Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
inşallah dediğin gibi bişi çıkmaz:( kaçırmak istemem şahsen:)
rikkat peyamiye durumu anlatınca peyaminin tepkisini görmek istiyorum
hala yeter artık rikkat falan derse yuh derim artık :)

al bendende o kadar bitanem....kesin peyami inanmicak rikkate sacmalama falan dicek....zaten huyudur peyaminin

evet ya huyu kurusun yanlız şu yemekte rüzgar babasınada soktu lafı
hala affedemedi belliki zaten peyaminin aşırı sakin halleri deli ediyo beni yaw üff püf:)

evet ruzgar yemekte aslinda misketten cok bence ailesine dokundurdu laflari.....kiyamam sonrada kinali kuzusuna kiyamadi....

misketi üzmek istiyo ama misketin üzülmesine de üzülüyo ne aşk ama ;) nasıl kokladı o saçları unutamıyorum... tv dizilerinde şimdiye kadar izlediğim en romantik sahneydi....

yani bu kadarda anlayis kitligi olmazki.....sonucta en saf insanbile biraz duygusuyla hareket etse ruzgarin hala onu sevdigini anlar

bide ben olsam günerin yorumlarına önem verirdim güner psikolog değilmi anacım insanların nasıl bi ruh hali içinde olduğunu anlamak onun uzmanlık alanı değil mi :) adam diyo ki rüzgar seni seviyo ama oyun oynuyo diyo misket hanım beni teselli etmene gerek yok diyo inanmıyo :) allahım yaa herşeyi de misket biliyo :D:D

bide ben olsam günerin yorumlarına önem verirdim güner psikolog değilmi anacım insanların nasıl bi ruh hali içinde olduğunu anlamak onun uzmanlık alanı değil mi :) adam diyo ki rüzgar seni seviyo ama oyun oynuyo diyo misket hanım beni teselli etmene gerek yok diyo inanmıyo :) allahım yaa herşeyi de misket biliyo :D:D

güner anlatıyor ama anlayan kim o ancak rüzgar artık beni unutuyor diyor başka birşey anlamıyor kıt akılı:mymeka::mymeka:

Back