- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 30
- Konu Sahibi Hayat_buysa_35
Dun eve dondum. Oglen gidecektim abla soslu tavuk yapar misin? Dedi. Bebekte uyuyordu ben de dedim ki gel sana da ogreteyim hem sen hem de kardesim seviyor. Sonra dedi ki aslinda yorulduk baska geldiginde mi yapsan? Yok canim simdi yapacagim ben evlendigimde pek yemekten anlamazdim ve bilenlerden ogrendim. Bak su an da sen de yemeklerimi begeniyorsun sen de ogren ki sevdigin seyler icin baskasini bekleme canin cekince yap ye.
Biraz gonulsuzde olsa geldi. Ben tavugu parcaladim. Sonra dedim ki sen de dediklerimi once not al sonra sos isini ben tarif edecegim sen hazirlarsin dedim.
O sira da bebek mizmizlandi dur bebege bakayim dedi gitti. 20 dk sonra geri geldi " aa abla ben de sen devam etmissindir diye dusundum" dedi ben de canim sen ogreneceksin diye bekledim dedim. "Hii iyi" dedi ama yuzu asik.
Neyse ben anlatiyorum o yapiyor bir yandan da kahve koydum abla ben icmeyecegim zor yapiliyor yemek dedi. (Ben yaparken kendine hic oyle gelmezdi)
Ben kahvemi ictim o tavugu hazirladi. Ben de bir yandan telefonu acmistim. Facebook tan komik buldugum seyleri ona da okuyorum. Her zaman gulmekten yerlere yatardi ama, hic ses seda yoktu.
Neyse dedi ki pilav yapacak misin? Ben de canim simdi pilav sogur ve ben de artik eve gidecegim ve yurumem lazim dedim. Bana abla o ilaclar seni tembellestirmis dedi. Kendi yan gelip yatarken ve ben yaparken kendisi tembel olmuyordu. Canim ilaclar bana cok iyi geldi artik icime atmiyorum dedim. Abla eski halin daha iyiydi ev de birseyler yapmiyor musun? Dedi ben de canim ev benim evim ve sorumluluklarim var tabi ki yemek yapiyorum, misafirlerimi agirliyorum dedim.
Sonra hazirlandim salondaydi canim ben gidiyorum dedim ve sarildim. Gule gule abla dedi ve salondan kalkmadi ben kapiyi cekip ciktim.
Usengec gelin. pff.
Hakliymissiniz.