45Baban kaç yaşında?
Onun nasıl düşündüğünü bilemiyorum alışkanlıktan dolayı bu şekilde. Nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum burda önemli olan ben değilim annem ona zarar veremeden düzeltmek istiyorum bu durumu ister yeter ki o kötü olmasın. Devam etse bile bu şekilde çok yıpranıcak çok korkuyorum. Babamdan nefret ediyorum bunu bize yaptığı için gözümle görmem gerekiyo kanıt olması gerekiyor ben bile gerçeği reddetmek istiyoken annem ne haldedirÖncelikle sakin olmalısın, eger boyle bir durum varsa ki var görünüyor annenin verdiği karara uymak zorundasın ve muhtemelen o da bir çok kadın gibi yok sayacaktır.
Deşmezsem de olucak gibi değil annemli bu konudan bahsediyoruz onunda içi rahat etmiyor çünkü eğer böyle birşey bulursam ilk işim babamla konuşmak olucak zaten anneme şimdil belki ben yanlış duymuşumdur diyerek düzeltmeye çalıştım ki annemde böyle bişey arıyo tutunmak için ama benim gereçği bulmam lazım yüzüne bakmak istemiyorum onunÇok zor bi durum Allah yardımcınız olsun ama annen boşanmak istemiyosa bu olayı deşmek sadece sizi üzer, annen boşanmayı kabul ediyosa da kanıda gerek kalmamış bence, konuşmanın içeriğini de anlattıktan sonra babanızın kaçacak yeri kalmaz çünkü
Çok çok büyük hemde nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum annemin yerinde olsaydım bi dakika durmazdım ama ona bunu yap şunu yap diyemem. Sadece ne yaparsa destek olucağımı bilmesini istiyorum.İğrenç ya kim bilir küfür isteyecek kadar ne iğrenç fanteziler yapıyorlardı!
Kanıta gerek Yok zaten duymuşsunuz. Ve bu çok büyük bir yıkım.
+1Öncelikle sakin olmalısın, eger boyle bir durum varsa ki var görünüyor annenin verdiği karara uymak zorundasın ve muhtemelen o da bir çok kadın gibi yok sayacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?