- 6 Mayıs 2015
- 2.906
- 4.101
- 133
- 36
Amin insallah . Çok teşekkür ederim
Umarım duygularına tercüman olmuşumdur. Allah yardımcın olsun. Kazasız belasız atlatırsın inşallah.
Gidip dönmek 13 saat ucak yolculuğu ve 2 küçük çocuk kolay degil elbette ama bunu yaptığınızda keske diyeceğiniz bir durum kalmayacak ortada, esiniz de siz de huzurusz olmayacaksınız; bazen böyle fedakarliklar yapmamiz gerekebiliyor..Amin sağolun. 3 yıl kadar kalacağız bir değişiklik olmazsa. Benim yanlarında 3 ay kalmama müsade etmezler annemle babam onu biliyorum ama en azından 1 ay kadar kalsam ameliyattan sonra iyi olacak. Ben gitmemekten yanayım aslında ama eşim de yine iş dolayısıyla yakın zamanda yurtdışındaydı bir ay, şuanda bir haftadır farklı şehirlerdeyiz, çok ayrı kaldık, gel sonra dönersiniz diyor. Gidip gelmek kalıyor sadece geriye.
Ay ne alakası var Allah askına? Ona bakarsanız konusahibinin de 2cocuğu var 3 haftadır babadan ayrı 3 ay da ananede kalsalar o adam da baba neticede değil mi? Tek yönlü bakmayın. 1ve3"yaşında bebekle konu sahibi napabilir ki2de ikiz var.Valla tek bisey dicem.. koca bulunur, anne bulunmaz
Ben bu durumda esimin sirf ayri kalcaz diye annemin yaninda olmamazlik yapmazdim sanirim. Hemen muhalefet olun ay ne alaka yhaaAy ne alakası var Allah askına? Ona bakarsanız konusahibinin de 2cocuğu var 3 haftadır babadan ayrı 3 ay da ananede kalsalar o adam da baba neticede değil mi? Tek yönlü bakmayın. 1ve3"yaşında bebekle konu sahibi napabilir ki2de ikiz var.
Yok yhaa benim üslubüm hiç olmadı, koca bulunur anne bulunmaz dediniz ya muhalefet olmadım,eşi de baba bir babayı en az 1.5ay bebeklerinden ayrı koymak demek bu ona sa günah değil mi? Zaten 3 haftadır yokmuş.. Eşinin çözümü çok yerinde amwliyat zamanı gel boş yere 1.5ay ayrı olmayalım demiş. Cocuklarından gereksiz yere 1.5ay ayrı kalmak istememiş bunu, vurguladım. Dünkü çocuk değilim her tarafı ile bakılmalı. Fikrimce hiç bir kadın kv ameliyat olacak diye 2bebeği ile 1ay evvelden kocasını yollamaz mesela.Ben bu durumda esimin sirf ayri kalcaz diye annemin yaninda olmamazlik yapmazdim sanirim. Hemen muhalefet olun ay ne alaka yhaa
Bir kiz evladi anne icin farklidir bence. 13 saat yolculuk demis. Benim 2-3 cocuklaucak tecrubem oldugu icin konusuyorum. Konu sahibi verimsiz olacagini dysunuyorsa zaten gelmez ya da gidip gelir, ben 2 defa o yolculugu tek yapmazdim. Uzun sureli bi ayrilik degil bence 1,5 ay. Ha ama annesine moral veremeyecekse bakamayacaksa zaten kalmasin. Benim icim rahat etmezdi sanirimYok yhaa benim üslubüm hiç olmadı, koca bulunur anne bulunmaz dediniz ya muhalefet olmadım,eşi de baba bir babayı en az 1.5ay bebeklerinden ayrı koymak demek bu ona sa günah değil mi? Zaten 3 haftadır yokmuş.. Eşinin çözümü çok yerinde amwliyat zamanı gel boş yere 1.5ay ayrı olmayalım demiş. Cocuklarından gereksiz yere 1.5ay ayrı kalmak istememiş bunu, vurguladım. Dünkü çocuk değilim her tarafı ile bakılmalı. Fikrimce hiç bir kadın kv ameliyat olacak diye 2bebeği ile 1ay evvelden kocasını yollamaz mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?