Soyledim ama dedigi yerde olmayabiliyr.
Iste annesi gibi yapsa keske annesi ile mutfaga giriyor maalesef
Sabretmemesi normal cunku her zaman boyleydi ve o kizcagiz kucuk kardesim evlenirken 7-8 aylik hamileydi ve oturtamazdik. Zorla uzandirirdim birak biz hallederiz karnin burnunda sana mi kaldi hizmet yazik canina diye ama arkami donene kadar bir bakarim ayakta
Cocugu var 1 yasinda yegenimde asiri haraketli bir cocuk yani oyle boyle degil. Annemlere geldiginde o da yardima gelir bakarim cocuk durmuyor alirim yegenimi gezdiririm kucuk falan ama alisverise pek merakli
alirim gucumun yettigince birseyler aklini cikarir.
Annesi de hep der soyle bir halamiz olmadi diye. Cam sakizi coban armagani elim bos gitmem.
Is yaparken diyorum sen cocuga bak ben yapayim o da abla sen ilgilen hem yegeninle hasret gider hem is, cocukla ilgilenmekten daha kolay ben de alirim yegenimi annesine is dusurmem isi bitmis bile olsa ben ilgilenirim cocukla.
Diger gelinle de bu yuzden kapistilar. Annem gelinlere genelde is dusurmez ufak tefek seyler kalir. Annem hasta olunca buyuk gelin cocuklu oldugu halde dolanip oburu oturunca buyuk gelin yukselmis " misafir misin burda? Misafirsen eger yarim saat otur git, senin cayina kadar veremem demis"
Sadece lohusalikta degil her zaman ki hali