yok yok misket falan ayrilmiyormus diziden daha bugun okudum bi siteden durun bulayim o siteyi:)))
yok yok misket falan ayrilmiyormus diziden daha bugun okudum bi siteden durun bulayim o siteyi:)))
onlar oyle derler kımse ayrılmayacak falan detler.berfunun ayrılmayaCAgını falan demışlerdı yok oyle dıyolar ama sezon sonunda ölur bebegıyle tıyolar gelmıştı önce mısket ruzgar sadık amcanın evıne gıdeceklerdı barısıp ama bırden boyle oldu ıste ya kısaca uzatmıyım
sonda bebek ve mısket yok yanı bebegı goremıcez
dızı zaten bıtmıyor mısket olunce yenı beh farklı bır beh olacakmış yenı sezonda
Bence rüzgar misketi kaçırınca misket kızımız uyuzluk yapıp yalana devam edecek. Ve diyecekkki: Rüzgar anlamıyormusun günere aşığım, çocuğumun babası güner..Utanmıyormusun karın hamile onun yanında olmak zorundasın diyecek. Rüzgar şaşıracak ve.: Ne diyorsun bu asla doğru değil. Ben şeyda ile hiç bir zaman birleşmedim. Başka odalarda kalmakla nasıl hamile kalınır safmısın?? Hem ben çok mutsusum hatamın bedelini çok ağır ödedim. Boşanma davasını bile açtım. Anla şeyda ile ben iki yabancıyız... Miskett; AAAA rüzgarım nasıl olur.bende onu sevdiğine inanmıştım. Evet bizim çocuğumuz, hemide erkek.Rüzgar ise. UFUK... Misket hemen ankaradan kaçalım. Taç bibi bize yardım eder nasılsa sen fincanımın emanetısin der saklar bizi ,Misket ise: Ama şeyda yürüyemiyor. Rüzgar ise: Celbi aldıktan sonra nasılda ayaklandı bir gör maşallah. Misket ise: Evet geliyorum aşkım. Öpüşürler ..Şeniz. Ama salladım demi kızlarr :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?