Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
kızlar kimse yokmu eskiden sayfalar dolar taşardı kimse gelmez oldu ne yalan söleyim bende gelmiyom pek canım eskisi gibi istemiyo ama canlanalım yahuu...

evet ya hep bu anı bekliyorduk birleşti işte rüzgarla misket
ama şimdi hepimiz sıkıldık mı ne hiç bişey yazmıyoruz

rüzgarıma bişey olmasın yaaa misket ölsünnn :D

nıye mısket olsunku yazık belkı ıkısı bır olebılırler senağlamasenağlama

suan dızının 373.bölümü cekılmış.

bı arkadaş begum sahıne sormuş suan 373.bölümü cekıyolarmış..baya bi gelişme olmuş çetinle aralarında ama buna karşılıklı aşk diyebilir miyiz onu ilerleyen bölümler göstericek

bizde bilmiyoruz rüzgara nolucak ama ölmiyceğini tahmin ediyorum içiniz rahat olsun en azından şimdilik

boyle demış

nıye mısket olsunku yazık belkı ıkısı bır olebılırler senağlamasenağlama

suan dızının 373.bölümü cekılmış.

bı arkadaş begum sahıne sormuş suan 373.bölümü cekıyolarmış..baya bi gelişme olmuş çetinle aralarında ama buna karşılıklı aşk diyebilir miyiz onu ilerleyen bölümler göstericek

bizde bilmiyoruz rüzgara nolucak ama ölmiyceğini tahmin ediyorum içiniz rahat olsun en azından şimdilik

boyle demış

evet romeo juliet gibi ölüme birlikte giderler belkisenağlama
inşallah ölmez rüzgarım yaa :( zaten öldürmezlerse bile baya süründürürler bu şekilde yine kötü günler bizi bekliyosenağlama

kızlar açıkcası ben artık izlemicem diye hergün kendimle savaşıyorum ama yine izliyorum.fakat mutlu sahne görmeyi unutmuşuz bana çok yapmacık geliyo hareketleri rüzgarla misketin.hele füsun-neva-safa dan artık illallah geldi.püüüf ahh birde kemiran-dila-sally-saysay-ve tabkii ismet yeter bee Kötü Kazen

aynen denizim rüzgarı hiç olmadığı kadar yapmacık görüyorum miskette öyle
çok sıkıldım açıkçası şu yalan rüzgarı tadından diziyi kurtarsalar eski günlere dönebilsek çok iyi olacak
iyi reyting aldığından bahsediyorlardı ama eminimki misket rüzgar birleştikten sonra reyting azalmıştır ve yakında çok seyirci kaybedecekler bence

evet kızlar ya banada bu mutluluk sahneleri yapmacık geliyo gerçi birleşmeseler senaristlere yükleniyoz birleştiler de işte ne biliyim eski hevesim yok bu gidişle izlemem yavas yavas

valla ben takip etmeye devam ediyorum ama yakında mecburen bırakıcam malesef:(
cuma günü reyting sıralamasında 10. olmuşuz bu da güzel ama merak etmeyin bu güzel günler yakında bitecek ve yeniden heyecanla izlemeye başlıycaz çünkü hüzün geri geliyo rüzgar için ağlıycaz gibi bu seferde:(

tamam derya mesaj alındı
ya rüzgara kötü bişeyler olcakmıki??
bi ara misket habire şurup içiyodu bişey olmamıstı belkı ölesine bi baş dönemsidir ama bence boş deil gibi ya hayırlısı ...

ebrarla deniz 1 gün arayla doğmuşlar :D
tamam aklımızda bulunsun kızlar ama ben o tarihlerde çalışıyo olucam büyük ihtimalle
eğer kutlayamazsam alınmayın :)
en iyisi şimdiden kutlayayım kızlar umarım bütün hayalleriniz gerçek olur mutlu ve güzel bir ömür geçirirsiniz yeni yaşınız size şans getirsin inş.

slm bayanlar nerelerdesınız kımseyı goremeyorum artık bu sayfada hersey guzel olsun dedık sımdı hersey ıyı gıdıyo ama bıraz yapmacık sahneler var ama olsun artık mısketın gıcıklıklarıyok en azında buarada benımde dogum gunum 5 mayıs ve esım nyanımda olamıcak onuda gectım evllılık yıldonumumuzdede yanlızım offf ya

merabalar kızlar bende izleyemdim pek misafirimiz vardı rüzgarın neyi var ya yine kötü mü olacak aman ya neydi bu böyle

ebrarla deniz 1 gün arayla doğmuşlar :D
tamam aklımızda bulunsun kızlar ama ben o tarihlerde çalışıyo olucam büyük ihtimalle
eğer kutlayamazsam alınmayın :)
en iyisi şimdiden kutlayayım kızlar umarım bütün hayalleriniz gerçek olur mutlu ve güzel bir ömür geçirirsiniz yeni yaşınız size şans getirsin inş.
saol canım düşünmen yeter simdiden dileklerini kabul ettim canım:)))
denizle 1 gün arayla doğmusuz :))yıl kaç deniz

Back