Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
umutsuz vaka bunlar anacım herkes saf ayağına yatıyor cemremin de dediği gibi misket başlar yarın günerin omuzunda ağlamaya rüzgar benden vazgeçmiş beni sevmiyor diye:((((((((ayrıca güner efendi sen niye misketin elini tutuyorsunki anlamadım moral olsun diye anladım ama bak rüzgarda size nispet için şeydanın elinin tutuyor misketi daha çok üzüyorsunuzzzz

hım onlarda güner niye elini tutu ki destek olması içindi heralde kesin öyle olur ağlar tatlicadiarzu

06160307wx1.png

acaba bundan sonrada böyle sarmaş dolaş olacakmı ismet kerimanla....kocaman bir HAYIR....:1no2:

ayy ben gencken:)))))sevdigim biri oldugunda hic cekinmezdim pat diye soyleyiverirdim.....bide ondan hamile olcanda soylemicen ben catlardim dogrusu....ben hamile oldugumu ogrendigimde onume gelene soylucektim nerdese:))))

denizim allah iylini vermesin kıs çokmu yaşlısın sen sırnaşık şeysırnaşık şey

bence ismete küt sarı saç çok gidiyo.hani eski beh finalinde en son gösterdi ya orda saçlarını çok çok kısa kestirmişti bence öyle yakışmamıştı ama bu hali çok güzel :smiley-cool:

Bugun kacirdim valla arkadaslar cok merak ediyorum ogrendimi ismet dila meselesini?
evet canım öğrendi vede şoka girdi onu şoktan dilanın sevgi dolu kucaklaması kurtardı yıkıldı ismet kolaymı en yakın arkadaşı olarak gördüğü keriman ismetin karşısında sayhanın onca engelleme çabalarına rağmen söyledi

evet ögrendi.keriman ve ismet zaten konuşuyodu önceki bölüm tam o sırada saysay geldi ama dilanın apartmandan bi arkadaşı vardı onun annesi evde degilmiş merdivende karşılaştılar saysayla kız bişey yaparken yakmış alev çıktı dedi söndüremiyorum sayhan amca gel dedi saysay da yukarı gitti.o sırada işte kemiran ufak ufak konuşmaya başladı ben bebegimi terkettim gibilerinden saf ismette sevindi yaşıyo yani kemiran ne güzel arayıp bulsana kızını dedi neyse o sırada saysay geldi ve kemiranı yaka paça dışarı atmaya çalıştı ismet çok şaşırdı saysayın bu hareketine sonra kemiran acındırmaya çalıştı kendini aglayarak sonra tam bi buhran yaşandı hepsi bagırdı etti tam çıkarıyodu saysay kemiranı ben dilanın annesiyim dedi.ismet dondu kaldı taşlaştı o an ve saysay konuşması için yalvardı ama ismet ayakta dondu kaldı öyle derken kemiran apartmandan dışarı çıktı yürüyodu yanından dilanın servisi geçti ve dilayı gördü yanında sally vardı dilanın.indiler servisten sally hemen içeri soktu dilayı.kemiran peşinden gitmek istedi ama sally izin vermedi.sonrada kemiran bayıldı :D
Bugun kacirdim valla arkadaslar cok merak ediyorum ogrendimi ismet dila meselesini?

merhabalar bende geldim.. Buğün güzel ve çok acıklı bir bölümdü. Hülya hanım çok ama çok başarılıydı. Gözümden akan yaşlar nasılda şok olduğunun kanıtıydı. Sayhan bir ara patlatcak tokadı dedim( kendine gelmesi için) çok şükür böyle olmadı.. Dila görseydi tokadı çok kötü olurdu..

Yaa bu güner misketin eline yapıştı. Şeyda ise rüzgarın öpücüğünden rahatsız oldu. Bence ayrılık yakındır. Bizim misket çok mu saf ya.. Oğlan aşagıya kadar inmiş şalını getirmiş omuzlarına şalı örtmüşve saçlarını kokladı. Misket nefesini hissetmiştir tabii ki. Çok romantikti yaa.... Kerimana biraz acıdım allahtan sally merhamet etti ona.kendine gelene kadar bekledi.( insanlık ölmedi ya). Çok ağladım bugün çoooook

birde bugün nevayı göstermediler. Doğrusu gözlerim onu hiç aramadı bile. Aklıma bile gelmedi. Zeynep hanım alınmasın. Neve karekteri içindir lafım.

Ay Allah razi olsun hepinize ,,, valla gozlerim yasardi,,, ne yapsinlar kerimanada yazik ismetede yazik,,,
dila bundan sonra ne yapacak bilmiyorum? Demek ruzgar misketin sacini kokladi,,, duygu yogunlugu geciriyorum,,, ozlemisim boyle duygulari,, bana bu duygulari yasattiklari icin tum oyunculara tesekkurler!

Back