Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
şeyda test sonuçlarını görecek rüzgarın durumunun ciddiyetini görüp onu mutlu etmek için boşanmayı kabul edecek bence... denizim teşekkürler çok güzel olmuş ellerine sağlık canıma.s.

mısket hakettı bunu ne ısın var senın seydanın yanında ustelık seyda ona neler neler yaptı bu kadarsa melek olunmazkı cok yapmacık....

evet ya misketin şeydayı görmeye gitmesi çok saçmaydı...zaten şeydanın psikolojisi bozuk heralde görmeyi isteyeceği son kişi misket

bencede çok saçmaydı ne alaka ki.gerçek hayatta bu kadar iyi insan yok malesef.menfaat dünyası şakkıdı

bu kız safötesi ne işin var senin şeydanın yanında gidecekse güner efendi doktoru o gitsin.şeydayla gerçi on doktorda başedemez ya neyse.bu kız artık rikkatlerde nasıl yaşayacak acep?

kujuum bacım sende sakin ol yaww sinirlenme bu kadar nihayetinde dizi yaww
ama carpsa ii ederdi iice sinirlendirdi çünkü
neler dedi öyle ama saf misket ne gidiyonki sende

kujuum bacım sende sakin ol yaww sinirlenme bu kadar nihayetinde dizi yaww
ama carpsa ii ederdi iice sinirlendirdi çünkü
neler dedi öyle ama saf misket ne gidiyonki sende

hoşgeldin cemrem çok özlettin kendini...sen gittiğinden beri zaten kimse sayfaya girmez oldu...ama eski günlerimize dönelim artık kızlar....

keske mısket bı tokat atsaydı seydaya bırı su kızın haddını bıldırse cok ıyı olacak yanı..

cuma gunude seyda ruzgara tokat atacakmış

selam kızlar...nasılsınız...seyda gıcıkta...bu peyamiye noluyo...bırak gitsin işte evden...herkes bi sabır sabır seydaya karsı...anlamsız...bide şimdi ruzgarın hastalıgı cıktı...kesin kötü bi hastalıktır...seydfa tedavi eder bunlar yine ayrılamaz....oofff..

cemre su hoşgeldin pixsy sende hoşgeldin bayadır gözükmüyodunuz
bugun nişan yüzüğü taktılar ya sabah rüzgar misketi aldığında yani yüzükler takılmadan ikisininde parmağında yüzük vardı akşam yüzük taktılar montajlama hatası :)))

ebrarım maşallah kız ne dikkatli izlemişsin öyle :) ben bugunlerde neva-safayı pek ilgiyle izliyorum hihi nevada gözüme güzel görünmeye başladı son zamanlarda ama hala eskisi gibi düşüncelerim :1closedeyes: bu arada şu yüzük takma şeysi ne güzeldi yaa bende istiyorum bananeeee sengözlerimebaksanab :) hadi iyiakşamlar kızlar çıkıyorum ben ezberlemem gerekn 47 sayfam var :bbo:

ben dikkatli izlerim yafff:)))
sana kolay gelsin canım işin zor ezberle ezberle bitmez(ne güzel moral veriyom bende demi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…