Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
ay hele şükür buraya girebildim girene kadarda çok zorlandım :bbo: tebrik ederim deryacım senin senaryondan sayhanla dila arasında olacaklar çıktı :hooray: eh benimde çetin hakkında yazdıklarım birebir olmasada çıktı a.s artık çetin nevadan uzak durma kararı aldı ve ben yokum dedi a.s peki şimdi ne olacak ? diziden heptenmi gidecek :a015: :sm_confused: ama rüzgarın biranda iyileşmesine bi anlam veremedim o konuda ikimizin senaryosuda çıkmadı ...iyileşmesine hem sevindim hemde aklım almadı :uhm: bukadar çabuk iyleşmenin yolu nedir?:uhm::sm_confused: ama diğer yazdıklarımız için daha 4 gün var bakalım ne olacak?

evet semuşum az birazda olsa bilmişiz:) ama rüzgarın birden ayağa kalkabileceğini düşünmemiştim bende...biraz saçmaydı aslında günlerdir devamlı uyuyan birine göre çok sağlıklıydı :) çetin diziden çıkmayacak tam tersi ben ilerde çetin neva aşkının olabileceğini savunuyorum...bugün passaparolada safayla neva vardı izlediniz mi kızlar:)

babannesi rüyadan bahsetti bugün ve hepsi aynı yaştalar safa_neva,rüzgar_şeyda,güner_misket ama birbirlerinden haberleri yok diye aile bağlarının kopmakta olduğunun onlarda farkında zamanla düzelecek herşey belki rüya diziye yeniden döner kardeşi neler yaşıyor haberi bile yok ve babannesi ilkez bu konuda bizle hemfikir nemide anneyi kutlarım a.s.

Son düzenleme:

E ZATEN SEFA DİZİDEN AYRILMAYACAK MI BENCEDE NEVAYLA SEFANIN ARASINDA BİRŞEYLER OLABİLİR

izlemedim canım:1no2: ikimiz birlikte bakalım neleri yazıp bilicez onların senaristlerine karşı semuş d.harman :içelim: hadi ama arkadaşlar sizde biraz birşeyler yazın haftalık senaryolar bekliyoruz herkesden derya ile beni yanlız bırakmayına.s

NEMİDE ANNEDE AİLESİN BİRBİRLERİNE TUTKUN OLMASIN İSTİYOR BİL BİLSE NELER OLDUĞUNU jeyyarjeyyar

herkes kendi derdine düşmüş kimse ilgilenemiyo birbiriyle...tamam dizinin reyting kaygısını anlıyorum bu nedenle diziyi yalan rüzgarı yaptılar ama yalan rüzgarında bile iyi şeyler oluyordu...rüzgar misketi anladık ama bari safa ve neva mutlu olsun güzel şeyler görelim artık :) eskisi gibi daha sık biraraya gelsinler...ama biliyorumki bu gidişle asla gerçekleşmeyecek şeyler bunlar

canım nemidenin başka resmini bul istersen onun üzerinde edi yazıyo uyarı alabilirsin....çünkü o başkasına ait...

safanın diziden ayrılacağı söyleniyor.hatta nevanın u dönüşü yaparak safadan ayrılmaya karar vermesi bu dedikoduyu destekliyor...umarım ayrılmaz ama sanki ayrılacak gibi geliyo banada

sefada dedi ya bugün yarışmada yalan rüzgarı gibi diye diziyenaniknanik

sefada dedi ya bugün yarışmada yalan rüzgarı gibi diye diziyenaniknanik

evet ondan alıntı yaptım zatensırnaşık şey
izlemeyenler için anlatalım safa bugün passaparolada şey dedi..
dizi yalan rüzgarına döndü ama reytinglerimiz çok iyia.s

safanın diziden ayrılacağı söyleniyor.hatta nevanın u dönüşü yaparak safadan ayrılmaya karar vermesi bu dedikoduyu destekliyor...umarım ayrılmaz ama sanki ayrılacak gibi geliyo banada
eeee ozaman dizide az kişi kalıyo fincan hala gitti sadık amca gitti rüya gitti düriye gitti :a015:daha önceden gidenlerde var ama ozaman bizim evin halleri dizisi biter:çok üzgünüm: kalan nemide anne şadan füsun sakız hanım dalyan cihan safa rikkat peyami pembe unuttuklarım varsa beni affetsinler.. eskilerden bu diziye senelerce emek veren insanlarda giderse bizim evin halleri dizisi olmazki :sm_confused:çok üzüldüm şimdi:çok üzgünüm:

belki yeni oyuncular gelir he:teytey:

sadece safa değil misket hatta rikkat ve pembeninde sezon sonu gideceği konuşuluyor...öyle olacaksa bitsin daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…