Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
bende bir an cihan çetinleyken rüya içeri girecek ve cihan: O kuzen sen ne arıyorsun burada? deyip çetinede : abi neva ablamın kız kardeşi diyecek sandım. Şok olurdu ikiside bence. Allahtan olmadı bu durum
Evet bence çetin rüya ile birlikte olacaksa bu nevayı unutmak için olacak.

kızlar hepinize merhaba...geldim ve çıkıyorum...özetler süper güzel bir bölüm bizi bekliyor yani...umarım hepiniz iyisinizdir...kızımhasta o yüzden giremiyorum siteye...kendinize iyi bakın hepinizi öptüm...

geçmiş olsun:1no2:

geçmiş olsun canım, bebişini öp benim için. Çocuklar çiçek gibi vallaha.

denizim çok geçmiş olsun çok üzüldüm bende merak ettim nerelerde bu kız diye
önemli bişey yoktur umarım:çok üzgünüm:

hepinize teşekkür ederim kızlar...kızım 2 gündür çok ateşli acillerdeydik....ama şimdi çok şükür gayet iyi...umarım ateşi bir daha yükselmez...

inşallah canım bidaha yükselmez sen şimdi nasıl telaş etmişindir annelik zor demi elinde olsa düşünmeden kızının acısını alırdın

amin canım inşaallah ama annelerin hakkı boşuna ödenmez demiyolar...sabaha kadar bekledim başında ateşi düşsün diye...yinede çok şükür Allah beterinden korusun...

merabaarkadaşlar bende yeni katıldım aranıza çok güzel özetler inşallah hep böyle devam eder film biraz olsun rahatladım çok sinirleniyordum çünkü

ya aslında tam düzeltemedim bekarım evlenmedimde düzelttim geri böyle oldu fazla birşeyde bilmiyorum yapamadım gibi

bu özetler doğrumu lemidenin öğreneceği felan sizin sayenizde bende öğrendim iyi oldu

ne uzun sürdü bu kek pişmek bilmedi bir türlü uyudunuzmu arkadaşlar ses yok kimsede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…