsa olsun artık....senın cocuk bı tanemı....son dogum üçüz ve sezreyan olunca kılo aldıı basını doguma 92 ıle gırmıstım cok sukur 72lerdeyım ıns devamı gelıcek bırbırımıze destek olalım burası ıyı oldu ...sımdı oğle yemegı yedım bıtkı cayımı da ıceyım ....ıyı gunler
selam.....canım aynen kılodan kısalma oluyo yas ılerleyıncede farkedıyo bende aynı 1 54 gelıyorum aynıyıız yanı boy böle olunca kılo dahada bellı oluyor.....kızına saglıklı omur ıns benımde cadılarıma....gercekten zor... bı tane daha olsun dedım ve üç tane bırden gelıverdı hayatıma....zorlu üç yıl gectı sımdı kendıme yenıden bakma vaktı.....bu ay sonuna kadar yetmısı gorsem ıyı olucak....
selamlar gelincim epeydir görüşemiyoruz bu arada
neyse işine yarar hoş bir şey bırakıyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-gilisemik-indeks-degerleri.html#post29482037
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?