Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
çok güzel oldu bu bölüm ya...valla moralim düzeldii.bakalım şimdi ne zorluklar bekliyor rüzgarla misketi.herkes mutlu sona kavuşursa bu sezon biter bu dizi(((((((((((((((

Oh dedirten bir bölümdü.. Nemide Sultan da haklı bence kendi çapında.. Saf yerine koydular resmen.. Şadan Misket'e çok ağır şeyler söyledi bence oarada Rüzgar Misket'i savunmalıydı o sözleri söyletmemeliydi ama her zamanki pısırık hali işte ne olacak.. Arada Güner gitti.. Yazıktır ama yaa yapmayın etmeyin.. Misket'te Güner'e laf söyletmemeliydi.. Onun yaptığını kim yapar..

İyice yılan hikayesine döndü resmen.. Şeyda inşallah gidip de karakola şikayet etmez.. Çünkü evliyken başkasından çocuğu oldu Rüzgar'ın. Bu düpedüz zina ve artık zamanımızda suç sayılıyor cezası var.. Benim aklıma o geldi.. Şeyda Misket'i yine kandırır gibime geliyor.. Misket Rüzgar hapse girmesin diye yine uzaklaşabilir.. Yani hemen sevinmeyelim bence bu dizide mutluluk yasaklanmış gibi oldu artık...

Sezon finalinde herkesi şok edecek bir olay olacağı söyleniyor.. Bence Nemide Anne ölecek sezon öyle bitecek.. Başka ne olabilir ki şok edici final.. Ama o da giderse iyice seyredilmez olur bu dizi...

En çok Fincan Hala'yı özlüyorum ben.. İdolümdü benim.. Sadık Amca ile aşkları ise herkeslere ibretti.. Aslında artık izlenmeycek hale geldi bu dizi ama can sıkıntısı işte izliyoruz.. Eski bölümlerindeki huzurdan, mutluluktan eser yok.. Çok farklı bir boyuta ulaştı dizi...

Bizim Evin Halleri oldu size Bizim Evin Dertleri

herkes şeydaya acıyacak şimdi onu kollıyacaklar bence ama şeydanın bir lafı dikkatimi çekti rüzgar ben yoksam sen asla mutlu olamazsın bu demek oluyorki şeyda rüzgara rahat vermiyecek öldürmeye bile kalkar bence psikopatlık var bence :)
şadana çok sinir oldum zamanında karısını aldattı hatta sevgilisine araba bile aldı namuslu olmaktan bahsediyor
sefa gitmeyince nevada nasıl bozuldu nevayla rüya şuan çok iyi anşalıyorlar ama bence kıyamet yakında kopacak çetinden dolayı neva olayları anlatamadığı için rüya nevayı kıskançlıkla suçluyacak bence
bendede ne hayal gücü var ama:)))

bence şeyda misketle rüzgara asla rahat vermez neyapacak cok merak edıyorum dogrusu ama nemıde ve sadanı anlamıs degılım nemıde neysede sadan cok sacma tepkıler verıyo bıde peyamının tavırları cok sacma dogrusu hala sus dıyo ruzgara ayyy doldum yıne

birde cetın ve ruyayı gosterıylar sureklı oyalar gıbı ve hala ısmetın olaylardan haberıyok bı kerıman tutturddu gıdıyo yanı ama sonunda mısketın soylemesı ıyı oldu artık baymıstı yanı hem olaylar farklı yon bulur degısık seyler ızlerız barı

Şeyda tutkalıda yanında okadar eşya almana ne gerek var diyip duruyor ne onursuzmuş yaw...

Şeyda inşallah gidip de karakola şikayet etmez.. Çünkü evliyken başkasından çocuğu oldu Rüzgar'ın. Bu düpedüz zina ve artık zamanımızda suç sayılıyor cezası var.. Benim aklıma o geldi.. Şeyda Misket'i yine kandırır gibime geliyor.. Misket Rüzgar hapse girmesin diye yine uzaklaşabilir.. Yani hemen sevinmeyelim bence bu dizide mutluluk yasaklanmış gibi oldu artık...herkes şeydaya acıyacak şimdi onu kollıyacaklar bence ama şeydanın bir lafı dikkatimi çekti rüzgar ben yoksam sen asla mutlu olamazsın bu demek oluyorki şeyda rüzgara rahat vermiyecek öldürmeye bile kalkar bence psikopatlık var bence :)
şadana çok sinir oldum zamanında karısını aldattı hatta sevgilisine araba bile aldı namuslu olmaktan bahsediyor
sefa gitmeyince nevada nasıl bozuldu nevayla rüya şuan çok iyi anşalıyorlar ama bence kıyamet yakında kopacak çetinden dolayı neva olayları anlatamadığı için rüya nevayı kıskançlıkla suçluyacak bence

halaaffedebilirm diyo misket yaa ne onursuz ne gurursuz karakter yaa vallahi saçını başını yolasım geliyor bu kızın heleki canımıni çi diyooo varya öldürüyo beni saç tellerim havaya kalkıyo ay atlasın tekrar camdanda ölsünde kurtulalım yaa... ay yyyuh yaa her kadınla görüşebilirsin beni bırakma diyo yaaa ne iğrenççç bişi yaaa saplantı bu saplantıııı bencillik bu işteee ay ne olur beni ankaraya yollayında saçını başını yolim şunun

nemideye kızmıyorum ben aslındaa.. çünkü hiç birşeyden habersiz kadıncağızz şeydanın deliliklerinden bile habersiz onu düşünüyoo hepimiz nemidenin yerinde habersiz olsaydık nemidenin verdiği tepkileri verirdik işte ben nemideye hak veriyorum ben hem oda aldatılmış ee bu durumu üvey kızı ve torunundan tekrar görünce iyice sinirlendi tabi kadıncağız

gelelim nevaya aslında seviyo safayı ama gurur yapıyo aklı sıra hani dövdü ya safa onu işte gurru yapıyo küçük hanım.. safa yanına gitmiyo diye nasıl içi içini yiyo nasılda kendi kendine düüşnüyo niye geliyo diye...
ay varya bu pembede çok saf yaaaa gülüyorum ben ona çok iyi niyetli yaaa...
şeyda çok güçlü bir avukat bulucakk hani boşanmamak için ve zina suçu yapıldı die bebek var die evliyken kocası zina yaptı diye misketede rüzgarada çektiricekk

Şeyda inşallah gidip de karakola şikayet etmez.. Çünkü evliyken başkasından çocuğu oldu Rüzgar'ın. Bu düpedüz zina ve artık zamanımızda suç sayılıyor cezası var.. Benim aklıma o geldi.. Şeyda Misket'i yine kandırır gibime geliyor.. Misket Rüzgar hapse girmesin diye yine uzaklaşabilir.. Yani hemen sevinmeyelim bence bu dizide mutluluk yasaklanmış gibi oldu artık...herkes şeydaya acıyacak şimdi onu kollıyacaklar bence ama şeydanın bir lafı dikkatimi çekti rüzgar ben yoksam sen asla mutlu olamazsın bu demek oluyorki şeyda rüzgara rahat vermiyecek öldürmeye bile kalkar bence psikopatlık var bence :)
hala affedebilirm diyo misket yaa ne onursuz ne gurursuz karakter yaa vallahi saçını başını yolasım geliyor bu kızın heleki canımıni çi diyooo varya öldürüyo beni saç tellerim havaya kalkıyo ay atlasın tekrar camdanda ölsünde kurtulalım yaa... ay yyyuh yaa her kadınla görüşebilirsin beni bırakma diyo yaaa ne iğrenççç bişi yaaa saplantı bu saplantıııı bencillik bu işteee ay ne olur beni ankaraya yollayında saçını başını yolim şunun
nemideye kızmıyorum ben aslındaa.. çünkü hiç birşeyden habersiz kadıncağızz şeydanın deliliklerinden bile habersiz onu düşünüyoo hepimiz nemidenin yerinde habersiz olsaydık nemidenin verdiği tepkileri verirdik işte ben nemideye hak veriyorum ben hem oda aldatılmış ee bu durumu üvey kızı ve torunundan tekrar görünce iyice sinirlendi tabi kadıncağız
gelelim nevaya aslında seviyo safayı ama gurur yapıyo aklı sıra hani dövdü ya safa onu işte gurru yapıyo küçük hanım.. safa yanına gitmiyo diye nasıl içi içini yiyo nasılda kendi kendine düüşnüyo niye geliyo diye...
ay varya bu pembede çok saf yaaaa gülüyorum ben ona çok iyi niyetli yaaa...
şeyda çok güçlü bir avukat bulucakk hani boşanmamak için ve zina suçu yapıldı die bebek var die evliyken kocası zina yaptı diye misketede rüzgarada çektiricekk

EBRAR KIZ ANACIM BÜTÜN HAFTA BOYUNCA TIRNAKLARIMI YİYE YİYETIRNAK KALMADI ÖZELLİKLEDE ÇARŞAMBADAN SONRA :)) BAKTIM TIRNAKLAR ELDEN GİDİYYO BENDE SAÇLARIMI DOLAMAYA BAŞLADIM AYYYY BEN ÇOK STRES YAPTIM BU HAFTA (BANA NE OLUYOSA) YAHU HELEKİ ŞEYDAYI GÖRDÜĞÜM ZAMAN AHH SEN BENİM Bİ HALİMİ GÖRSENN :)))

şeyda ne kadar garip ve kişiliksiz bir insan yuhh artık şu durumda bile kendini düşünüyor şeydanın rüzgarı felan sevdigi yok miskete inat hep yanımda dursun istiyor ona karşı zafer kazandıgını düşünüyor

valla ebrarrcım başında rüzgar misketi aradı kapıda seni bekliyorumin dedi ve ona sürpriz olarak bebek patiği hediye almış daha sonra eve girdiler...kahvaltı hazırladılar birbirlerine falan sarılırken ismet uyandı işte görmek istediğim tablo bu dedi...daha sonra senin izlediğin yer başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…