kızlar slm
ya güner kerm,it öldüğünde nasıl ağlamıs öle yaa ben izlememiştim içim parçalandı....
ya geneline gelince iice sinir oldum zaten kermit iki günde öldü bide arkasından ağlıyolar sanki seviyolardıda
kızlar slm
ya güner kerm,it öldüğünde nasıl ağlamıs öle yaa ben izlememiştim içim parçalandı....
ya geneline gelince iice sinir oldum zaten kermit iki günde öldü bide arkasından ağlıyolar sanki seviyolardıda
evet yaa valla rüzgar görmedi yok kız gördü gördü
hatırladım şimdi hani güzellik salonuna gelmişti yaa kermit misketle konusmaya gelince karşılastılar ama tanışmadılar
kızlar yalancı romantik başlıycak süper bi dizi bayılıyorum yaa onu izliycem
beh'in monotonlugunu alıyo valla o dizi tvsiye ederim
ayy süper cidden o dizi ama gecen hafta yoktu ben tutmadıda kaldırdılar sandım
adamın mimikleri süper:))sengözlerimebaksanab
bencede jeyyarjeyyar
kızlar nabersiniz?cemre sen ciddimisin gözünden girdiler yazmışınya ...dalgamı giçiyosun? eğer ciddiysen ki ciddi olma ihtimalin yüksek şimdi aklıma geldi rüzgarın gözü mordu...keşke burnundan girselermiş...ordanda ulaşılabilirmiş.....:)))))
bende bakcemm :dilcikar:
bende son zamanlarda tv izleyemesemde tek eğlendiğim program "çok güzel hareketler bunlar" ve "komedi dükkanı"..izlemediyseniz şiddetle tavsiye ederim....(buda ne demekse döve döve izletirim gibi):))))
evet canım ciddi,sanırım böyle bir yöntem var.gözden girerek parça aldılar.aslında saçma geliyor ama tıp bu hergün biton şey çıkıyor :bbo:kız burundan nasıl ulaşcaklar beyne CADIARZU
hadi ya ...doğrudur tıp ilerliyor...sengözlerimebaksanab..burun konusunda şaka yaptım canım hani burnunla oynayan insanlara beyninemi ulaşmaya çalışıyorsun derlerya.:1closedeyes:..( ıyyy ne iğrencim dimi) espri olsun diye dedimlülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?