Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
çetinle rüyayı merak ediyorum dogrusu çetindede ateş bacayı sardı galiba artık nevayı hatırlamıyo ama kardeş olduklarını öğrenince ne olacak acaba pek ilerleme yoktu dila olayıda sıktı artık birde ismetin rürekli kafam karışık demesi sinir ediyo insanı

selam kızlarrr...bu ruzgar iyileşsede senaristler bunları mutlu etmicek..normal olmucaklar yani..sıktılarmı ne artık...özetleride okuyunca izleme hevesim kalmıyo...eski sıcaklıklar yok..

iyi akşamlar kızlar a.s.
derslerim çok yogun malesef çok sık giremiyorum.
yaa bu degişen saat çok kötü oldu yaa
neyse dünkü bölümde rüyaya bayıldım yaa sarhoş oldu yaa tatlı şey Şeniz
nevayıda göstermediler bu bölümde ohh bee gıcık şey,yapmacık nolcek :dilcikar:
rüzgarımda zavallım yarın ögrencek hastalıgını benneyaptımki

iyi akşamlar kızlar a.s.
derslerim çok yogun malesef çok sık giremiyorum.
yaa bu degişen saat çok kötü oldu yaa
neyse dünkü bölümde rüyaya bayıldım yaa sarhoş oldu yaa tatlı şey Şeniz
nevayıda göstermediler bu bölümde ohh bee gıcık şey,yapmacık nolcek :dilcikar:
rüzgarımda zavallım yarın ögrencek hastalıgını benneyaptımki

hoşgeldin bende kermite sinir olmaya başladım ya herşeyi günerin üstüne atıtor oh ii yaptı güner bugün Çok üzgünüm çoook

rüzgar küpe takıyor herallde kulağında delik vardıtatlicadiarzu

hoşgeldin bende kermite sinir olmaya başladım ya herşeyi günerin üstüne atıtor oh ii yaptı güner bugün Çok üzgünüm çoook

rüzgar küpe takıyor herallde kulağında delik vardıtatlicadiarzu

kaynanacım hoşbulduk anam Şeniz

hee takıyo facebookdaki resimlerinde var kendisi metroseksü erkek :roflol:

zeynep özetleri oku canım pek farklı bişey olmuyo aynı seyin etrafında dönüp duruyo
tek deişiklik rüzgar hasta olduğunu duydu şaşkın bi ifadeyle bitti...

noldu kızlar ben ızleyemedım gezmekteydım kacırdım ama sabah tekrarını ızlerım ıyıkı tekrarı var yoksa hıc ızleyemıcem herhal

ya başını bende merak ediyom rüzgarın tepkisini kedicik ama sonradan peyamiyle rikkat ağlıyodu işte rüzgar oğlumu görecekmiyim demiş
misket baya uğrastı rüzgar la konusmak için gidip gidip kapıdan döndü en sonunda girdi içeri rüzgar gene başka yere baktı misket tuttu ellerinden sonra rüzgar cekti elini misket daha sıkı tuttu sora gözlerini çevirdi misket kendine sonra birbielrerinin gözlerine bakınca sarılıp ağladılar orda bitti
ayy bide rüyayla cetin var onlarda öpüştüler:))))
bide neva eve gitti fisun barışmadı neva da gitti arksaından ağladı fisun
öle biraz karışık gibi oldu ama aklıma geleni yazdım :)))

ay ben ağladım yasenağlamasenağlama

Back