Bizim kzlar buraya...

valla güzelim hiç kolay değil çocuk bakmak evlenirsen bi sene çocuk yapma evliliğin tadını çıkar çocuktan sonra eşin değişiyo senin nasıl olduğunu sormadan çocuk nasıl emzirdinmi yıkadın mı niye öksürüyo niye ağlıyo neden hapşırdı bebeğe iyi bak herşey çocuk oluyo sen biraz geride kalıyosun :kızgın:

valla güzelim hiç kolay değil çocuk bakmak evlenirsen bi sene çocuk yapma evliliğin tadını çıkar çocuktan sonra eşin değişiyo senin nasıl olduğunu sormadan çocuk nasıl emzirdinmi yıkadın mı niye öksürüyo niye ağlıyo neden hapşırdı bebeğe iyi bak herşey çocuk oluyo sen biraz geride kalıyosun :kızgın:

haklısın ya ben düşünmüyorum zaten bir süre evliliğin tadını çıkartmak istiyorum...daha sonra isterim..tabi herşeyin hayırlısı

Allah bağışlasın benimkide üç aylık aslında bir aylık olması gerekiyodu erken doğum yaptım yedi aylık doğdu benimki aceleci:emir_bebek:

zor dönemdesn gaz sanc1lar1 falan biz sükür atlatt1k resimde çok tatl1 birden kan1m kaynad1

ben 27 yaşındayım gaz sancısı gerçekten zor bugün biraz rahat şükür offffffff yaramı deştin neler çekiyoruz bu yüzden zaten eşim geldi mi direk ona veriyorum bebeği sen istedin al biraz bak garibimin sesi çıkmıyo sağolsun:roflol:

neyse ben çıkayım yaa yatayım geç oldu misafirlikteyim ayıp olur 1 saattir internetteyim....size ii sohbetler bebişlerinize iyi bakın tabi kendinizede...

benim gerçek adım en büyük benim sanırım saygıda kusur etmeyin:eek:klava::eek:klava::roflol:

ben 27 yaşındayım gaz sancısı gerçekten zor bugün biraz rahat şükür offffffff yaramı deştin neler çekiyoruz bu yüzden zaten eşim geldi mi direk ona veriyorum bebeği sen istedin al biraz bak garibimin sesi çıkmıyo sağolsun:roflol:

iyi esin yard1mc1 oluyosa seninki k1zm1 erkekmi erkeklerin birazdaha fazla oluyomus gerçi benim iki olumunda 3 ay1nd bitti gaz sanc1s1 umar1m yak1n zamanda seninkide biter

X