Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlarım benim ya süperler.....nasılda sevindiler torun sahibi olucaklarını duyuncakıyamam...
![]()
Kizlar merhaba hepinize!!!
Misket in Rikkat ile konusma uslubunu hic ama hic begenmedim,,, bu nasil konusma sevdigin adamin ruzgarin annesiyle? seyda yi hamile olarak dusunsede bu kadar da seviyesiz ve saygisiz yalan soylemeyi nasil yapabilir bir insan??? YALANINDA BATIYOR iyice misket! rikkat guzelce soruyor bak misketcigim seviyorsun sen ruzgari diye misketse seviyesiz bir uslupla kadini rencide ediyor sen ne yapmak istiyorsun bize falan filan insan kendinden buyugune birkere siz diye hitap etmeli,, hemde karsindaki mustakbel kayinvalidesi,,, cok saygisiz konusma yapti misket! hakediyor herseyi misket yalaninda batiyorya hala akillanmiyor!
benim avatarımdaki cantug sizin avatarlarınızdaki cantugları döveeeeeer naniknaniknaniknaniknaniknanik saçmaladımmı nee :sm_confused::teytey:
bak beni gaza getirme bende eklerim bir cantuğ avatara:sm_cool::sm_cool:
benim avatar nasıl benneyaptımkibenneyaptımki
yok şeker bana tersssssssssssssssss.........eşim görse adında siler valla zaten uyuz oluyor çocuğa ...senağlamaben de kardeşime çok benziyor onun için seviyorum diye avutuyorum.jeyyarama benziyo gerçekten...a.syalan değil yani yemin etsem başım ağırmaz..yerimseniben
bahar kardeşin bekramı benim arkadaşım var ona yapalım cantuğ cantuğ :asigim:diyor başkabirşey demiyor kara sevda olacak yakındasırnaşık şey
benim avatarımdaki cantug sizin avatarlarınızdaki cantugları döveeeeeer naniknaniknaniknaniknaniknanik saçmaladımmı nee :sm_confused::teytey:
yok şeker bana tersssssssssssssssss.........eşim görse adında siler valla zaten uyuz oluyor çocuğa ...senağlamaben de kardeşime çok benziyor onun için seviyorum diye avutuyorum.jeyyarama benziyo gerçekten...a.syalan değil yani yemin etsem başım ağırmaz..yerimseniben