Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .

he ismet nasısl ağlıyordu söylemdi laf kalmadı ölüme yakın kıymeti biilindi:1closedeyes:

evet yaa.bide şey çok saçmaydı.rüzgar misket ve kermit olayı.ne alaka ki.rüzgarla kermitin hiç ortak sahnesi bile olmadı,ismen tanıması lazım,saçma allahım saçmaaaa Kötü Kazen

evet yaa valla rüzgar görmedi yok kız gördü gördü
hatırladım şimdi hani güzellik salonuna gelmişti yaa kermit misketle konusmaya gelince karşılastılar ama tanışmadılar

evet yaa valla rüzgar görmedi yok kız gördü gördü
hatırladım şimdi hani güzellik salonuna gelmişti yaa kermit misketle konusmaya gelince karşılastılar ama tanışmadılar

hımmm ya bugüm çetin nasıl konuştu öyl eheni eski turk filimde ki gibin ay gülesim geldi:1closedeyes:

kızlar yalancı romantik başlıycak süper bi dizi bayılıyorum yaa onu izliycem
beh'in monotonlugunu alıyo valla o dizi tvsiye ederim

kızlar nabersiniz?cemre sen ciddimisin gözünden girdiler yazmışınya ...dalgamı giçiyosun? eğer ciddiysen ki ciddi olma ihtimalin yüksek şimdi aklıma geldi rüzgarın gözü mordu...keşke burnundan girselermiş...ordanda ulaşılabilirmiş.....:)))))

evet canım ciddi,sanırım böyle bir yöntem var.gözden girerek parça aldılar.aslında saçma geliyor ama tıp bu hergün biton şey çıkıyor :bbo:kız burundan nasıl ulaşcaklar beyne CADIARZU

bende son zamanlarda tv izleyemesemde tek eğlendiğim program "çok güzel hareketler bunlar" ve "komedi dükkanı"..izlemediyseniz şiddetle tavsiye ederim....(buda ne demekse döve döve izletirim gibi):))))

bende son zamanlarda tv izleyemesemde tek eğlendiğim program "çok güzel hareketler bunlar" ve "komedi dükkanı"..izlemediyseniz şiddetle tavsiye ederim....(buda ne demekse döve döve izletirim gibi):))))

evet yaa çok güzel hareketler süper.ama komedi dükkanı salih kalyondan sonra çekilmiyo.ben sevmiyorum tolga çevigi.eskiler daha güzeldi sanki.dogru düzgün dizi izlemiyorum.bi yalancı romantik bide behdi,beh'e ara verdim,ama bu hafta izliyorum,bide anında görüntü izliyorum toplamda 4 5 tane şey işte

evet canım ciddi,sanırım böyle bir yöntem var.gözden girerek parça aldılar.aslında saçma geliyor ama tıp bu hergün biton şey çıkıyor :bbo:kız burundan nasıl ulaşcaklar beyne CADIARZU

hadi ya ...doğrudur tıp ilerliyor...sengözlerimebaksanab..burun konusunda şaka yaptım canım hani burnunla oynayan insanlara beyninemi ulaşmaya çalışıyorsun derlerya.:1closedeyes:..( ıyyy ne iğrencim dimi) espri olsun diye dedimlülülülülülü

:roflol::roflol: ayy ben anlamadım esprini kız vallahi,sıcaktan olsa gerek jeyyar

ben yinede seviyorum...konuklar olunca ama tek başına gerçekten uzun süre izleyemiyorum.....sen yine benden iyisin ben hiç bir dizinin sonunu getirdiğimi hatırlamıyorum evlendiğimden beri......noldu bana yaaaaa...türk dizilerine beh ve 1-2 dizi hariç hiç takılmıyorum zaten...işte böööyllleeee(çok konuştum)

ben olsam bende anlamazdım o kadar dümdüz yazmışımki...:roflol:.havalar çok sıcak çok terliyorum evin içi şu an gece olmasına rağmen 28 derece:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…