• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
evet o sahnede kermit arabaya paralel duruyordu.yani gel bana çarp gibi.düz durabilirdi.
ayy sanki o zaman çarpmıycaktı.amaan milleti bağlayalım tv başına izlesinler reyting alalım olay bu başka bişey degil.

bilmiyorum canım
zaten son zamanlarda abarttılar bu şarkı türkü olayını
ama senin dedigin güzel bende begeniyorum onu

ya sonunu izleyemedim ama keriman nasıl bilincini kaybediyo anamadım gitti ;bilinci bi gelıo maşallah hemen gidiyo
ama ölüşünü göremedim malum yemek bulaşık rüyayıda izleyemedim aman yarın özetini izler telafi ederim dersimi:)))))

ben bugun izledim efeemm
ve de agladım yine senağlama
ne kadar yapmacık ve gıcık olsada çok duygusaldı
bu dizide bu oyuncular harcanıyor yaa vallahi hala aynı şeyi düşünüyorum.

misket dogursun artııkkk içime baygınlıklar geliyo,bu arada hamileligin son ayı hiçmi sancı,kramp vs. olmaz.hayret bişey.yarının özetini okuyunca dikkatimi çekti.
bide farkettinizmi bilmiyorum misket hamile oldugunu ögrenmeden önce habire başı döner midesi bulanırdı.tamam bunlar normal.ama doktora gitti tahlil yaptırdı.hamile oldugunu ögrendi.bu belirtiler kesildi.aynı şekilde rüzgar düşüp düşüp bayılırdı,koluna agrılar girerdi,tahlil yaptırdılar ur çıktı,sonra agrıları azaldı.sanırsam iş teşhiste,teşhisi koyunca agrılar sızılar azalıyor.

onu bırak adam beyin ameliyatı oldu...saçlar sırma gibi....kıyamadı galiba saçlarını kestirmeye:))))))

kızlar iligmi ne çekti kerimen nın yanındaki makine vardı ya tuhaf tuhaf otuyordu o öldü zaman neden ötmedi ya

ay şu film bir düzgünce bitseydi bizde rahatlasaydık
kesin birşeyler bulur bunlar kötü biter sonu..kerimanda ölmüş zaten
üzüldüm sonu göremedim ama ölmeseydi keşkem...

kafamdaki muhtemel senaryo=
sezon finalinde misket doğuma gider.yeni sezonda ölür.
bebeği doğar.
çetinde ölecek kanımca.daha sonra melek kıvamına getirdikleri şeyda ve rüzgar tekrar beraber olabilir bebek için.günerde dila'yı alır.

kerimanı 2 günde öldürdüler baksana tatlicadiarzu
ne olursa olsun keriman karakterine ısınamamıştım.ama böylede ölmemeliydi.
tamam o bir anne,bebeğini bırakmış bir anne,ama sonuçta anne.
ismetlerin bu kadar eziyet edip sonra da günlerce ağlamaları çok saçma.ne bileyim çok yapay.madem kadınla görüştürmeyecektin kızını neden şimdi ah vah yapmak saçma Kötü Kazen

kerimanı 2 günde öldürdüler baksana tatlicadiarzu
ne olursa olsun keriman karakterine ısınamamıştım.ama böylede ölmemeliydi.
tamam o bir anne,bebeğini bırakmış bir anne,ama sonuçta anne.
ismetlerin bu kadar eziyet edip sonra da günlerce ağlamaları çok saçma.ne bileyim çok yapay.madem kadınla görüştürmeyecektin kızını neden şimdi ah vah yapmak saçma Kötü Kazen

evt gercekten kerimenın ölmesi sacma yani belkide diziden ayrılmak istemiştir bakalım misketi n yapacakalrtatlicadiarzu

kızlar slm
ya güner kerm,it öldüğünde nasıl ağlamıs öle yaa ben izlememiştim içim parçalandı....
ya geneline gelince iice sinir oldum zaten kermit iki günde öldü bide arkasından ağlıyolar sanki seviyolardıda

Back