Bizim kzlar buraya...

iyi akşamlar kızlar diycem ama yine ecrin ve benden başka kimse yok:1no2: ben de sana iyi akşamlar diyiiim ecrin ,ben de sık sık giremiyorum ama arada bir yazmaya çalışıyorumlaelaelaelaelae

iyi akşamlar kızlar diycem ama yine ecrin ve benden başka kimse yok:1no2: ben de sana iyi akşamlar diyiiim ecrin ,ben de sık sık giremiyorum ama arada bir yazmaya çalışıyorumlaelaelaelaelae

burdayım da denk gelemiyoruz canısı
ecrin sevindim modemin yapıldıgına
haydi hayırlısı olsun benneyaptımki

günaydın kıslaaarrr...ecriinn bak anam bu birinci ce'mmmm kaydirigubbakcemile3

selam herkeşlerekaydirigubbakcemile2 ne habersiniz bakem hıııııımmmmmmmmCADIARZU görüşmeyeli nasılmış herkeş
allah allah noluyo bu topinglere neden kimseçikler gelmeyo artıkım yaaaaa

selam kızlar amannnnnn nelerri yalnış anlamışım yani alakaya kel maydonoz:1rolleyes: arzunun bütün yazılarını ecrinin diye okudum şimdi uyandım :roflol:ben de bu kız hamile degil ne bebegi diyorum herhalde başka bir şeyin espirisini yapıyorlar bunlar diyorum çok komik yaaaa kaydirigubbakcemile3kafam servisle okadar doluyduki karıştırmışım:eek: inşallah allah söyletmiştir bu ay ecrin sevindirir bizi İNŞALLAH:ecrin_bebek::emir_bebek: arzucum bebişin hayırlı olsun analı babalı büyüsün saglıklı hayırlı evlat olsun inşallah:nazar::ecrin_bebek:

Allah söyletiyodur iiinşalllah... yerimseniben

bir cee de benden.kozmik beden temizliğine başlıyorum sabaha kısmetse.o yüzden erken yatacağım.hepinizi öptüüüüüm

ben öyle bi girip çıkayım dedim ne var ne yok bu tpicte diye ama kimsecikler uğramamış pek..
ben 3 gündür yoktum..hastaydım rapor verdiler dinlenmeye çalıştım

Allah söyletiyodur iiinşalllah... yerimseniben

Selam kızlar biraz rahatsızım yatıyorum.İşede gitmedim bugün.Yazılarınızı okuyorum.kaydirigubbakcemile5

Ecrincim sabah Seda sayanı izledin mi.? Bir doktor vardı şu ağır ağır konuşan var ya adını unuttum ama yaşlı ve uzman .Sağlıklı yumurtlama için bir formül verdi üşenmessen 15 gün denesene ne olur.. Tabi denemek istersen Tüp bebek denemesi yapanlar bile uygulasın dedi.Yazayım istersen uygula bunun amacı sağlıklı ve sağlam yumurtalara sahip olmak içinmiş.İlk günler bayağı bir temizlenme bile olabilirmiş korkmayın dedi.İçerken sonra reglide olabilirsiniz dedi.Denemeye değer gibi geldi bana.
Yemeklik soğanı (kastamonu soğanı çok iyiymiş ) dörde bölüm 1,5 su bardağı suda kaynatıyormuşsun.Günde 2 kere bunu içiyorsun.Ama her içişinden önce taze taze hazırlıyorsun.15 gün bunu yapıyorsun.Sonra Ara veriyorsun.Bir dahaki başlaman reglinden 5 gün önce başlıyorsun regline kadar devam ediyorsun.Bak bakalım.:lepi:
Allah hayırlısını versin öncelikle.
Bu arada benim kuzenim vardı Ankarada subayla evli.Oda 8 senelik evli oda doğal yollardan bu sene hamile kalmış.Tam doktora gidip kontrol yaptırmaya karar vermişler pat diye hamile olduğunu öğrenmiş.Bu şey gibi oldu televizyonunu cep telefonunu tamire göndereceğin sırada çalışır yaa onun gibi oldu.Allah bebişi olmayan herkese versin.Bu arada üşenmeden korkmadan arada kızımı iyi ki doğurmuşum.Şimdi olsa cesaret edemem...:eek:

SAYTROSUMMMMMMMMM...

Vaaayyyy 62 mi oldunnnnnnnn aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........................Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook
Ben 1 kilo aldım üstüne 64 oldum.-tatlicadiarzu-
Diyetim devam ediyor ama kilo aldım pes etmiycem.Bu ay regli olmamamın etkisi var sanırım bekliyorum.
Ne yiyorsun yazda bende yiyim.Spor ne kadar yapıyorsun.

hey yawrum heeyyy şakkıdısengözlerimebaksanab

niye öyle dedin kız zuzuu.bi deneyeyim bakalım iyi olu inşallah ama otlayıp duruyorum:kızgın: benim adamında iskender ısmarlayası tuttu peşimde dolaşıyor sabahtan beri pislik olsun diye off yani off sizler ne yapıyorsunuz keyifler iyi mi?

Dün Seda Sayanı ben de izledim. Evet uygulayacağım kızlar bu kürü. Ama ilk başlamada adete yakın mı başlıcaz yoksa yumurtlama döneminde mi onu anlayamadım. Özgürcüm sen anladıysan onu bir yazıversen şeker... yerimseniben Saytrosum hayırlı olsun yeni kilon. Aferim sen ver bakalım kiloları. Ben daha başlamadım bile... Kartanesi hiç uğramaz olmuş. Kıs nerelerdesin unuttun biziii! Serenay da yok bakıyorum da. Lahanabebekten de hiç ses soluk çıkmıyor... Ya böyle değildik ne oldu bize... senağlama Ama herkesin mesajlarını konularını silerlerse böyle olur tabiii... Benim de gitti bazı konularım... :kızgın:

Dün Seda Sayanı ben de izledim. Evet uygulayacağım kızlar bu kürü. Ama ilk başlamada adete yakın mı başlıcaz yoksa yumurtlama döneminde mi onu anlayamadım. Özgürcüm sen anladıysan onu bir yazıversen şeker... yerimseniben Saytrosum hayırlı olsun yeni kilon. Aferim sen ver bakalım kiloları. Ben daha başlamadım bile... Kartanesi hiç uğramaz olmuş. Kıs nerelerdesin unuttun biziii! Serenay da yok bakıyorum da. Lahanabebekten de hiç ses soluk çıkmıyor... Ya böyle değildik ne oldu bize... senağlama Ama herkesin mesajlarını konularını silerlerse böyle olur tabiii... Benim de gitti bazı konularım... :kızgın:

Canım bende ne zaman başlanacığını hatırlamıyorum.Sadece 15 gün uygulayın diyordu ama ne zaman başlayacaksın işte onu bilmiyorum.CADIARZU İnternetten araştırdım ama ordada bulamadım sende bak istersen canım.Birde bu kürle beraber bayanlar incir kürü yapıyormuş oda şöyle
İNCİR KÜRÜ: 8-9 tane kuru inciri doğrayın ve yarım litre suda 7-8 dakika kaynatın ve günde 2 kez için. Kürün uygulanma süresi 21 gün.
Bir gebelik sitesinden aldım.İncirde iyidir.İkisinide araştır bakalım canım.
HERKESE İYİ GECELER....mirmirmirmir

merhabalar anca girebildim çocuktan hiç vaktim olmuyo:ecrin_bebek:ecrin ben hamile kalmak için bi yöntem denedim kaldım ama nasıl ssölesem bilmiyon:eek: şu bacağını havaya dikme olayı yarım saat o şekilde kalman gerekiyo yarım saatte anca ulaşıyomuş yumurtalığa ben öyle hamile kaldım:eek::eek:

slm ben geldim nasılsınız ilk defa buraya girdim bi selam vereyim dedim kimse yok konuşacak beni aranıza alırmısınız??

X