Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
saol canım düşünmen yeter simdiden dileklerini kabul ettim canım:)))
denizle 1 gün arayla doğmusuz :))yıl kaç deniz

evet cnm 1 gün arayla doğmuşuz...ben 1985 doğumluyum peki sen???

ayrıca deryacım iyi dileklerin için çok tşk.ederim...seninde doğumgünün şimdiden kutlu olsun....herşey gönlünce olsun canım benim....a.s.a.s.

ayrıca deryacım iyi dileklerin için çok tşk.ederim...seninde doğumgünün şimdiden kutlu olsun....herşey gönlünce olsun canım benim....a.s.a.s.

canım benim çok teşekkür ederim umarım herşey hepimizin gönlüne göre olur hepinizi çok seviyorum a.s.

ya ben bugün hastaneye gittiğim için izleyemedim.nerden izliyodunuz dizinin tekrarını hangi sityeydi arkadaşlar.ben ilk kez kaçırdım diziyi.trafik vardı yetişemedim:(

güzelim megadizi,dailymotion,youtube bilumum sitelere bak.bende bugun izleyemedim ama bulamadım da genelde megadiziye 1 2 saat sonra ekleniyo dizi bitince ama eklememişler daha :1no2:
ya ben bugün hastaneye gittiğim için izleyemedim.nerden izliyodunuz dizinin tekrarını hangi sityeydi arkadaşlar.ben ilk kez kaçırdım diziyi.trafik vardı yetişemedim:(

canım senin geçmiş ama geçmiş doğum günün kutlu olsun :))iiki doğdun deniz
doğum günü muhabbeti ediyoz malum behten pek konusasımız gelmiyo
bendende 2 ay kadar büyüksün ablaaaa

ya kızlar hadi bugünün yorumunu yapalım
misketin karnı hemende büyüdü cuma bişey yoktu senaristler duydu bizi
ya seydayı sevmiyoz tamam cok gıcıklık yaptı ama son sahne dokunaklıydı yaa içime dokundu misketle rüzgar elele tutusunca herşeyi unuttum vede seydaya cok üzüldüm:(

bugun benimde dogum günüm deniz senle aynı gün aynı yılda dogmuşuz:))saatide aynı olmasın:))ben bugun dizinin sonunu izleyemedim boşandılar mı?

ayçacım d.günü olan benim cnm ama yarın :) ben 83 doğumluyum bu arada:)
hayır bugün boşanamadılar ne yazıkki:(

]
30xg66r.jpg

mr8gf6.jpg

dl.gif

Son düzenleyen: Moderatör:
derya (d.harman)
canım doğum günün kutlu olsun Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin iyi dileklerin gerçekleşsin
Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara!

derya (d.harman)
canım doğum günün kutlu olsun Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin iyi dileklerin gerçekleşsin
Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, başarı ve memnuniyeti de eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp senin için uzun ve dileklerinin gerçekleştiği bir "hayat pastası" yapabiliriz sanırım... Nice yaşlara!

teşekkür ederim ebrarcım hayat pastasını çok sevdim sonuç olarak umarım lezzetli bir pasta yapabilirim kutladığın için saol canım a.s.

hey behciler nerdesiniz???ayıp bize kızlar iyi günlerde behi yanlız bırakmak olurmu???evet senaryolara tekrar başlıyoruz....ilk senaryoyuda ben yazıcam....hadi kızlar parmaklar çalışsın...

evet önümüzdeki haftanın senaryosu...

rüzgarın test sonuçlarını ilk olarak şeyda görmüştür.rüzgarın test sonuçları tahmin ettikleri gibi iyi çıkmamıştır.....bunu duyan ailesi çok üzülmüş ve herkes bunun için şeydayı suçlamıştır.....şeydada bu duruma çok üzülmüş ve tedavisinde rüzgarında olmak istemiştir.misket rüzgarına üzülür ve bebeğini tehlikeye sokmuştur..fakat hemen toparlanır çünkü rüzgara destek olması gerekmektedir.bütün aile rüzgarın tedavisinde yardımcı olmaya çalışmaktadır

neva ile sefa cephesinde ise sefa yavaş yavaş nevaya yaklaşmıştır ve bu nevanın çok hoşuna gidiyordur.çetinle rüya arasındaysa bir yakınlaşma başlasada çetin onu üzmekten çok korkuyordur.

ismet gelen tebligat sonucu tekrar kerimana nefretle bakıyordur.fakat sally ve sayhan onu ikna etmek için birlik olmuşlardır.

Back