• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Blackcat'in Diyet Günlüğü

sevgili günlük bu sabah tartıldım 72.9 du bir 60ları görsem motive olacam hadi hayırlısı ve mich. bugün 3. günüm...

slm sevgili günlük bugün lahana salatamı yapacağım bir haftalık ama henüz güzel bir tarif bulamadım

Sabah:
Evden çıkmadan sirkeli su
2 poça 140
Çay (şekersiz)
Ara:
yoğunluktan bugün yapamadım
Öğle:
lahana salatası 140
Bir yumurta(kahvaltı için getirdim de yiyemedim ) 80
Ara:
Yine kayısı kurusu 3-5 tane 50
Saat 16 gibi
yeşilş elma 60
Akşam
Bir dilim tam buğday ekmeği 60
çorba 100
salata yoğurt 100
2 litreden fazla su, 2 büyük bardak ıhlamur(hazır değil demleme), 1 bardak kayısılı form çayı, 5-6 bardak şekersiz açık çay
Spor: hergün jullianla 20 dk spor
Kalori: 720 civarı çok az olmuş hımm akşam meyve de yiyim dün kek yaptuydu,ım akşam bir dilimcik yesem mi ki :))) akşamdan kastım yemekten önce yemekten sonra zate birşey yemiyom...

Sabah:
2 poça 140
Çay (şekersiz)
Ara:
yoğunluktan bugün yapamadım
Öğle:
lahana salatası 140
Bir yumurta(kahvaltı için getirdim de yiyemedim ) 80
Ara:
Yine kayısı kurusu 3-5 tane 50
Saat 16 gibi
yeşilş elma 60
Akşam
Bir dilim tam buğday ekmeği 60
çorba 100
salata yoğurt 100
2 litreden fazla su, 2 büyük bardak ıhlamur(hazır değil demleme), 1 bardak kayısılı form çayı, 5-6 bardak şekersiz açık çay
Kalori: 720 civarı çok az olmuş hımm akşam meyve de yiyim dün kek yaptuydu,ım akşam bir dilimcik yesem mi ki :))) akşamdan kastım yemekten önce yemekten sonra zate birşey yemiyom...

bencede cok az bu menuyel kılo bıel versen bı yerde durur o zamn napcan öğle cok az olmus bence yogurt felanda ye canım :34:

bencede cok az bu menuyel kılo bıel versen bı yerde durur o zamn napcan öğle cok az olmus bence yogurt felanda ye canım :34:

evet canım ya son günlerde nedense çok az yemeye başladım
bugünün menüsü:
Sabah:
2 poça 140
Çay (şekersiz)
Ara:
1,5 kayısı kurusu
Öğle:
lahana salatası 140
Ara:
yarım kek düşünüyom. Dün akşam yemediiğim için ödül :) 90
Saat 16 gibi
yeşil elma 60
Akşam
kumpir(yağsız tabii, içine kalorili birşey koydurmamaya çalışıcam, canım çok istedide :))500 olur herhal :=)
ayran(iyicene şişem)
2 litreden fazla su, 2 büyük bardak ıhlamur(hazır değil demleme), 5-6 bardak şekersiz açık çay
Kalori: 1000 civarı
akşamları hep meyve yiyim diyom ama sonra unutuyom:)
sabah tartıldım 72,9

eveeeet günlük dün dukana başladım. bugün ikinci gün şuan rahatım ama henüz kiloda değişim yok tabii mucize beklemiyom ama cuma sabahı umarım birşeyler görürüm tartıda:52:

bugünkü menüüü: Seyir 1
sabah: kalkınca bir tane probiyotikli yoğurt
dukan ekmeği (dün akşam kendim yaptım netteki tariflerden biraz kafama göre ama fena olmadı tabii 1.5 yulaf kepeği içeriyo)
domates salatalık maydanoz peynir
öğle yok geç kalktığımdan
bir bardak zerooo(dukan amca izin verdiğinden)
akşam 5 köfte, marul, soğan, havuç
veee yoğurt
karnım şuan tok acıkırsam ayraaaaan içecem
sabah 72,7di
akşam 73.
çok iyi ya sonunda 72 i gördüm

slm günlüüüüük şuan 71.5 im dukana devam. arada bozmalarım olduğundan yavaş giiyo ama olsun mühim olan gitmesi di mi :)
menüm
sabah: salatalık, domates, ekmek 2 dilim (yulaf ekmeğim taş gibi olmuş yenisini yapmaya üşendim tabii normal ekmek yedim )
2zeytin, acyivia yoğurt, peynir(light)
1 saat sonra bir koca tabak yoğurt
geç kalktığımdan öğle yok
akşam et kavurdum 1 tatlı kaşığı zeytin yağı ile ve koca bir tabak yoğurt yine.
birazdan da süt içecem tarçınla :)
çok iyi bir gün olmadı ama en azından ekmek dışında gafım yok

Neredeyse 5 kilo gitmiş bile. Tebrik ederim. :46:

Dukan diyeti oldukça zor bir diyet, daha önce ben de yapmış ve çok güzel sonuçlar almıştım. Ama maalesef verdiğim kiloları geri aldım. BU diyeti uygulamaya devam edeceksen mutlaka koruma programına uymalısın. Yoksa verdiğin kiloları fazlasıyla geri alıyorsun.

Ben şimdi karatay diyetini kendime göre uyguluyorum. Dukandaki atak süren bittikten sonra düşünebilirsin.

Kolay gelsin.

Neredeyse 5 kilo gitmiş bile. Tebrik ederim. :46:

Dukan diyeti oldukça zor bir diyet, daha önce ben de yapmış ve çok güzel sonuçlar almıştım. Ama maalesef verdiğim kiloları geri aldım. BU diyeti uygulamaya devam edeceksen mutlaka koruma programına uymalısın. Yoksa verdiğin kiloları fazlasıyla geri alıyorsun.

Ben şimdi karatay diyetini kendime göre uyguluyorum. Dukandaki atak süren bittikten sonra düşünebilirsin.

Kolay gelsin.
sağooool ya dukan la bu hafta kilo veremedim ve kararsızım diyetisyene gittim bir menü verdi onu mu yapsam dukanı mı bileedim halaaaa düşünüyorum

71,5 PUFFFFFFFF yapamıyom diet falan motive olmam lazıııım takıldım aynı kiloda gerçi almamakta marifet:51:

sevgili günlük sürünerek yaptığım diet maceram da bugün kü kilom 71
hala 6lı rakamlara inemedim ya pes diyorum pes.

evet yn ben en son 70,5 görmüştüm ama bir haftalık azıtma ile yine artıardayım. kendime yeni bir yol çizmenin vaktdir:)
daha düzenli ve cıssız diet artı spor :)
pazartesi düzeni spora başlıyorum artık...

eveeeeeeeeeeeet uzun bir aradan sonra yine geldim :1::1:
ya 6 aydır bir zayıflayamadım ama olsun şişmanlamadım en azından :1::1:
geçen kasımda 44 bedendim ama aylardır 42 yim bu da bir başarı yani 46 48 de olabilirdim değil mi:1::1::1:
yeni bir hedeeeeeeeeeeef ve başlaaaaaaaaaaa

kızlar burayı okuyan varmı bilmiyorum ama olursa diye ayrıntılı yazacağım...
neden kilo veremiyoruz. neden şişmanız. belki de öyle istediğimiz için bunu hiç düşündünüzmü.
aslında zayıf oolmayı istesekte içerde bir yerde hepşişmanlığı benimsediğimiz için böyle kalmış olabilir miyiz.
tek şişman beynimiz diye bir kitap okuyorum ve tavsiye ederim:34: ben o kitaptan ve başka kitaplardan öğrendiklerimle kendime bir yol çizeceğim. Ve bu safer başaracağım. evet o kadar eminim kendimden beni takip etmek isteyenler olursa işte kurallarım...
KURALLAR: 1 - Tartıyı hayatından çıkar. Artık tartılmak yok. zayıfladığını anlaman için tartıya ihtiyacın yok. bak vücudun inceliyor. şekilleniyor. kıyafetlerin bol geliyor tartı ne ne gerek.
o rakamlar sadece rakam . sen 55 rakamını görmeyi mi 38 beden giymeyi mi istersin:1: düşünki dünyanın yer çekimi alanı bozuldu artık kuvvet azaldı eeeee hali ile daha hafif geliyoruz. yani ay da ki gibi:32: mesela 90 kilo olanlar artık yarısı 45 geliyo. e ne olacak şimdi sen hala 55 olmak istiyormusun. çünkü 55 için bayağı kilo alman gerekte ondan dedim:33::33::33::33:
Bu işin şakası tabii ama gerçekten devamlı tartılmanın hiç faydasını görmedim 1 ay da hiç tartılmayayım bakim ne olacak:27::27:Tarih 09.06.2012 tahminen 72-73 kiloyum. bir ay sonra görüşürük tartııııııııııııııı

Son düzenleme:
Bebitom günlüğün hayrlı olsun, buradan da takipteyim :23:

Şu bunalımlarından bi çık ama artık :52:

Back