• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim başımıza gelmez diye düşünmüştüm hep...

Konu sahibi canim annen adina üzüldüm kendi calisiyor ve ayaklarinin ustunde duruyor en azindan calismayana gore +1 önde motive et anneni bence babana ders versin madem bosanmakta karar kilamiyor en azindan eve almasin konunun üstüne gitsin bilip susmasin tirnak geçirsin biraz alttan almayla susmayla olmaz en azindan gözünü korkutsun Bir defa aldatan hep aldatir ha birde karsideki eş yuvasi icin cocuklarim icin deyip katlaniyorsa .s

Anneniz çalışıyormuş.
Memur mu?
Yani sadece anneninizin maasi sizi idare eder mi?
Eger oyleyse bence anneninizin güçlü olup bu adamdan kurtulmasi lazim.anladigim kadariyla kardesin ve sen universite okuyorsunuz cocuk degilsiniz.
Anneniz bu yönden şanslı. Çocukları tarafından anlaşılır ve destek görür.
Babaniza cok kizdim...
Bilmiyorum anneninizin yerine koyuyorum kendimi ve kötü hissediyorum.Rabbim sabır versin.insallah sizin icin hersey iyi olur.

Aklıma çok güldüğüm bir olay geldi; çok yakın bir dostumun arkadaşı bizzat kendi yaşıyor bunu...

Adamın biri karısına demiş ki, iş için yurtdışına gitmem gerekiyor. Bir hafta yokum. (Buraya kadar klasik) sonra gidiyor. Yalan, külliyelen yalan :) :) Oturdukları site büyük bir site... adamın metresi de aynı sitede, neyse adam gidiyor metresine, ohh koca bir hafta balayı gibi, vur patlasın çal oynasın, alemlerden alem beğen, bunlardan mutlusu yok. Birkaç gün geçiyor derken adam gecenin bir yarısı çöp dökmeye iniyor kim görecekki gece gece... (Ah Şeytan, işin yok ki senin :):) ) neyse bizim ki çöpü döküyor, üstte atlet, altında şort, ayağında şipidik terlik . Çöpü döktükten sonra kafa dalıyor bunun, sevgiliye gideceğine kendi evine git :) :) :) olacak iş değil, karısı çocukları ŞOK... Bizim ki kem küm... traji komedi, gülermisin ağlarmısın... Şeytan eline ayağına dolaştırdı işte... Dilerim sizinde öyle olur.

Anamm:rolleyes:
Bende sandimki adam kiziyla karsilasicak felan. Bundan daha fenasi olabilirmi ya? Bu bu bu nasil bisey?? :silah:
Ama oh olsun be. Gunum guzel basladi tesekkurler :rapci:

Anneniz çalışıyormuş.
Memur mu?
Yani sadece anneninizin maasi sizi idare eder mi?
Eger oyleyse bence anneninizin güçlü olup bu adamdan kurtulmasi lazim.anladigim kadariyla kardesin ve sen universite okuyorsunuz cocuk degilsiniz.
Anneniz bu yönden şanslı. Çocukları tarafından anlaşılır ve destek görür.
Babaniza cok kizdim...
Bilmiyorum anneninizin yerine koyuyorum kendimi ve kötü hissediyorum.Rabbim sabır versin.insallah sizin icin hersey iyi olur.
Yok memur değil normal tekstilde çalışıyor dün annemle konuştum bi an ortaya çıkaralım diyo ama sonra ben evliliğim bitsin istemiyorum sadece ondan ayrılsın istiyorum eve bağlansın istiyorum diyo sonra hiç kurcamayalım diyo içi rahat etmicek ben üstüne gidincede beni doldurma diyo. Şimdilik annem bişey diyene kadar emin olana kadar bişey yapmamaya karar verdim ama babamın yüzüne bakmıyorum geçiştiriyorum sadece. Anneme boşanıcak olursa arkasında durucağımı da söyledim ona uyucam artık yapcak bişey yok yani

Ben üniversiteyi bitirdim şu an iş arıyorum zaten bişey bulur bulmaz hemen başlıcam bi yandan nolur nolmaz diye para biriktiricem

Öfkeyle kalkıp zararla oturma. Anneni de daha fazla üzme. Bu konuyu direk babanla konuş annenden habersiz. Yazık kıyamam ya anneni telkin et,
Babanla da olabildiğince yalnız konuşmaya ve tepkini de annen yokken göstermeye çalış.

Benim de benzer durumlar başımdan geçti netleştiremedim. Çok kafama taktım çok ağladım karşısında sinir krizleri geçirdim.
Sonra eğer ben bunu ortaya çıkartırsam annem ne yaparı düşündüm.
Annem boşanmaz ve bu aldatılma içini kemirip durur. Yani ona söylesem hiçbir şey daha iyi olmayacak.
Ben o zamandan bu zamana bir şey görmedim. Eğer görürsem anneme yine söyleyemem..

Anladıgım kadarıyla anneniz de boşanmayacak, siz de olabildiğince kurcalamamaya çalışın. İnsan dedektif gibi tek başına bu işi yüklenince çok yıpranıyor.

Yok memur değil normal tekstilde çalışıyor dün annemle konuştum bi an ortaya çıkaralım diyo ama sonra ben evliliğim bitsin istemiyorum sadece ondan ayrılsın istiyorum eve bağlansın istiyorum diyo sonra hiç kurcamayalım diyo içi rahat etmicek ben üstüne gidincede beni doldurma diyo. Şimdilik annem bişey diyene kadar emin olana kadar bişey yapmamaya karar verdim ama babamın yüzüne bakmıyorum geçiştiriyorum sadece. Anneme boşanıcak olursa arkasında durucağımı da söyledim ona uyucam artık yapcak bişey yok yani

belli canı annen ayrılmaz babandan.
bu yüzden hiç bulaşma sonra sen suçlu olursun bak şimdi bile demiş beni doldurma diye.
senin yapacak birseyin kalmamış.
akıllı bir kızsın işe gir paranı biriktir dünya hali ne olur ne olmaz.
herkes bu hayatta tercihlerini yaşar.

Annen için çok üzüldüm canım.hiç bi kadın bunu haketmez.eminim onunda içi içini yiyo.kafası karışık sanırım biraz.babanla konuş bencede.yada ne biliyim babanın çekineceği amcan halan filanda olur.yokmu öyle birileri.ama inkar da edebilir tabi baban herşeyi.

Bilemiyorum artık bulaşmamaya karar verdim ama babamla da eskisi gibi olmam olamam yüzüne bakmaya tiksiniyorum. Birşey sorarsan niye böylesin gibisinden bildiğimi söylemem eğer tabi çok üstüme gelmezse ve evet annem beni suçlar eğer ben birşey yaparsam. Allah katında çok büyük günah yaptığı bunu da gayet iyi biliyorum. Amcam halam gibi birilerine söyleyemem olur da ters teperse ve kavga çıkarsa bu sefer babam o pislik kadını tercih ederse annem daha kötü olur o yüzden hiç bulaşmıcam. Ama anneme eğer boşanmak isterse yanında olucağımı söyledim. Gerekirse evlenicek olursam da yakın bi yer tutarız ona da hep yanımda olursun çocuğuma bakarsın hatta dedim. Daha da zorla boşan diyemem hem beni doldurm diyo hem babama kötü bir söz diyince baban o senin düzgün konuş diyo. İş bulup çalışıcam bundan sonra nolur nolmaz diye de para biriktiricem

Back