Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
kzlar perşembe BOMBA var ohhhhhh beeeeeeeee :teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance:

sorma deryam sorma:))))ben hemen mujdeyi denizede verdim:))))cok mutlu oldum ben ya...sanki bana verdiler mujdeyi:)))

denizim fenerbahçem yarıfinale çıksa ancak bu kadar sevinirdim çok teşekkürler haber için :):)))))))))))))

Eyyy Ahali Duyduk DUYMADIK Demeyim ...persembe Dizimizin Oldugu Saate Kimseye Soz Vermeyin...cok Pisman Olursunuz......bizden Soylemesi:)))))

RİKKATİMMMMMM söle rüzgara kurtar bizi artıkkkkk:dance::dance::teytey::teytey::teytey::sm_cool:

zehir hafiye rikkat iş başında
rikkat bond beh bond
ayy zırvaladım tamam sustum üff :teytey::teytey:

yıkılsın nolursa olsun miskete şu saatten sonra herşey müstehak kınalı yapıncak :dilcikar:

kim takar misketi denizim ohhh çok iyi olmuşşş:) rikkat öğrendi ya hiçbişey yapamaz artık şeyda:))))))))))

bu dizide zaman kavramıda pek degişken anacım :sm_confused: bunlar evleneli 1 ay olduysa bu güner teeee ne zamandır var bu dizide nasıl yeni gelmiş oluyo püüüf tatlicadiarzu

bu dizide zaman kavramıda pek degişken anacım :sm_confused: bunlar evleneli 1 ay olduysa bu güner teeee ne zamandır var bu dizide nasıl yeni gelmiş oluyo püüüf tatlicadiarzu

3 ay once geldi dicek nemide rikkate ....ama bebek 4.5 aylik...yani gunerden olmasi imkansiz....bunun yani sira zaten hamilelik oldukca yavas ilerliyo bitanema.sa.s

vardı ama sadce ismi geçiyordu olmuştur 3 4 ay felan canım cım:teytey::teytey:

şeyda hamileyim diye yalan bile söylese rüzgar onunla olmuş demektir sevmeye sevmeye

klava:

kızlar aman boşverin ayrıntıları ben çok mutlu oldum yaaa hiç umudum kalmamıştı rikkatten yana bu haber bomba gibi geldi:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…