Bizim evin halleri 💕

Şimdilik yaptıklarım

Yataklar toplandı
Bulaşık. Makinası yerleştirildi
Kirliler makinaya katıldı
Oturma odası camları silindi
Perdeler yıkandı takıldı
Çamaşır toplandı (kız akşam yatınca katlayacağım)
Balkon yıkandı

Şimdi duşumu aldım biraz dinleneceğim 🤫🤫🤫🤫

Süpersin. Ellerine sağlık. Birde kendin için birşey yap. Biraz kitap oku mesela 😍

Aslında kızım dursa ev işi yapmayı severim ama o durmuyor sürekli arkamda bir saatte yapacağım işi 3 saatte bitiyorum bu sefer de hevesim kalmıyor
Bende 1 işi hemen yapıp bitirmek isterim. Uzayınca soğuyorum yapasım gelmiyor. Onun için öğlene kadar tüm iş bitmiş yemek yapılmış olması lazım. Öğleden sonra hem sana hem çocuğa vakit kalıyor.

Ay bende katılabilir miyim. Bende sizdenim hep planlıyorum ama üzerimde bı uyuşukluk var oda oda bölüp yapcam dedim yatak odasını dip köşe oturma odasını dip köşe temizledim geçen hafta ama çok ağrım oldu diğer odalara geçene kadar yaptiklarim yeniden kirlendi 😢 hep böyle oluyor bı toparlayamiyorum tüm evi 🤭

Ay bende katılabilir miyim. Bende sizdenim hep planlıyorum ama üzerimde bı uyuşukluk var oda oda bölüp yapcam dedim yatak odasını dip köşe oturma odasını dip köşe temizledim geçen hafta ama çok ağrım oldu diğer odalara geçene kadar yaptiklarim yeniden kirlendi 😢 hep böyle oluyor bı toparlayamiyorum tüm evi 🤭

Tabiki katılabilirsin. Bence kendini fazla yorma. Mesela oturarak dolap içlerini düzenleyebilirsin. Dolap içleri düzenli olunca temizlik daha kolay olur.

Ne kadar da tanıdık bir sayfa🤨

Taklitler de aslını yasatiyordu nasılsa... Ucurumlar olsa da 😎😎
Sayfa aktif değil galiba başkan yok. 😂

Merhaba kızlar. Öncelikle hayırlı kandiller. 🤲
Kimseyi taklit etmek için açmadım bu sayfayı. Kendi hayatımda daha planlı olmak için açılmış bir sayfadır. Benim gibi olanlara açık bir sayfa ama öyle hergün her saat bildirim yapılmak zorunda değil. 😊

Bugün yaptıklarım.
Evi topladım balkonları yıkadım.
Tuvalet banyo temizledim.
Yatak odası dolap içlerini düzenledim.
Yemeğimi yaptım.
Şimdi kitap okuma vakti.:kahve:

Bende katılayım doğum öncesi evi baştan temizlemem lazım ama ne zaman temizlemeşe başlamalıyım nasıl başlamalıyım bilmiyorum 😳 halılar perdeler herşey yıkanması lazım 😱

Bende katılayım doğum öncesi evi baştan temizlemem lazım ama ne zaman temizlemeşe başlamalıyım nasıl başlamalıyım bilmiyorum 😳 halılar perdeler herşey yıkanması lazım 😱

Aramıza hoşgeldin. Neler yapılacak önce liste yapalım yavaş yavaş başlarız artık. Önce dolap içi, çekmece içi düzenlersen temizlik daha kolay oluyor. Kendinide çok yormamak gerekiyor eğer son dönemlerinse. Hergün bir oda hallet bence 😊

Aramıza hoşgeldin. Neler yapılacak önce liste yapalım yavaş yavaş başlarız artık. Önce dolap içi, çekmece içi düzenlersen temizlik daha kolay oluyor. Kendinide çok yormamak gerekiyor eğer son dönemlerinse. Hergün bir oda hallet bence 😊
Hoşbuldum canım 😍 31. Haftamdayım.. 🥰 Çekmecelerimi düzenledim kaba temizliğe bir türlü geçemiyorum 😁

Merhaba kızlar. Öncelikle hayırlı kandiller. 🤲
Kimseyi taklit etmek için açmadım bu sayfayı. Kendi hayatımda daha planlı olmak için açılmış bir sayfadır. Benim gibi olanlara açık bir sayfa ama öyle hergün her saat bildirim yapılmak zorunda değil. 😊
Merhaba size de hayırli kandiller.
Öncelikle şunu yazmak istedim
Topiginizin ismini görünce aaaa buz bizim topigin ismi topiginizin kurucusu ismini mi değiştirdi ek yapmis yanına dedim ama o değilmiş
Neyse size sormak istediğim şu acaba bir anda aklınıza mi geldi bu isim düşünürken bu ismi koyayım diye yoksa
Bu topigin ismi güzelmiş bunu mu koysam dediniz şimdi insan görünce aklina böyle sorular geliyor nihayetin de yanlış anlaşılma olmasın hani sizden de kısa bir açıklama elbette beklerim

Merhaba size de hayırli kandiller.
Öncelikle şunu yazmak istedim
Topiginizin ismini görünce aaaa buz bizim topigin ismi topiginizin kurucusu ismini mi değiştirdi ek yapmis yanına dedim ama o değilmiş
Neyse size sormak istediğim şu acaba bir anda aklınıza mi geldi bu isim düşünürken bu ismi koyayım diye yoksa
Bu topigin ismi güzelmiş bunu mu koysam dediniz şimdi insan görünce aklina böyle sorular geliyor nihayetin de yanlış anlaşılma olmasın hani sizden de kısa bir açıklama elbette beklerim

Ben daha önce sizin sayfanızı gördüm hatta bir kaç gün katıldım araniza. Ama sayfa kalabalık olduğu için mesajları takip edemedim. Beni motive etmedi. Bende kendime özel bir sayfa açayım kimse olmasada kendim yazarım günlüğüm gibi olur dedim. İsmide hiç düşünmeden bunu yazmıştım ama tabikide değiştiririm rahatsız olduysanız 😊 keşke ilk mesajınız bu olsaydı daha memnun olurdum. Bir sayfa için kalp kırmaya değer mi üç günlük dünya. 😊

X