Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
bende öyle gördüm derya kendimi :)))
ama bugün mutluyum yafff napıyım herkesi mutlu ediyim istiyom:)))

hade ya allah dahada mutlu etsin o zaman :))
inş boşansınlarda evlensinler diycem ama bu sezon başka düğün göreceğimizi sanmıyorum:) rikkat rüzgara anlatsın başka bişi istemiyorum uçuk beklentilerim yok bu sezon için :)

rüzgar misketi bırakmaz ama şeyda da rüzgarı bırakmaz anacım ne cin kadın öyle yaa gözünden hiçbişey kaçmıyo valla:) rüzgarı bırakmamak için mutlaka bir yol bulur....ama bu hamilelik masalı pek bi işe yaramazmış gibi geliyo ya bakalım ne olacak

inşallah dediğin gibi olmaz denizcim...banada misket boşanacak ama rüzgar boşanamıcakmış gibi geliyo:(

slm bayanlar ya şeyda costu yıne bugun ama mıskete ıyı oldu şimdi dövünsün dursun ya acaba rüzgara inat bosanmaktan vazgececekmı cok heyecan sardı dızıyı

ya kızlar şeyda gerçekten hamileyse yandık bütün izleyiciler olarak onun kahrı cekilmez artık inşallah yalandır

Herkse Gunaydin Kizlar.....hepinize Hayirli Cumalar....

Piskobat Bence Seydanin Bir Uydurmasi Bu Cunku Ruzgar Seydanin Yanina Bile Yaklasmiyorki Nasil Hamile Birakcak:)))))

yaw zaten misketin rüzgara gittiğini öğrenince sinirlendi ve misket vazgeçsin diye böyle bi yalan salladı zaten gerçek olsa gizli gizli nemideye değil bütün dünyaya duyururdu şeyda cadısı:))

amaç misketi üzmek zaten bu masala bi misket bide nemide inanır üzülsün misket haketti bunları hıh
zaten bu yalanı fazla uzatamaz şeyda yakında ben yanılmışım hamile değilim demek zorunda kalacak hamile olduğunu rüzgara söylese inanacak değil heralde :)))

bence kızlar ruzgarda bu yalanı surdurecek ve mıskete nıspet yapmak ısteyecek ama seydayada cok kızacak....ayrıca bence nevada hamıle ve bu yuzden bosanamayacak sefadan.....

bence kızlar ruzgarda bu yalanı surdurecek ve mıskete nıspet yapmak ısteyecek ama seydayada cok kızacak....ayrıca bence nevada hamıle ve bu yuzden bosanamayacak sefadan.....

zaten rüzgarda sürdür miskete nisbet yapmak için neva evt hamile olabilir denizim:mymeka:

evet daha öncede dmiştik neva hamile olabilir ama hiç belirti yok
ama gerci oda cok bayılıyodu demi?o korkudandı ya nese kesin hamiledir

merhabalar ben geldim:1hug: ebrarcım neva hamile kalmışsa neva zor durumda kalır a.s çünki safa herkese kısırım dedi bunun için boşanma davası açıyorum dedi yanlışmı hatırlıyorum fisfisfis yalan olduğunu kendisi neva annesi biliyorda diğer aile bireyleri bilmiyor ozaman bunu nası açıklıyacaklar :sm_confused: senin dediğin gibi bayılmaları kesin korkudandır yoksa işler iyice karışır:uhm:

Back