- 29 Mart 2008
- 2.267
- 21
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi akşamlar kızlar diycem ama yine ecrin ve benden başka kimse yok:1no2: ben de sana iyi akşamlar diyiiim ecrin ,ben de sık sık giremiyorum ama arada bir yazmaya çalışıyorumlaelaelaelaelae
selam kızlar amannnnnn nelerri yalnış anlamışım yani alakaya kel maydonoz:1rolleyes: arzunun bütün yazılarını ecrinin diye okudum şimdi uyandım :roflol:ben de bu kız hamile degil ne bebegi diyorum herhalde başka bir şeyin espirisini yapıyorlar bunlar diyorum çok komik yaaaa kaydirigubbakcemile3kafam servisle okadar doluyduki karıştırmışım inşallah allah söyletmiştir bu ay ecrin sevindirir bizi İNŞALLAH:ecrin_bebek: arzucum bebişin hayırlı olsun analı babalı büyüsün saglıklı hayırlı evlat olsun inşallah:ecrin_bebek:
bir cee de benden.kozmik beden temizliğine başlıyorum sabaha kısmetse.o yüzden erken yatacağım.hepinizi öptüüüüüm
ben öyle bi girip çıkayım dedim ne var ne yok bu tpicte diye ama kimsecikler uğramamış pek..
ben 3 gündür yoktum..hastaydım rapor verdiler dinlenmeye çalıştım
ben öyle bi girip çıkayım dedim ne var ne yok bu tpicte diye ama kimsecikler uğramamış pek..
ben 3 gündür yoktum..hastaydım rapor verdiler dinlenmeye çalıştım
Allah söyletiyodur iiinşalllah... yerimseniben
hey yawrum heeyyy şakkıdısengözlerimebaksanab
Dün Seda Sayanı ben de izledim. Evet uygulayacağım kızlar bu kürü. Ama ilk başlamada adete yakın mı başlıcaz yoksa yumurtlama döneminde mi onu anlayamadım. Özgürcüm sen anladıysan onu bir yazıversen şeker... yerimseniben Saytrosum hayırlı olsun yeni kilon. Aferim sen ver bakalım kiloları. Ben daha başlamadım bile... Kartanesi hiç uğramaz olmuş. Kıs nerelerdesin unuttun biziii! Serenay da yok bakıyorum da. Lahanabebekten de hiç ses soluk çıkmıyor... Ya böyle değildik ne oldu bize... senağlama Ama herkesin mesajlarını konularını silerlerse böyle olur tabiii... Benim de gitti bazı konularım...