- 26 Temmuz 2016
- 2.426
- 3.038
- 133
- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
bebek 15 günlüktu diyorsunuz .Kadın da lohusa iste. Bence abartmissiniz. Gelin size samimi davranmis.
Kiz kardesim yapsa kizarim da acin acik soylerimde cunku kiz kardesim kaldirabilir ama geline sessiz kaliyorsunuz adiniz gorumce.
Hasta degilsiniz ve normal gununuzde evinize cagirdiginiz gorumcenize yikiyorsaniz herseyi evet bu hizmete giriyor.
Norlmal zamaninda da ayni. Yemegi yaparim yenir beraber. Ay sistim der ben toplamasam o sofra oyle kalir. Makinaya ben dizerim kalan yemekleri dolaba koyarim. Bunlar benim ustume vazife mi?
Bakin defalarca dedim. 1 kere lohusaydi peki oburlerinde? Ben lohusa doneminde gelsin otursun demedim. Normal zamaninda kendi salonda tv izler ben kosustururum. Ne kadar esinin ablasi olsamda misafirim orda. Hii hizmette beklemiyorum ama birsey yapiyorsak ortaklasa yapalim ev kendisinin evi.
Zaten skintida burda ortaklasa olmuyor. Normal zamani da ayni. Insanin bir hastaligi olur anlarim ama normal zamaninda da sanki ev sahibi benim.
Dogru diyorsunuz benim evime gelipte gelin yapmadi diye hayiflanmiyorum ev kendinin evi hem davet ediyor hem de herseyi ustume yikiyor. Insan ben kahvalti hazirlarken bir cay demler eline almis tlf. Habire whatsapp grubumu nedir orda ablalari ile yazisiyor.
O sirada izindeydik ve kv. Hastaydi onunla ilgilendik ve kadinin o an da bizden baska kimsesi yoktu. Gelin dogum yapinca herkes yanindaydi kv. Birakip mi gelseydim?
Keske lohusalik zamaninda yapmis olsa garip gelmezdi ki oyle bile olsa gelip su surda diyebilirdi.