Konuyu cok yanlis anlamissiniz. Ben misafiri varken yanimda olsun demedim. Tabi ki otursun misafiri ile ama ne ikram edilecekse kalkip gostersin yatalak degil sonucta 5 dk sini almaz.
Yardim etmekten gocunmuyorum sadece birseyleri bulmaya calismak, yardim etmekten daha fazla zamanimi aliyor.
Tabi ki yegenimi de sevmek isterim. Bebek hasta ve tabi ki ilgilenecek. Ben bebegi biraksin ben bakayim o is yapsin demiyorum.
3 aylik bebege annesi bakabilir ben de yardimci olurum. Cocuk surekli agliyor ya da huzursuzsa niye cagirdimda gelmedi demem zaten. Kadin cocugu ile mi ilgilensin bana mi birseyler gostersin.
Bebek olmadanda ayniydi anlatmak istedigim bu.
Defalarca dile getirdim dinlensin zaten. Ama salon da tv izliyorken bana birseylerin yerini gostermesi ya da abla evet sunu alabiliriz veya su bitmis ya da surada demesi kac dk.sini alir ki?
Hayir yanlis anlamissiniz bir arkadas annesine de oyledir dedi. Ben de cevaben annesi ile mutfakta ortak birseyler yapabiliyor ama ben gidince cekiliyor buna icerledim dedim.
Yine de kotuye yormayayim belki sohbetle sabahladilar yorgundur diye gecistirdim.
Fazlasi ile