• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
anacım teknolojiye bak
bebek anne karnından çıkıyo,yıkanmış,kurulanmış,havluya sarılmış :)
çok saçma bi finaldi bence
rüzgar,neva,rüya hepsi çok yapmacıktı.
hele neva öküzün trene baktıgı gibi baktı ya safa giderken çok güldüm o yüz şekline :roflol:
misket ölmez inşallah

anacım teknolojiye bak
bebek anne karnından çıkıyo,yıkanmış,kurulanmış,havluya sarılmış :)
çok saçma bi finaldi bence
rüzgar,neva,rüya hepsi çok yapmacıktı.
hele neva öküzün trene baktıgı gibi baktı ya safa giderken çok güldüm o yüz şekline :roflol:
misket ölmez inşallah

he valla inş olmez
bikrem çocuk kan neyn yoktu sacma olmuş bira gömek kordunun nasıl kestiler hıhtatlicadiarzu

ben şu rüzgarın tavırlarına gıcık oldum kadından çok o panikte maşallah
hele rüyayada kusurabakmayın seğrederken küfür ettim

evet yaa bende rüzgarın oyunculugunu çok samimi bulanlardandım ama malesef artık çok yapmacık oldugunu düşünüyorum.çünkü senaryo belli,replikler belli,hep aynı terane.oyuncular gösteremiyorki yeteneklerini.yinede herşeye rağmen en sevdiğim insan nemide anne :asigim: bayılıyorum bu kadına ben

evet yaa bende rüzgarın oyunculugunu çok samimi bulanlardandım ama malesef artık çok yapmacık oldugunu düşünüyorum.çünkü senaryo belli,replikler belli,hep aynı terane.oyuncular gösteremiyorki yeteneklerini.yinede herşeye rağmen en sevdiğim insan nemide anne :asigim: bayılıyorum bu kadına ben

onu bide ismet güel oynuyor tabi say say:1hug:

Cemre Su çok güldürdün beni fallahi o kadar kötü niyetli değilim bennnnnn:)
hem bu dizi son kapıcıda ölene kadar bitmiycek benim inancımm tammmmmmmmmmmmmmmmm:teytey::teytey:

zaten bitmez bu dizi misketin ömrüdü buyur o da kimbilei kime asık olurl onun la uğtaşırık artıknaniknanik

hayatt bakınca insanı gerçekten üzücek o kadar çok şey var kiiiiii
KENDİMİZİ BUNA KAPTIRIP Bİ DE HAYAL ÜRÜNÜ Bİ SENORYA İÇİN ağlamayalım DENİZ 35
GERÇEĞİNDE NE ACILAR YAŞANIYOR BU HAYATIN ONLARA DİKKAT ÇEKELİM BENCE :bbo:

sende öyle gülünce tuhaf olduk yanibenneyaptımki

valla rüzgarın o tavırlarına gıcık oldum... sinir oldum...miskete yardımcı olacağına dahada panik yapıyo saçma oldu sonu bence heralde sonunda kimse kalmıycak dizide valla kaza geçiren geçirene ölen ölene bakalım gelecek sezon ne olcak...

valla rüzgarın o tavırlarına gıcık oldum... sinir oldum...miskete yardımcı olacağına dahada panik yapıyo saçma oldu sonu bence heralde sonunda kimse kalmıycak dizide valla kaza geçiren geçirene ölen ölene bakalım gelecek sezon ne olcak...

ama zamanında şöyle bi laf dolaşıyordu yani misket peyymi rikkat diziden ayrılavcak diye duymuştum bunların işi belli olmazkafamçokkarıştı

hayatt bakınca insanı gerçekten üzücek o kadar çok şey var kiiiiii
KENDİMİZİ BUNA KAPTIRIP Bİ DE HAYAL ÜRÜNÜ Bİ SENORYA İÇİN ağlamayalım DENİZ 35
GERÇEĞİNDE NE ACILAR YAŞANIYOR BU HAYATIN ONLARA DİKKAT ÇEKELİM BENCE :bbo:

evet sonuçta bir dizi ve senaryo bu ama yinede herhangi bir karakterin ölümü yada başına gelen herhangi bir olay bizi üzüyor yada mutlu ediyorsa bu onların gerçekçiligidir canım :kahve:

beyazkedi gülüyorsun öylemiii nediyelim bizlere göre duygusal olan şeyler sana gülünç gelebilir bu duygusallık meselesii..Bizler neden üzülüyoruz biliyormusun çünkü bu diziyi benimseyenlerdeniz budiziyi çok önceden beri izleyenlerdenizz her bölümünü dikkatlice izleyenlerdenizz hadi herşeyi geçtim duygu diye birşey var bilirmisin kimi insan karşısındak ağladığında bile üzülür oda ağlar işte sanırım bizlerde onlardanızz BİR SİNEMEYA GİTTİĞİNDE DUYGUSALL BİR FİLM İZLERKEN AĞLAMAZMISIN SEN HİÇ?? .. SEN GÜLMEYE DEVAM ET ARKADAŞIM AMA LÜTFEN DALGA GEÇER GİBİ KONUŞMA OLURMU SEN KÖŞENDE MONİTÖRÜN BAŞINDA GÜLMEYE DEVAM ET...

Back