ne anlatıyın iyi kötü bir yaz geçirdim geldim de siz neden bıraktınız yazmayı heleki bu yeni kanala geçmişken kadro daha sağlamlaşmışken çetinim benim çıkmadı diziden yaa :asigim: öldürmedi onu senaristler saolsunlara.s.
itici neva hepsini sinir oluyorum yaÇok üzgünüm çoookorda güzel olan ömür çok tatlı:asigim:
halamı çetin diyosun kızım sen :roflol: :roflol:
ya bu arada şu dila öldü bence,aslında iyi oldu..
karakız altıntop balböcüü öggh gelmişti
evet hala çetin diyorum neyapıyımölecek diye çok korkmuştum allahtan birşey olmadı :1shok:rüya yada yakıştı ama çok sürmez ordan taşınırlar çetinle rüya
naber kızlar siz halamı dizidesiniz ayol
hepinizi bi arada yakaladım nasılsınız Şeniz
naber kızlar siz halamı dizidesiniz ayol
hepinizi bi arada yakaladım nasılsınız Şeniz
sen seyretmiyonmu artık -tatlicadiarzu-
ii napalım sen nasılsın
bence neva intikam almak için çetine iyi davrancak çetininde canına minnet olan salak rüyaya olcak :mymeka: bunlar tutarsa ahanda dediydi dersiniz :roflol:
inanın seğretmiyorum artık gitti yaa kınalı kuzu
:1closedeyes:
bence aksine daha kötü davranıp çetini gitmesi için zorluyacak rüya gitmeyelim diye ısrar edecek arada kalan çetin olacak.çetini çok daha zor günler bekliyor
asıl neva ile ayvaz yakınlaşması olunca çetinde bunu anlayınca çetinle ayvazın arası biraz açılıyor gibi olsada kan kardeşini yanlız bırakmayacak ve zelişin olayında çetin çok yardımcı olacak ayvaza ve onu hiç yanlız bırakmayacak
sende hoşgeldin canım,iyiyiz sen nasılsın kaydirigubbakcemile2
kızlar takım tamamlandı,derya ve deniz eksik baharda yok bahaar sesime gel :) birde zümra ama zümra girmiyor zaten..
semuş kız ayagınımı sürttün ne :roflol: naniknanik
yok be güzelim ben geldim merhaba dedim ,sizde cevap verince arkası geldi ne güzel çok sevindim ama ben birazdan çıkacağım.inşallah ilerleyen günlerde bolca görüşürüz hepinizi çok seviyorum kendinize çok iyi bakın görüşmek üzere herkese iyi akşamlar Şeniz
sende hoşgeldin canım,iyiyiz sen nasılsın kaydirigubbakcemile2
kızlar takım tamamlandı,derya ve deniz eksik baharda yok bahaar sesime gel :) birde zümra ama zümra girmiyor zaten..
semuş kız ayagınımı sürttün ne :roflol: naniknanik
aşkolsun kız beni unutmussun herkesi saymıssın:dilcikar:
maşallah geri toplanmaya başlamısız gercekten...
kızlar bende geldim....ama artık hiç izleyemiyorum...çünkü işe başladım hanımlar....sadece sizlerle muhabbet için girerim buraya artık....hepiniz umarım iyisinizdir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?