Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
anlamadım ya şeyda niye geldi ki düğüne davetlimiydi sanırım kimse davet etmedi

rüzgara bişey olmasından korkuyo devamlı aklı onda hatta gitmeyecekti günerin gittiğini duyunca sen ordasın diye içim rahat demişti günere
heralde içi rahat etmedi gitti ama huzur kaçırmak için falan gitmedi bence:1no2:

rüzgara bişey olmasından korkuyo devamlı aklı onda hatta gitmeyecekti günerin gittiğini duyunca sen ordasın diye içim rahat demişti günere
heralde içi rahat etmedi gitti ama huzur kaçırmak için falan gitmedi bence:1no2:

evt bencede art niyetli gelmedi belli:1closedeyes:

dizide herşey düzeldi ama fusün hala sfayı affetmedi nezamn affedec ki sefa la neveda liseli aşıklar gibi kaçamak yapıyorlar birde evliler hıhı anlamadım yani

annesi kaş göz işareti yapıo içeri git diye neva hanımda tıpış tıpış anne sözü dinliyo
füsunun sanki bütün suç safadaymış gibi davranmasına sinir oluyorum
neva sanki hiçbişey yapmadı da safa durduk yere dövdü
o anda hangi erkek olsa aynı tepkiyi verirdi eminim

katılıyorum valla.bunlar karı koca degilmi.karı koca arasına girilmez.2. side bunlar degilmiydi nevayla safayı barıştırmaya kalkan bu ne perhiz bu ne lahana turşusu yaa :bbo: ama bu dizide belli periyotlarla aynı şey oluyor.senaristler bir kişinin rolünü öyle bi yazıyolarki anında nefret ediyosun fakat bir süre geçiyor bu seferde aynı rol şeker kıvamında biri oluyor.örnek ismet,şeyda,rikkat,füsun,vs vs

annesi kaş göz işareti yapıo içeri git diye neva hanımda tıpış tıpış anne sözü dinliyo
füsunun sanki bütün suç safadaymış gibi davranmasına sinir oluyorum
neva sanki hiçbişey yapmadı da safa durduk yere dövdü
o anda hangi erkek olsa aynı tepkiyi verirdi eminim

bencede hangi erkek olsa yapardı aynısını gıcık fusün :bbo:

Back