Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
eyvahhhh seyda celbi alinca ne olacak acaba.....kesin cuma son anda gelir postaci bizide catlatirlar burda.........

slm kıslar pekde bişey olamdı yaff biz gene heyecanla yarını beklecez umarım hayal kırıklığı olmaz beklediğimize değer..
ya kıslar sizin pc yle tv aynı yerdemi hem izleyip hem yorum yapıyosunuz maşallah:))

evet canim benim direk karsimda tv var bu yuzden hem yorum yaziyorum hemde tv izliyorum

kıslar bugün rikkate turuncular ne yakışmış anam ne güzel olmuş öyle:utangac::utangac: ama mavi göz kalminide sürmese her zaman benneyaptımki

ya insan bukadr mı gurursuz olur beee bukadr karktersiz haysiyetsiz olunmaz yaaa ..şeyda rüzgarı bırkmaz okdr gurursuzki hale bak 2 yabancı gbi yaayalım yeterki gel dio haysiyetsiz yaaa

bu ismete artık anlam veremiyorum say sayın aynısın yapmaya başldı olan dilaya oluyor ona bağırıyorlar bence abartıyorlar bir gün olacak tı bunlarbenneyaptımki

ya insan bukadr mı gurursuz olur beee bukadr karktersiz haysiyetsiz olunmaz yaaa ..şeyda rüzgarı bırkmaz okdr gurursuzki hale bak 2 yabancı gbi yaayalım yeterki gel dio haysiyetsiz yaaa

iyide arkadasim neden bu kadar hakaret ediyorsunki.......burasi hakaret platformu degil....burasi adabina uygun bir sekilde yorum yaptigimiz bir sayfa......lutfen biraz daha dikkatli konusunKötü Kazen

kerdeşim çok ağır konuşuyorsun lütfen dikkatli olalım a.s

dertyacım cümlelerimizi biraz daha dikkatli seçersek iyi olur teşekkürler.......

sefaya gülesim geldi he iice kabadayı oldu başımıza her önüne gelene kel kafasıyla vurmazsa olmas sırnaşık şeysırnaşık şey

selam kızlar öncelikle hepinizin kandilini kutluyorum.....................bugün şeydaya çok acıdım valla.sırf miskete nispet olsun diye eve döndüğünü bile bile kabul etti yine Rüzgarı .."Ayrı olduğumuzu bilsinler istermisin canımıniçi" istemez tabi .....Akıllı kız Şeyda eve nasıl getireceğini çözmüş.........

yaa bu şeyda ne onursuz ne gurursuzz yaaa böyle sevgimi olur yaaaa kullan beni gel diye basbas bağırıyor yanında yatmammışş yüzümü görmezmiş iki yabancı gibiymiş pess yani pess böle sevgimi olur beeee

Back