Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
bence en güzel şeyda ve kemiran giynmiş.en rüküşde pembe ve neva.neva biraz daha yüksek bel giyseymiş gögsünde flan olcakmış etek yasakkelime

evet ya site çok yavaş böyle olunca insanın yazası gelmiyor.......................................

arkadaşlar bu arada dün derya söylemiş zaten dizinin eski bölümlerinin tekrar başladıgını ben görmedim pardon deryacım neyse görmemiş olan varsa görür :içelim:

olsun canım problem değil :) dediğin gibi görmemiş olanlar görür kızlar kaçırmayın bugün 2. bölümdü:)

Anaammm Herkes Kacmis....benim Allahtan Bilgisayar Tvnin Hemen Karsisinda Hem Izleyip Hemde Burdan Yazabiliyorum:))))

Şeydanın patlayışını izledik arkadaşlar. Kız yerden göğe kadar haklı vallaha. Aferin.... İsmet tam sarsıldı yaa. Kıyamam nasıl düzelicek merak ediyorum. Sally ve sayhana hiç güvenmiyor. Keşke sayhan bari önceden söyleseydi.....

valla penbe ii söyledi he,,,,,,,,,yazık ya ismete dila gidecek diye nasıl çırpınıyor

şeyda ilk defa bişeyleri ima etmeden kıvırmadan içinde ne varsa söyledi açık açık ve çokta iyi yaptı...asıl yarın ne olacak onu merak ediyorum nasıl vazgeçirecek rüzgarı boşanmaktan...umarım geri adım atmaz..fazla sinir bozucu bi bölüm değildi o nedenle güzel bi bölümdü bana göre:)

şeyda güzel söyledide tam boşanacak senin dediği gibi geri adım atmasa bali kesin geri adım atar şeeyda boşanmaya kalktı pencereden düşütü şimdide rüzgarın oyununu katılamsa :mymeka:

şeyda güzel söyledide tam boşanacak senin dediği gibi geri adım atmasa bali kesin geri adım atar şeeyda boşanmaya kalktı pencereden düşütü şimdide rüzgarın oyununu katılamsa :mymeka:

malesef cnm yarının özetine göre şeyda vazgeçirecek rüzgarı ama nasıl onu bilmiyorum rüzgarın oyununa ortak olmaya karar verebilir onu kaybetmesin diye

malesef cnm yarının özetine göre şeyda vazgeçirecek rüzgarı ama nasıl onu bilmiyorum rüzgarın oyununa ortak olmaya karar verebilir onu kaybetmesin diye

AMA AYRICA YARININ OZETINDE BOSANMA DAVASI ACACAK DIYO BITANEM.....NASIL OLUYO YANI CADIARZUCADIARZUSEYDA BUNDAN HABERSIZ EVE DONMESI ICIN IKNA EDIYOR

AMA AYRICA YARININ OZETINDE BOSANMA DAVASI ACACAK DIYO BITANEM.....NASIL OLUYO YANI CADIARZUCADIARZUSEYDA BUNDAN HABERSIZ EVE DONMESI ICIN IKNA EDIYOR

evet orda ayrıntı vermemiş fazla şey diyo rüzgar davayı açıyo ama aynı gün şeyda eve dönmeye ikna ediyo rüzgarı bende anlayamadım tam olarak:) sanırım yarın izleyince görücez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…