Babam çalışmıyor, yardımcı olur elinden geldiği kadarıyla zaten ama oda çok sağlıklı değil. Gelmeden elbette bir şekilde idare ederler ama içim hiç rahat olmaz sonra pişmanlığını yaşar mıyım diye düşünüyorum.Abiniz çalışıyor anladım da Babanız da mı çalışıyor? Çalışmıyorsa yardımcıyla birlikte gayet iyi o üç ay'ı atlatabilirler. Herkesin sorumluluğu ayrı. Babanız annenizin hayat arkadaşı.. Sizde görüntülü görüşüp haberdar olursunuz annenizden. Allah şifa versin.
evet yasarsınız allah korusun hastalık bu yaslılar olur ya talıhsız bırsey olsa uzulursunuz bence yanında olun annenız boyle bırsey olsa yanınızda olmazmıydı olmasa bıle sız evlat olarak ustunuze dusenı yapmalısınız onlar sızı dusunuyor ondan gelme dıyor kıyamadıklarından sız gerekırse sartlarınızı zorlayın derımBabam çalışmıyor, yardımcı olur elinden geldiği kadarıyla zaten ama oda çok sağlıklı değil. Gelmeden elbette bir şekilde idare ederler ama içim hiç rahat olmaz sonra pişmanlığını yaşar mıyım diye düşünüyorum.
Amin sağolun. 3 yıl kadar kalacağız bir değişiklik olmazsa. Benim yanlarında 3 ay kalmama müsade etmezler annemle babam onu biliyorum ama en azından 1 ay kadar kalsam ameliyattan sonra iyi olacak. Ben gitmemekten yanayım aslında ama eşim de yine iş dolayısıyla yakın zamanda yurtdışındaydı bir ay, şuanda bir haftadır farklı şehirlerdeyiz, çok ayrı kaldık, gel sonra dönersiniz diyor. Gidip gelmek kalıyor sadece geriye.Yurt dışında kalma süreniz ne kadar?Eğer gidip gelme zahmetine girmeye değmeyecek bir süreyse, ailenizin dediği daha mantıklı.Ama,uzun bir süreyse yolculuk zahmetine katlanıp gelip annenizin yanında olun derim.Ameliyat zamanıda önemli fakat, sonrasında bakım sürecinde size daha çok ihtiyaç duyacaktır.Annenize geçmiş olsun.İnşallah sağlığına hayırlısıyla kavuşur.
Anlıyorum sizi. Evlatsınız sonuçta.. İlk bir yurtdışına gidişinizi tamamlayın. Belki ilk ay veya her ay bir haftalığına annenizin yanına gelebilirsiniz.Babam çalışmıyor, yardımcı olur elinden geldiği kadarıyla zaten ama oda çok sağlıklı değil. Gelmeden elbette bir şekilde idare ederler ama içim hiç rahat olmaz sonra pişmanlığını yaşar mıyım diye düşünüyorum.
Sağolun.cocuklarınız okul cagında degıl ben olsam gıtsemde gerı cocuklarımla gelır en azından 3 hafta yanında kalırdım babanız oldugu ıcın 3 hafta kalmanız yeterlı olur sızınde cocuklarınız var sonucta ya da olabılıyorsa bosuna gıt gel yapmazdım saglık bu esde anlayıslı olur kendılerınde kalır amelıyatdan 3 hafta sonra yurt dısına cıkardım bunu esınızle konusun ıstısare edın ya hıc gıtmeyın esınız gıtsın onden ya da gıdıp gerı gelın mutlaka cocuklarınızla 3-4 hafta yanlarında kalırsınız
gecmıs olsun
gıt gel yapmak en mantıklısı ozamanSağolun.
Eşim acısından gidip geldikten sonra ne kadar kalacağım problem değil. 3 ayda kalsam sıkıntı yapmaz. İş ve tatil dolayısıyla yakın zamanda ayrı kaldık o yüzden, gidip dönmemi istiyor. O da benim için zor olacak ama gelmezsem de rahat edemem.
Teyzem ve yeğenleri var ama onlardan ekstra bir beklentileri olmaz. Dizlerinden olacak ameliyatı.Yardımcı olacakmış zaten. Annenizin yok mu hiç yakın akrabası kız kardeşi, yeğeni falan onlarda gelsin. Ne ameliyatı riskli mi?
3 ay kaldırmazlar babam annem, gidip gelmemem konusunda da çok israrcilar ama benim de içim rahat etmeyecek öyle bir durumda.git gel yapmak en mantiklisi. benimde gonlum el vermezdi. orta yolu bulurdum ama, ameliyattan sonra 3 ay kalmazdim, 1 ay filan kalir donerdim. kurman gereken bi hayat var orda sonucta.
3 ay kaldırmazlar babam annem, gidip gelmemem konusunda da çok israrcilar ama benim de içim rahat etmeyecek öyle bir durumda.
Gönlümden geçen burada kalıp ameliyattan belli bir süre sonra geri dönmek. Eşimle anlaşamıyoruz o konuda, o yüzden bu kararsızlıgım aslında.durumu kendiniz icin zorlastiriyosunuz gibi gorunuyo:) verin bi karar olsun bitsin. gonlunuzden geceni yapin, esiniz mizmizlanmasin herkesin bitane anasi var. annenize babaniza danismaniza luzum yok, 1 ay gidin gelin ne olacak sanki.
Ben sizi hatirliyorum yengenizin vefati o ikizlerin buyumesi abiniz zamaninda evlenecekti keske o donem sicak baksaydiniz eger yanlis hatirlamiyorsam.hani en azindan cocuklara anne abla yar olurdu. Suan baya zor askinda karar vermek.bana kalsa dunyada bir annem bir babam kardeslerim olsun yani evlatlarin ilk planda ailen ikinci planda olmali.ben olmus olsam ne yapar ne eder evlatlarimla kalir annemin ameliuatini yaptiriri toparlar oyle gdierdim. Muhtemelen esin sicak bakmadigina gore suratta yapabilir ama anne bu.pisman olma sonra canimMerhaba Hanımlar
15 gün sonra eşimin işi dolayısıyla yurtdışında yaşamaya başlayacağız belli bir süre. Annemin de yıllardır süren bir rahatsızlığı var, ameliyat olması gerektiğini söylemiş doktoru ve ameliyat sonrası 3 ay temel ihtiyaçlar dışında ayağa kalkmaması gerekiyor. Abimin eşi vefat ettiği için ikiz yeğenlerim annem ve babamla yaşıyorlar abimle birlikte. Bende elimden geldiği kadarıyla yeğenlerimle ilgileniyorum.
Ameliyat bizim gidiş tarihimizde 1 buçuk ay sonra. Aameliyat ve sonrası süreçler için ne yapacağımı bilmiyorum şuan. Gidip geri gelsem, sonrası süreçte annemin yanında kalıp yardımcı olmak isterim ama benim de biri 1 yaşında diğeri 3 buçuk yaşında iki çocuğum var ve özellikle oğlumla birinin sürekli ilgilenmesi gerekiyor tam yürüme çağında, gece uykuları çok kötü yanı halihazırda çocuklarla ilgilenmek başlı başına bir iş benim için.
Babamlar benim geri gelmek isteyeceğimi düşündükleri için, ameliyat ve sonrası için gelmemin gerek olmadığını söylüyorlar ısrarla. Ev işleri ve çocukların okul dışındaki ihtiyaçları için yanlarında bir yardımcı çalıştıracaklar. Ama benim içim buna hiç el vermiyor. Yine yardımcı biri olsun ama bende annemin yanında olayım istiyorum.
Biletleri erteletmekte bir ihtimal ama eşim buna sıcak bakmıyor,. Gidip tekrar ameliyat tarihinde geri gelmekte eğer sonrasında da uzun kalmazsam bana zor geliyor çünkü uçakla 13 saate yakın yolculuk yapacağız çocuklarla birde bunun dönüşü var.
Nasıl yapsam daha doğru olur karar veremiyorum. Ameliyatın ben yokken olacak olması, o süreçte annem ve yeğenlerimin yanlız kalmaları fikri beni çok üzüyor, kalsam eşim memnun kalmıyor, gidip gelmek kalıyor geriye, onu da babamla annemle ısrarla istemiyorlar,benim içinde zor olacak.
Gidiş için hazırlanmam lazım bir yandanda artık. Buradan da fikir almak istedim, siz olsaydınız ne yapardınız diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?