Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
valla organikyaşam arkadaşım keşke şu neva tamamen gitse yaa 2 saniye görmeye tahammül edemiyorum şu kızı içim almıyo yani onun oldugu sahneleri nerdeyse kanal degiştircem o derece tatlicadiarzu
merhaba arkadaslar!
Seyda miskete kocamaaaaaaaaaaannnn bir hediye yolladi!!!!
Al sana bakalim saklamak nasil olurmus misket hanim!​

Bu arada rikkatin torununu ogrendigi an gulumsemesi varya,,, ayni gulmeyi bende yapmisim,,,

Safa alsin nevasini i gitsin artik bir tatile filan,,, donduklerinde ruya ve cetin, evlenmis ,, cocuklari olmus hemde ruya 2.ye hamile filan ,,, ne guzel olur ,,,lülülülülülü
CETIN ile RUYA cok yakisiyor aslinda ,,, RUYA cok tatli!

izmirlee neva deep frize den de daha soguk, gulmesi bile soguk kizin,,, ama cetinle buroda nasil saaak diye yuzyuze geldiler,,, cetin korktu o an nevadan dayak yiyecem diye!

sırnaşık şey haklısın canım bi türlü alışamadım şu nevaya.bak yeni rüya geleli kaç bölüm oldu hepimiz sevdik çünkü bi yetenek bi pırıltı var.ben çok sevdim begüm hanımı kızlar az öncede facebookda mesaj attım ona o da bana atmış çok ince çok canayakın biri :1rolleyes:
izmirlee neva deep frize den de daha soguk, gulmesi bile soguk kizin,,, ama cetinle buroda nasil saaak diye yuzyuze geldiler,,, cetin korktu o an nevadan dayak yiyecem diye!

Arkadaslar Ben size yarinin senaryosunu yazim hemen : seyda nin hamileligini ogrenen misket yataga duser,,, hastaneye kaldirilir cunku bebek karninda hic hareket etmemektedir,ama onemli birseyi yoktur,,stresten,,, bunu duyan rikkat hemen apar topar hastaneye gider ve misket o bizim torunumuz dimi canim hadi hadi ama saklama artik der,,, misket seyda hamileymis sizin torununuz o iste der, bu sirada iceri guner gelir biz demedikmi size rikkat hanim bu bebegi biz evlenmeden once gizlice yaptik bizi artik rahatsiz etmeyin der,,,,,​

senaryonuz hanimlar?? bekleniyor

kızlar daha yeni farkettim bu neva ilk geldiginde gözleri mavi lensmiş şimdi gri yeşil arası şimdiki daha yakışmış digeri berbat duruyo resmen ben lensim diye bagırıyo lülülülülülü

rüyanın gerçek adı begüm şahin

bilgi için teşekkürler.çok sevimli buldum ben ve aylin aslım a benzettim.bilgi aradım bi kaç yerde ve bulamadım da..ekşi sözlükte bile bir entry var .neyse tekrar teşekkürler..siteye epila lazzer cihazı için kayıt oldum ve de 2. önemli mesele olan bizim evin halleri için de buradayım..sık kullanılanlar kısmında bulunacak forum un bu konusu bundan sonra..hepinize merhaba

bilgi için teşekkürler.çok sevimli buldum ben ve aylin aslım a benzettim.bilgi aradım bi kaç yerde ve bulamadım da..ekşi sözlükte bile bir entry var .neyse tekrar teşekkürler..siteye epila lazzer cihazı için kayıt oldum ve de 2. önemli mesele olan bizim evin halleri için de buradayım..sık kullanılanlar kısmında bulunacak forum un bu konusu bundan sonra..hepinize merhaba

rica ederim aramıza hoşgeldin o zaman seninde senaryolarını ve yorumlarını bekliyoruz rüya konusundada söylediklerine katılıyorum çok şirin gerçekten :)

begüm şahin hakkında bende fazla bilgi bulamadım bulan arkadaşlar paylaşırsa seviniriz:)

rica ederim aramıza hoşgeldin o zaman seninde senaryolarını ve yorumlarını bekliyoruz rüya konusundada söylediklerine katılıyorum çok şirin gerçekten :)

hoşbulduk:) bakalım içimden geçenleri kelimelere dökmeye sıra geldi demek ki..ama dizi ile ilgili sizleri bilmiyorum da ağır tempo ile ilerlemesi beni çok gerio..

hoşbulduk:) bakalım içimden geçenleri kelimelere dökmeye sıra geldi demek ki..ama dizi ile ilgili sizleri bilmiyorum da ağır tempo ile ilerlemesi beni çok gerio..

dizi ağır tempoda ilerliyo ve günlük dizi olduğu için bu normal bişey aslında ama geçen haftalara bakış şu 3 hafta dizi jet hızıyla ilerliyo diyebiliriz cuma akşamı önümüzdeki haftanın senaryosunu yazıyoruz seninde aklına bişeyler gelirse mutlaka paylaş canım

rikkat (sebnem gursoy) altan erkekli ile evliymiş bir ara.çok şaşırdım.oğulları var bi de efe die..liseden mezun olmus yaslarda..

facebook a oyuncuların çoğu üye..ama ben hakiki begüm şahin i bulamadım..

Back