Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar öncelikle hepinizin kandilini kutluyorum.....................bugün şeydaya çok acıdım valla.sırf miskete nispet olsun diye eve döndüğünü bile bile kabul etti yine Rüzgarı .."Ayrı olduğumuzu bilsinler istermisin canımıniçi" istemez tabi .....Akıllı kız Şeyda eve nasıl getireceğini çözmüş.........
kızlar yaa ben yarın evde yokumda bölüm özetini nerden okicam ben yaaa bilen varmıı
Aslında şeyda beğenmesede ona deger veren pembe.. Kıyamıyor ona. İsmete gelecek olursak psikolojik yardım alması gerekiyor. Hali hiç iyi değil. Şizofren ve panikatak hastası gibi davranıyor.Sayhan en baştan uyarmalıydı ismeti. Üzülcek dedi daha beteri oldu şimdi. İsmet kimseye güvenmiyor artık.
Cemre su haklisin Neva olmuyo olmuyo diye safaya diklenip duruyo ama elinde safanin resmi canim simdiden seni cok ozledim diye zirildiyor,,, bir sans ver biraz savas bakalim neler gecti basindan 1 gunde sip diye duzelmezya,,, cik bir tatile al kocacigini , ortamdan uzaklas bakalim,,,
dediklerine katılıyorum canım ama bütün faturayı rikkat ve rüzgara kesmek haksızlık olur yani tamam onların payı çok büyük ama misketin korkunç hatalı kararları şimdi yaşananların bir numaralı nedeni...rüzgar hatalıydı ama misket gibi bencilce davranmadı en azından...bilmiyorum tabi herkesin düşüncesi kendine doğrudur:)