Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bu arada dün derya söylemiş zaten dizinin eski bölümlerinin tekrar başladıgını ben görmedim pardon deryacım neyse görmemiş olan varsa görür :içelim:
Anaammm Herkes Kacmis....benim Allahtan Bilgisayar Tvnin Hemen Karsisinda Hem Izleyip Hemde Burdan Yazabiliyorum:))))
Selam Kizlar...ya Bişi Sorcam On Gundur Izleyemedimde...ruzgar Misketin Hamilelegini Biliyormu...
şeyda ilk defa bişeyleri ima etmeden kıvırmadan içinde ne varsa söyledi açık açık ve çokta iyi yaptı...asıl yarın ne olacak onu merak ediyorum nasıl vazgeçirecek rüzgarı boşanmaktan...umarım geri adım atmaz..fazla sinir bozucu bi bölüm değildi o nedenle güzel bi bölümdü bana göre:)
şeyda güzel söyledide tam boşanacak senin dediği gibi geri adım atmasa bali kesin geri adım atar şeeyda boşanmaya kalktı pencereden düşütü şimdide rüzgarın oyununu katılamsa :mymeka:
malesef cnm yarının özetine göre şeyda vazgeçirecek rüzgarı ama nasıl onu bilmiyorum rüzgarın oyununa ortak olmaya karar verebilir onu kaybetmesin diye
AMA AYRICA YARININ OZETINDE BOSANMA DAVASI ACACAK DIYO BITANEM.....NASIL OLUYO YANI CADIARZUCADIARZUSEYDA BUNDAN HABERSIZ EVE DONMESI ICIN IKNA EDIYOR