oooooooooooooooooooooo nöriye aplamız gelmiş :jeyyar:
biz senin möebbet hapse mahkum olduğunu duyduk kaydirigubbakcemile3 hanem yine bir gazoz vakasında yakalanmışın birini gazozla uyuturkene :roflol: :roflol: :roflol:
bende artık sen hapistesin diede gazozları dağıtmaya aday olmuştum kaydirigubbakcemile3 yoksam bize hapistenmi yazon hıııııııııııııı:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
evet bacım selamünaleyküm.sana boncuktan kuş yaptım haber yolladım içerden geldi mi.neyse af çıkaranlar sağolsun ben ve gazozlarım hizmetinizdeyiz:içelim: nasılsın lahanam keyfin yerinde mi? çok öpüyorum hepinizi
günaydın kızlar....................
Bir günaydın da benden,anlaşılan biz erkenciyiz bu sabah......kaydirigubbakcemile5
nabersin canısı görüşmeyeli uğra kız arada eskisi gibi olalım senağlamaBir günaydın da benden,anlaşılan biz erkenciyiz bu sabah......kaydirigubbakcemile5
şimdi ne ki istanbul bursa arası feribotlar sağ olsun yanimselamlar kızlar.ya siz gözünüzle beraber pcyi de mi açıyorsunuz.maşallah.gününüz güzel geçsin.hepinizi a.s. gündüzcüm istanbula gezmeye gelmiştik akrabam falan yok.ama seviyorum ben istanbulu gezecek yer çok.yine gelmeyi çok isterim.
hoş geldin minik sana gazoz veremmi :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
selamlar kızlar.ya siz gözünüzle beraber pcyi de mi açıyorsunuz.
hoş geldin minik sana gazoz veremmi :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:
pardon canım kardeşimle buluşacaktım hemen çıkmak zorunda kaldım.prensip olarak ben içmiyorum baygınlık yapıyor şakkıdı ama herzaman ikram ederim.gündüzcüm inşallah gelirsin bursaya beklerim.a.s.
ağlayıp sızlanma nen adanalım arada geliyoz işte
ev hali her zaman bir olmuyor gülüm
bakıyom gazozlara fena takmışsın he
bende fanta var istermisin :jeyyar:
Selam kızlar ne var ne yok bir bakayım dedim. bende yorgunum hemen düşüp tv karşısında yatıcam,Küçük kadınları seyrederek :jeyyar:
günaydın kızlar.kanepemin altına yavru kedi bırakılmış annesi tarafından.onunla uğraşıyorum uğramaya çalışırım.
günaydın kızlar.kanepemin altına yavru kedi bırakılmış annesi tarafından.onunla uğraşıyorum uğramaya çalışırım.
hoş geldin gündüzüm :1hug:
seni unuturmuyuk hiç be gülüm sen unutulacak kadınmısın a.s.