Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
ebrarcım sagol canım zeynep beni eklemedi face'de bende göremiyorum profilini.ama güzel olmuş hoşuma gitti.zati rüzgarım dehşet bi damat olmuş Şeniz kız misketle bilerek çekmemişlerdir yada çekmişlerdirde zeynep koymamıştır.gelinin gizemi diye birşey var dimi ama lülülülülülü

Yahu Kizlarrrr Ben Bişeye Takildim Ama Gülmeyin :)) Bu Neva Ve Rüya Sabhlari Yataklarindan Bile Makyajla Kalkiyo Varmi Böle Bişi Yaaa Rimeleri Alniklari Falan :) Yahu Hanginiz Uyandiğinizda Makyajla Kalkiyosunuz :)))

Selam Kizlar...yaaa Bu Millete Noluyor..seyda Gelinlikle Gördu Diye Mahvoldular...misket Zaten Hamileee...boşanmişlarda...neyin Korkusu Bu Daha...neyle Olay Yaratacaklarini Sasirttilar..ruzgarda Ayrilacakmiş..ne Kaldi Geriye...bu Dönemde Bitirmezlerse Dizi Artik Izlenmez..tadi Kalmadi

aman denizcim eklemezse kendi kaybeder
misketi nie koymadı bende bilmiyom
mervecim dediğine bende takıldım maşallah rimeller felan sürülmüştü geceden benim gündüz bile akıyo onlar gece hiçmi gözleriyle oynamaıyolar:/

aynı şeyi ben çok düşündüm hatta hepsi öyle sırf neva,rüya için degil bugun sayhan-ismet yatakta uyurkende ismetin gözleri tam takım makyajlıydı yani.sanırım üşeniyorlar silmeye çünkü 45 sn 1 dk lık yatak sahnesi için makyajı silmiyorlar çünkü orda birçok insana makyaj yapılıyor ve buda baya zaman alır tekrar sil tekrar sür falan.ama hoş bişey degil tabiki
Yahu Kizlarrrr Ben Bişeye Takildim Ama Gülmeyin :)) Bu Neva Ve Rüya Sabhlari Yataklarindan Bile Makyajla Kalkiyo Varmi Böle Bişi Yaaa Rimeleri Alniklari Falan :) Yahu Hanginiz Uyandiğinizda Makyajla Kalkiyosunuz :)))

bugünkü bölüm çok duyguluyudu peyaminin son hali beni mahvetti
gerçekten cok hissederek oynadı vallahi şiirde bi harikaydı

ah ahhhhhh rüzgarım sen bu durumlarada mı düşecektin
umarım iyileşir rüzgar yaa bugünde çok duygusal bir bölümdü

oooo cemrem hoşgeldinnnn misketle rüzgarı barıştırıpta geldin özledik seni Şeniz

NASILSINIZ KISLAR BENDE GELDİM EVİME ARTIKŞeniz: DENİZİM SENİBN NETE NE OLDU:teselli:

sorma cemrem ya evdeki telefonu kapattırınca mecburen internetimide kapadık...artık aranızada pek olmayacağım...arada bir anneme geldiğimde yazarım....bir türlü alışamadım internetsizliğe:çok üzgünüm::çok üzgünüm:sen nasılsın???ankaraya gittin gezdin geldin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…