Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ailem tavırları kırılmakta haksız mıyım?
- Konu Sahibi Helinsma
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Amin tüm isteyenlere inşallah Allah razı olsunAllah size de sağlıcakla evlatlar nasip etsin inşallah.
Ne alaka?Peki siz çocuğunuz olduğunda kızınıza ve oğlunuza adil davranacak mısınız?bence siz de aynı aileniz gibi davranacaksınız.
- 19 Eylül 2023
- 161
- 48
- 18
- 29
İnsanlar böyle.kendilerine gelince adil olunmasını istiyorlar.ama kendileri aynı pozisyona gelince onlar da aynı adaletsizliği yapıyorlar.umarım kendisi de kız çocuk-erkek çocuk ayrımcılığı yapmaz.o anlamda söyledim.Ne alaka?
- 28 Aralık 2015
- 1.953
- 946
- 123
- 30
Kadına uygun bi iş yapmıyorlar bende üniversite okudum mesleğim var çalışıyorum şuan doğum için evdeyimÖncelikle evli barlı kadınların korkuyorum evde tek kalamıyorum falan demesi çok saçma, yani evlenmeden bu korkunuzu yenmeniz gerekirdi.
Diğer konuda haklısınız, gizli saklı konuşmaları hoş değil. Siz neden babanızla çalışmadınız? Kendiniz çalışıyor musunuz?
- 28 Aralık 2015
- 1.953
- 946
- 123
- 30
Evlendikten sonra durum şu oldu, aynı mahallede evli olan ablam oturuyor ben başka semtte oturuyorum onlar aynı işleri yapıyorlar kafa yapısı olarak da annem ablam daha iyi anlaşır zaten sürekli onların çocuklarıyla hayatıyla ilgilidir e oğulları da var kimse benim kapımda yatmaya gerek duymaz yani :)Ya ben de çok duygusal ve aileciyimdir ama bana böyle saygısızca davransalar beni ve torunlarını bir daha görmek için kapımda yatmaları gerekirdi. Siz de evinize dönün bence de yalnız yaşamak böyle gerginlik içinde oturmaktan iyidir . Savunun hakkınızı , siz böyle ezik durduğunuz için yapılıyor bu şakalar zaten. Diş gösteren biri olsaydınız asla yapamazlardı. Eşinize de anlatmayın bunları .
- 28 Aralık 2015
- 1.953
- 946
- 123
- 30
Anlamsız bi çıkarım yaptınız benim bebeğim de erkek olacak ama kız olmasını istemiştim annemle kuramadığım anne kız ilişkisini kurmayı hayal etmiştim.İnsanlar böyle.kendilerine gelince adil olunmasını istiyorlar.ama kendileri aynı pozisyona gelince onlar da aynı adaletsizliği yapıyorlar.umarım kendisi de kız çocuk-erkek çocuk ayrımcılığı yapmaz.o anlamda söyledim.
- 4 Mart 2012
- 14.920
- 34.456
- 798
Evlat ayıracaklarını düşünmüyorum. Abi hem iş olarak hem de maddi olarak aileyi enerjisi altına almış..Evet tabi yaklaşık 10 senedir oda çalışıyor. Ama ben saklanınca bozuldum benim sanki gözüm var işte mal mülk istiyecek gibi sorun çıkaracakmışım gibi bi duruma sokuldum
Anne baba da siz kırılmayın diye biraz size durumları açmak istemiyor olabilirler. Ama bana garip gelen onlar öyle yapabilir siz neden sormaktan, öğrenmekten çekiniyorsuniz. Sonuçta anne, babanız karşınızdakiler.. Şakayla karışık konuşarak gayette öğrenebilirsiniz.
- 19 Eylül 2023
- 161
- 48
- 18
- 29
Muhtemelen anneniz de siz doğmadan önce aynı şekilde hayal ediyordu.lafa gelince herkes çok iyi ama icraata gelince o hayaller unutuluyor.Anlamsız bi çıkarım yaptınız benim bebeğim de erkek olacak ama kız olmasını istemiştim annemle kuramadığım anne kız ilişkisini kurmayı hayal etmiştim.
- 28 Aralık 2015
- 1.953
- 946
- 123
- 30
Evet bekâr gece gündüz demez gider gelir maaş vs de almaz gerçi maaştan fazlasını harcar oda ayrı da :) hesaplar kartlar elindedir Allah var öyle bireysel tatili falan yoktur. Hiç böyle davranmalarına gerek duyacak bir şey de olmadı halbuki kahvaltı masasındaydık bir tek ben vardım yani annem babam abim. Telefonla konuşurken kalktı başka odaya gitti böyle birden kalkınca bende baktım nereye gidiyor diye. Annem böyle dalga geçti güldü bakışımla gözlüklerimle. Nereye gidiyorsunuz diyorum hiçç işleri varmış diyo gerçekten ben bunu atlatamıyorum sanki ben kahve içmeye gelen karşı komşuyum neyi saklıyorsun keşke gelmeseydimabin henüz bekarsa ve o eve katkıda bulunuyor çalışıyor çabalıyorsa neyi almış neyi satmış pek sorun olmamalı çünkü onunda emeği var hakkı diye düşünürüm. ama sizin yanınızda bıyık altı konuşmaları ve bizim aile ilişkilerimize karışma demeleri çoook kırıcı ve üzücü ben baya kırılırdım sanırım hatta bunu dile getirirdim de. bende eşimin seyahatinden dolayı 1 ay tek kaldım ve evde çok korkarım tek başıma ama ben anneme gitmedim 1 hafta kv 1 hafta annem bende kaldı öylece atlattım
- 28 Aralık 2015
- 1.953
- 946
- 123
- 30
Nereye gittiklerini bile söylemeyen insanlara ne sorucam ki dahil edilmek bahsetmek istemiyorlarsa bende hiç merak etmiyorum açıkçası.Evlat ayıracaklarını düşünmüyorum. Abi hem iş olarak hem de maddi olarak aileyi enerjisi altına almış..
Anne baba da siz kırılmayın diye biraz size durumları açmak istemiyor olabilirler. Ama bana garip gelen onlar öyle yapabilir siz neden sormaktan, öğrenmekten çekiniyorsuniz. Sonuçta anne, babanız karşınızdakiler.. Şakayla karışık konuşarak gayette öğrenebilirsiniz.
- 24 Şubat 2023
- 223
- 475
- 23
- 30
Siz dişinizi gösterin öyle bir duyarlar ki . Siz galiba ben onlara gitmezsem onlar beni unutur gider korkunuzdan sürekli alttan almışsınız . Öyle olmaz merak etmeyin . Arkasını dönen değerli olur .Evlendikten sonra durum şu oldu, aynı mahallede evli olan ablam oturuyor ben başka semtte oturuyorum onlar aynı işleri yapıyorlar kafa yapısı olarak da annem ablam daha iyi anlaşır zaten sürekli onların çocuklarıyla hayatıyla ilgilidir e oğulları da var kimse benim kapımda yatmaya gerek duymaz yani :)
- 28 Aralık 2015
- 1.953
- 946
- 123
- 30
Babam karısı ne derse öyle davranan birisi zaten :) yok gerçekten bu bana artık büyük ders oldu bir daha gelmem sabah gitmek istiyorum ama işte eşimde hamilesin yalnız kalma aklım kalıyor otur ailenle diyo bilmiyor tabi bir şeyMerhaba , öncelikle üzüldüm. Sizin durumunuz onların varliklarinda gozunuzun olması değil ki zaten normal de onlar siz diye bir şey yok hepiniz bir ailesiniz neden böyle bir ayrıma gidiliyor. Anneniz masada bizim aile işimiz diyerek sizi ayirdiysa abimiz babanız sessiz kalıp açıklama yapmadan evden çıkıp gidip işleri hallettilerse bu iş alenilesmistir üzgünüm.. siz sustukça ve içinize attıkça o evde varlığınızi kabul edecekler ilk sesinizi çıkardığınizda tahminimce kendilerince belirledikleri yerinizi gösterecekler. Fobi boyutunda değilse evde kalma işini çözmeye bakın. Veya kayinailenizde kalin
- 14 Ekim 2016
- 7.066
- 47.622
- 548
Ne sabırlı bi insansın konu sahibi. Çatlattın beni burda.
Ben senin yerinde olsam şu an arabama atlar evime giderim. Ne olduğunu soran anne babama "bir şey yok ben evime gideyim sonuçta ben bu aileden değilim haliyle burda kalmasam daha iyi olacak sevgili anne babacım" derim. Hem olay çıkmamış olur hem de güzel bir intikam almış olurum.
Evde tek kalmaktan korkman çok anlamsız. Evde korktuğun şey her neyse annenin lafları kadar zarar veremez sana.
Senin için üzüldüm. Allah eşinle ve evladınla ağız tadı ve işinde bol kazanç versin.
Ben senin yerinde olsam şu an arabama atlar evime giderim. Ne olduğunu soran anne babama "bir şey yok ben evime gideyim sonuçta ben bu aileden değilim haliyle burda kalmasam daha iyi olacak sevgili anne babacım" derim. Hem olay çıkmamış olur hem de güzel bir intikam almış olurum.
Evde tek kalmaktan korkman çok anlamsız. Evde korktuğun şey her neyse annenin lafları kadar zarar veremez sana.
Senin için üzüldüm. Allah eşinle ve evladınla ağız tadı ve işinde bol kazanç versin.
- 28 Aralık 2015
- 1.953
- 946
- 123
- 30
Ya aslında çalışıyorken böyle değildim evdeyim hamileyim öyle pekte arkadaşım yok ondan böyle gidiyim geliyim oldu. İnşallah bebeğim gelsin kendi aileme hayatıma dönerimSiz dişinizi gösterin öyle bir duyarlar ki . Siz galiba ben onlara gitmezsem onlar beni unutur gider korkunuzdan sürekli alttan almışsınız . Öyle olmaz merak etmeyin . Arkasını dönen değerli olur .
- 4 Mart 2012
- 14.920
- 34.456
- 798
Ya sorun.. Bana bu tavrınız garip geldi onlar yabancı değil onlar söylemiyorsa siz sorun.Nereye gittiklerini bile söylemeyen insanlara ne sorucam ki dahil edilmek bahsetmek istemiyorlarsa bende hiç merak etmiyorum açıkçası.
- 28 Aralık 2015
- 1.953
- 946
- 123
- 30
Amin teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Normalde çok fevriyim. Ama gerçekten eşime ailesine belli etmemek için sabır ettim bugün çok zor olsa da bu geceyi geçireyim yarın sabah gidicem evime. Çok yakın değil maalesef evim. Yine giderim bi şekilde ama eşim noldu diye üstüme gelecek. Alttan almam mümkün değil çok zoruma gitti bana yerimi öğrettiler bu sefer gerçekten bir daha ne ararım ne gelirim. Şimdi doğum yapcam yakında zaten hiç anneme güvenmiyorum ki refakatçi olacakmış falan sanki gönülden bakacakmış gibi.Ne sabırlı bi insansın konu sahibi. Çatlattın beni burda.
- 10 Mayıs 2022
- 1.246
- 1.078
- 63
Evet cok can sıkıcı bir durum bence evinizde kalmayı deneyin evet insan tek kalınca ürküyor ama gerekirse tüm ışıkları açık bırak gece tv yi ac ses olsun kendini yanliz hissetme ben esim yokken 1 ayda eve kedi aldim hemen onunla vakit gecirdim ve halada bizimle. ailene de tavrını koy b3nceEvet bekâr gece gündüz demez gider gelir maaş vs de almaz gerçi maaştan fazlasını harcar oda ayrı da :) hesaplar kartlar elindedir Allah var öyle bireysel tatili falan yoktur. Hiç böyle davranmalarına gerek duyacak bir şey de olmadı halbuki kahvaltı masasındaydık bir tek ben vardım yani annem babam abim. Telefonla konuşurken kalktı başka odaya gitti böyle birden kalkınca bende baktım nereye gidiyor diye. Annem böyle dalga geçti güldü bakışımla gözlüklerimle. Nereye gidiyorsunuz diyorum hiçç işleri varmış diyo gerçekten ben bunu atlatamıyorum sanki ben kahve içmeye gelen karşı komşuyum neyi saklıyorsun keşke gelmeseydim
- 27 Nisan 2012
- 15.282
- 17.979
- 498