• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
deniz0285 cnm haklısın deniz izlemiyorum bile demiş yorum yapıyoruz biz elimizden geldiğince alınganlığa gerek yok lütfen canlarım kırmayalım birbirimizi

ben geldim güller sümbüller anlatın bakem neler oluyo dizide
bu arada sadece ben varken mi yazmanız gerekiyo anlamadım :oklava:
neyse kendinize iyi bakın daha sık girmeye çalışcam öpüldünüz çok

kız bugün babalar gününü kutladı herkes ismetlerde baya duygusaldı amma:))güner geldi ismet izin vermedi bugün bizim planımız var
neva daha söleyemedi rüyaya ...
rüzgarlarda hepsi baabsına gömlek almışş:))))))
aman yani pek bişey yok
bbaklar günü kutlandı bütün evlerde
merak ettiğin bişi varsa söle anlatıyım...

oooo deryacım özlemişim seni valla...:1hug:ya sadece sen değilsinki artık nerdeyse hiç birimiz toplanamıyoruz buraya....denizler yok ....cemre hep burda kocası kelepçeledi herhalde bilgisayara .ne zaman gelsem burda:)))))))sırnaşık şeyebrarcımda genelde online.....dediğiniz gibi kış bi gelsin.....herkes burda olur yine..a.sya ben bişey kaçırmışım neva hamilemi ???????neyi öğrenicek sefa....çetinimi yookksaaa??????*fisfisfis
Bu arada edacım bizim evin felaketleri ismini tuttum.....süperrrr ....:emir_bebek:

oooo deryacım özlemişim seni valla...:1hug:ya sadece sen değilsinki artık nerdeyse hiç birimiz toplanamıyoruz buraya....denizler yok ....cemre hep burda kocası kelepçeledi herhalde bilgisayara .ne zaman gelsem burda:)))))))sırnaşık şeyebrarcımda genelde online.....dediğiniz gibi kış bi gelsin.....herkes burda olur yine..a.sya ben bişey kaçırmışım neva hamilemi ???????neyi öğrenicek sefa....çetinimi yookksaaa??????*fisfisfis
Bu arada edacım bizim evin felaketleri ismini tuttum.....süperrrr ....:emir_bebek:

baharım hoşgeldinn:roflol::roflol:Şeniz

yaf duygusallığın cılkını çıkarmadılar mı sizce de?artık rüzgar da iyileşti daha fazla salyasümük bölüm olursa izlemicem ben vallaha!ne bu yahu içim kararıyo artk izledikçe :kızgın: hal mal kalmadı bence dizinin adını 'bizim evin felaketleri' falan die değiştirsinler

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
hiç güleceğim yoktu vallaaa

ayyy ne finaldi öyle
son derece vıcık vıcık hele ismetin çantayı attıgı sahne falan igrençti
kerimana araba çarpıpta savruldugunda herkes yerine çivi çakmış gibi donakaldı tatlicadiarzu
bir allahın kulu gitmedi yanına.
artı daha güzel çekilseydi güzel olabilecek bir sahneydi laelaelaelaelae

offffff ya elektrik kesildi izleyemedim özet geçsenize banayerimsenibenyerimseniben
hoşbuldum cemrecim

ya kermitin sahneyi yeni ziledim denizcim saana katılıyorum cok yapmacık durmus düzgün olmamıs
ama kerimanın öleceğine sasırdım

evet izlemem lazım benimde amannn kız kermite carpan arabayı gördünüzmü:)))))paraya kıyamadılar heralde ii bi araba olursa masraf cok olur die
bide carpma sahnesi çok yapmacık isteseler kuratarırlardı herkes bön bön bakıyıo carpsın die?????

Back