Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
kzlar perşembe BOMBA var ohhhhhh beeeeeeeee :teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance:

sorma deryam sorma:))))ben hemen mujdeyi denizede verdim:))))cok mutlu oldum ben ya...sanki bana verdiler mujdeyi:)))

denizim fenerbahçem yarıfinale çıksa ancak bu kadar sevinirdim çok teşekkürler haber için :):)))))))))))))

Eyyy Ahali Duyduk DUYMADIK Demeyim ...persembe Dizimizin Oldugu Saate Kimseye Soz Vermeyin...cok Pisman Olursunuz......bizden Soylemesi:)))))

RİKKATİMMMMMM söle rüzgara kurtar bizi artıkkkkk:dance::dance::teytey::teytey::teytey::sm_cool:

zehir hafiye rikkat iş başında
rikkat bond beh bond
ayy zırvaladım tamam sustum üff :teytey::teytey:

kim takar misketi denizim ohhh çok iyi olmuşşş:) rikkat öğrendi ya hiçbişey yapamaz artık şeyda:))))))))))

bu dizide zaman kavramıda pek degişken anacım :sm_confused: bunlar evleneli 1 ay olduysa bu güner teeee ne zamandır var bu dizide nasıl yeni gelmiş oluyo püüüf tatlicadiarzu

bu dizide zaman kavramıda pek degişken anacım :sm_confused: bunlar evleneli 1 ay olduysa bu güner teeee ne zamandır var bu dizide nasıl yeni gelmiş oluyo püüüf tatlicadiarzu

3 ay once geldi dicek nemide rikkate ....ama bebek 4.5 aylik...yani gunerden olmasi imkansiz....bunun yani sira zaten hamilelik oldukca yavas ilerliyo bitanema.sa.s

şeyda hamileyim diye yalan bile söylese rüzgar onunla olmuş demektir sevmeye sevmeye

:oklava:

kızlar aman boşverin ayrıntıları ben çok mutlu oldum yaaa hiç umudum kalmamıştı rikkatten yana bu haber bomba gibi geldi:teytey:

Back