merhaba arkadaslar!
Seyda miskete kocamaaaaaaaaaaannnn bir hediye yolladi!!!!Al sana bakalim saklamak nasil olurmus misket hanim!
Bu arada rikkatin torununu ogrendigi an gulumsemesi varya,,, ayni gulmeyi bende yapmisim,,,
Safa alsin nevasini i gitsin artik bir tatile filan,,, donduklerinde ruya ve cetin, evlenmis ,, cocuklari olmus hemde ruya 2.ye hamile filan ,,, ne guzel olur ,,,lülülülülülü
CETIN ile RUYA cok yakisiyor aslinda ,,, RUYA cok tatli!
izmirlee neva deep frize den de daha soguk, gulmesi bile soguk kizin,,, ama cetinle buroda nasil saaak diye yuzyuze geldiler,,, cetin korktu o an nevadan dayak yiyecem diye!
izmirlee neva deep frize den de daha soguk, gulmesi bile soguk kizin,,, ama cetinle buroda nasil saaak diye yuzyuze geldiler,,, cetin korktu o an nevadan dayak yiyecem diye!
babasının kızı höt höt şadanın bön bön kızı:roflol::roflol::roflol:
babasının kızı höt höt şadanın bön bön kızı:roflol::roflol::roflol:
ya ben anlamıyom insan sevmediği birine bön bön bakar mı?? görmek bile istemez, bu neva öyle bakıyo... :roflol:
rüyanın gerçek adı begüm şahin
bilgi için teşekkürler.çok sevimli buldum ben ve aylin aslım a benzettim.bilgi aradım bi kaç yerde ve bulamadım da..ekşi sözlükte bile bir entry var .neyse tekrar teşekkürler..siteye epila lazzer cihazı için kayıt oldum ve de 2. önemli mesele olan bizim evin halleri için de buradayım..sık kullanılanlar kısmında bulunacak forum un bu konusu bundan sonra..hepinize merhaba
rica ederim aramıza hoşgeldin o zaman seninde senaryolarını ve yorumlarını bekliyoruz rüya konusundada söylediklerine katılıyorum çok şirin gerçekten :)
hoşbulduk:) bakalım içimden geçenleri kelimelere dökmeye sıra geldi demek ki..ama dizi ile ilgili sizleri bilmiyorum da ağır tempo ile ilerlemesi beni çok gerio..
rikkat (sebnem gursoy) altan erkekli ile evliymiş bir ara.çok şaşırdım.oğulları var bi de efe die..liseden mezun olmus yaslarda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?