Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
canlarım benim ya süperler.....nasılda sevindiler torun sahibi olucaklarını duyunca :emir_bebek::emir_bebek:kıyamam...:emir_bebek::nazar:

şeyda ayaklanmadı ama yakındır herhalde.......misket haklı aslında bana göre düşünsenize bütün herkesin önünde rezil bir duruma düşecek...bakalım senaristler nasıl toparlıcak çok merak ediyorum doğrusu......

Vallaha iyiki misket yanımda değil. Ya bu kadarmı gıcık bu kadarmı inat olur insan. Pes.Şeydayı huzursuz günler bekliyor arkadaşlar. Konuşulanlarıda duydu, rahat vermez artık. Rikkat ve Peyami çok tatlılardı. Nasılda seviniyorlardı.. Rikkat miskete blöf yapıyor. Mahkeme filan diyor, gerekeni yaparız diyor. İyide diyor bence uyuz misket doğruları konuşmaya başlar.. Birde günerin onun resmi babası benim dedi beni gıcık etti. Rüzgar çocuk benim ve mahkeme kararıyla hemen DNA testi yaptırır. Güner miskete daha çok doğruyu açıklaması için cesaret vermesi gerekirken iyice bebeğe ve miskete sahip çıkmaya başladı..

birde misket rüzgar için mutlu filan dedi rikkate birşeyler zırvaladı. Rikkat orada ah çocuğum bunların hepsi oyun, rüzgar çok mutsus ve şeydanın yanına bile yaklaşmıyo geldiklerinden beri elini sürmüyor, vçok mesafeli ayrı yatıyorlar deseydi belki bizim keçi rahatlayıp gerçekleri açıklardı. Rikkat benmi sana bunları öğreteceğimmm

Kizlar merhaba hepinize!!!
Misket in Rikkat ile konusma uslubunu hic ama hic begenmedim,,, bu nasil konusma sevdigin adamin ruzgarin annesiyle? seyda yi hamile olarak dusunsede bu kadar da seviyesiz ve saygisiz yalan soylemeyi nasil yapabilir bir insan??? YALANINDA BATIYOR iyice misket! rikkat guzelce soruyor bak misketcigim seviyorsun sen ruzgari diye misketse seviyesiz bir uslupla kadini rencide ediyor sen ne yapmak istiyorsun bize falan filan insan kendinden buyugune birkere siz diye hitap etmeli,, hemde karsindaki mustakbel kayinvalidesi,,, cok saygisiz konusma yapti misket! hakediyor herseyi misket yalaninda batiyorya hala akillanmiyor!

Kizlar merhaba hepinize!!!
Misket in Rikkat ile konusma uslubunu hic ama hic begenmedim,,, bu nasil konusma sevdigin adamin ruzgarin annesiyle? seyda yi hamile olarak dusunsede bu kadar da seviyesiz ve saygisiz yalan soylemeyi nasil yapabilir bir insan??? YALANINDA BATIYOR iyice misket! rikkat guzelce soruyor bak misketcigim seviyorsun sen ruzgari diye misketse seviyesiz bir uslupla kadini rencide ediyor sen ne yapmak istiyorsun bize falan filan insan kendinden buyugune birkere siz diye hitap etmeli,, hemde karsindaki mustakbel kayinvalidesi,,, cok saygisiz konusma yapti misket! hakediyor herseyi misket yalaninda batiyorya hala akillanmiyor!

UYUS İŞTE NASIL KONUŞACANI BİLMİYOR YA DEMEK BU KADR SEVEİYOR RÜZGARI HIH KADIN ANLAMIŞ İŞTE AMAN ANLAMIYORUM ARTIK YA ORDA ÖLDÜRESİM GELDİ ŞU MİSKETİ BOL CA YALAN ATIYORKötü KazenKötü Kazen

benim avatarımdaki cantug sizin avatarlarınızdaki cantugları döveeeeeer naniknaniknaniknaniknaniknanik saçmaladımmı nee :sm_confused::teytey:

yok şeker bana tersssssssssssssssss.........eşim görse adında siler valla zaten uyuz oluyor çocuğa ...senağlamaben de kardeşime çok benziyor onun için seviyorum diye avutuyorum.jeyyar:emir_bebek:ama benziyo gerçekten...a.syalan değil yani yemin etsem başım ağırmaz..yerimseniben

aaa gerçekten benziyomu süpermiş yerimseniben
yok şeker bana tersssssssssssssssss.........eşim görse adında siler valla zaten uyuz oluyor çocuğa ...senağlamaben de kardeşime çok benziyor onun için seviyorum diye avutuyorum.jeyyar:emir_bebek:ama benziyo gerçekten...a.syalan değil yani yemin etsem başım ağırmaz..yerimseniben

bahar kardeşin bekramı benim arkadaşım var ona yapalım cantuğ cantuğ :asigim:diyor başkabirşey demiyor kara sevda olacak yakındasırnaşık şey

kıssssss benim kardeşim arkadaşına birkaç numara küçük gelirsırnaşık şeybir görsen herif 15 yaşında gören abim zannediyor abisi bile ondan küçük duruyor 1.80 ve 75 kilo düşün yani fazla büyüdü galibaCADIARZUCADIARZUCADIARZU

bahar kardeşin bekramı benim arkadaşım var ona yapalım cantuğ cantuğ :asigim:diyor başkabirşey demiyor kara sevda olacak yakındasırnaşık şey

burayamı ekliyim olurmu canım ya derya kızar sonra bana burası senaryo bölümü ya ben sana başka yerden gönderiyim en iyisi :)))))))

Back