Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anacım teknolojiye bak
bebek anne karnından çıkıyo,yıkanmış,kurulanmış,havluya sarılmış :)
çok saçma bi finaldi bence
rüzgar,neva,rüya hepsi çok yapmacıktı.
hele neva öküzün trene baktıgı gibi baktı ya safa giderken çok güldüm o yüz şekline :roflol:
misket ölmez inşallah
he valla inş olmez
bikrem çocuk kan neyn yoktu sacma olmuş bira gömek kordunun nasıl kestiler hıhtatlicadiarzu
kordonsuz model canım bu :icecream:
misket nefes alamıyordu la nefes darlığından ölebilir ama ölme yaCADIARZU
rüzgarda amma saftı yaa
getirmiş dağ evinin bahçesine yatırmış misketi
yardım edin diye bağırıyordu kim yardım etcek çiçekler böcekler mi allahım yarabbim aklıma mukayyet ol
napasın yazık temiz hava ii gelir demiştir :1closedeyes:
:roflol::roflol::roflol:
Ölcek ölcek misket ölceeeeeeeek:dance:
sende bakıyom pek sevindin gecende kerimen ölünce sevinmiştinsırnaşık şey
evet yaa bende rüzgarın oyunculugunu çok samimi bulanlardandım ama malesef artık çok yapmacık oldugunu düşünüyorum.çünkü senaryo belli,replikler belli,hep aynı terane.oyuncular gösteremiyorki yeteneklerini.yinede herşeye rağmen en sevdiğim insan nemide anne :asigim: bayılıyorum bu kadına ben
Cemre Su çok güldürdün beni fallahi o kadar kötü niyetli değilim bennnnnn:)
hem bu dizi son kapıcıda ölene kadar bitmiycek benim inancımm tammmmmmmmmmmmmmmmm:teytey::teytey:
hayatt bakınca insanı gerçekten üzücek o kadar çok şey var kiiiiii
KENDİMİZİ BUNA KAPTIRIP Bİ DE HAYAL ÜRÜNÜ Bİ SENORYA İÇİN ağlamayalım DENİZ 35
GERÇEĞİNDE NE ACILAR YAŞANIYOR BU HAYATIN ONLARA DİKKAT ÇEKELİM BENCE :bbo:
valla rüzgarın o tavırlarına gıcık oldum... sinir oldum...miskete yardımcı olacağına dahada panik yapıyo saçma oldu sonu bence heralde sonunda kimse kalmıycak dizide valla kaza geçiren geçirene ölen ölene bakalım gelecek sezon ne olcak...
ama zamanında şöyle bi laf dolaşıyordu yani misket peyymi rikkat diziden ayrılavcak diye duymuştum bunların işi belli olmazkafamçokkarıştı
hayatt bakınca insanı gerçekten üzücek o kadar çok şey var kiiiiii
KENDİMİZİ BUNA KAPTIRIP Bİ DE HAYAL ÜRÜNÜ Bİ SENORYA İÇİN ağlamayalım DENİZ 35
GERÇEĞİNDE NE ACILAR YAŞANIYOR BU HAYATIN ONLARA DİKKAT ÇEKELİM BENCE :bbo: