Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah:
Evden çıkmadan sirkeli su
2 poça 140
Çay (şekersiz)
Ara:
yoğunluktan bugün yapamadım
Öğle:
lahana salatası 140
Bir yumurta(kahvaltı için getirdim de yiyemedim ) 80
Ara:
Yine kayısı kurusu 3-5 tane 50
Saat 16 gibi
yeşilş elma 60
Akşam
Bir dilim tam buğday ekmeği 60
çorba 100
salata yoğurt 100
2 litreden fazla su, 2 büyük bardak ıhlamur(hazır değil demleme), 1 bardak kayısılı form çayı, 5-6 bardak şekersiz açık çay
Spor: hergün jullianla 20 dk spor
Kalori: 720 civarı çok az olmuş hımm akşam meyve de yiyim dün kek yaptuydu,ım akşam bir dilimcik yesem mi ki :))) akşamdan kastım yemekten önce yemekten sonra zate birşey yemiyom...
bencede cok az bu menuyel kılo bıel versen bı yerde durur o zamn napcan öğle cok az olmus bence yogurt felanda ye canım
sağooool ya dukan la bu hafta kilo veremedim ve kararsızım diyetisyene gittim bir menü verdi onu mu yapsam dukanı mı bileedim halaaaa düşünüyorumNeredeyse 5 kilo gitmiş bile. Tebrik ederim.
Dukan diyeti oldukça zor bir diyet, daha önce ben de yapmış ve çok güzel sonuçlar almıştım. Ama maalesef verdiğim kiloları geri aldım. BU diyeti uygulamaya devam edeceksen mutlaka koruma programına uymalısın. Yoksa verdiğin kiloları fazlasıyla geri alıyorsun.
Ben şimdi karatay diyetini kendime göre uyguluyorum. Dukandaki atak süren bittikten sonra düşünebilirsin.
Kolay gelsin.