• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
ya başını bende merak ediyom rüzgarın tepkisini kedicik ama sonradan peyamiyle rikkat ağlıyodu işte rüzgar oğlumu görecekmiyim demiş
misket baya uğrastı rüzgar la konusmak için gidip gidip kapıdan döndü en sonunda girdi içeri rüzgar gene başka yere baktı misket tuttu ellerinden sonra rüzgar cekti elini misket daha sıkı tuttu sora gözlerini çevirdi misket kendine sonra birbielrerinin gözlerine bakınca sarılıp ağladılar orda bitti
ayy bide rüyayla cetin var onlarda öpüştüler:))))
bide neva eve gitti fisun barışmadı neva da gitti arksaından ağladı fisun
öle biraz karışık gibi oldu ama aklıma geleni yazdım :)))

ebrarcım tesekkur ederım ozet ıcın desene duygusal bır bolumdu yarın ızlemeye calıscam bakalım ama cok ters oldu ya hem yemek saatı oluyo hemde baska seyler oluyo onları ızlıyorum

bu diziyi o saate almalarını nedeni fox dizi yüzünden ya beh ekibiyle çalışıyorlar

ondan saa17.15 başlıyor yani eski beh saati

evt ordaki bazı kişilerde zaten beh oynamıstı ınsallah ızlenmezde yayından kaldırılır bıraz bencılce oldu ama

evet ben bi ilk gün baktım unutma beniye sonra bakmadım hiç içimden gelmedi aman bide ona alısmayım elimde hazır diziler var nasılsa:)))))

ii geceler canım görüşürüz
biz artık genelde geyik bölümü var orda kaynaşıyoruz senide bekleriz öprm ii geceler tekrardan

ben izleyemiyorum malesef yaaa sinir oluyorum o saat hem işim oluyo hemde izletmiyorlar bana

anam bu topiğe ne olmuş....kimsecikler yok artık...vay be...güzelim dizimizi ne hale soktular...topiğimizi bile boş bırakcak duruma getirdiler...yazıklar olsun...

öbür topiğede baktım...burdaki kadar koyu değil muhabbetler cemrem...eskiden böylemiydi...deryam,denizim,baharım hepsiciği gitti:(((( artık kimse uğramıyor....

öbür topiğede baktım...burdaki kadar koyu değil muhabbetler cemrem...eskiden böylemiydi...deryam,denizim,baharım hepsiciği gitti:(((( artık kimse uğramıyor....

evt burda ne güze sohbetler vardı ama şimdi yok senağlamaderyda gitti işe başlamış grubu yeniden toplamak:mymeka:

Back