• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim başımıza gelmez diye düşünmüştüm hep...

Booklife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
150
163
53
Konuya nasıl başlıcam bilmiyorum ama bi yerlerden destek almam gerekiyor. Nasıl bir şekilde hareket edeceğimi bilmiyorum.Büyük ihtimalle babam annemi aldatıyor ve ben bundan o kadar çok şüpheleniyorum ki kafayı yemek üzereyim.
Olay şöyle bundan 2 gün önce pazar günü babam arkadaşımla çıkıcam diyerek gitti ve bu çok sık sık yaptığı birşey. Normalde de işlerim çok yoğun diyip duruyor akşam çok geç geliyor genelde eve. Eve geldiğinde de bizle fazla konuşmaz hep telefonuyla oynar. Her neyse geçen pazar dışarıya çıktı saat akşam 6 gibi annem babamı aradı yemeğe çağırmak için. Babam telefonun açıldığını farketmiyor ve sürekli biriyle konuşuyor. Annem telefonu bana verdi bi dinlesene kadın mı var orda diye. Ben dinledim dinledikçe kötü oldum. Anladığım kadarıyla bizim arabadalar yanından kadın sesi geliyor. -Kapalı yola girdik dur sanırım şurda çıkış var diyo kadının sesi uzaktan geliyo ne konuştuğunu fazla anlayamıyorum ama bi kadın sesi var yani. Sonra bi kıkırdama sesi geliyo. Babam küfür etmeyi bilmiyosun diyo kadında sanırım tersini söylüyo babamda et bakıyım diyo sonra kadın birşey diyo ve babam bu mu yani sadece diyo. Ben daha fazla dayanamadım kalp atışlarımdan birşeyi duyamaz hale geldim ve telefonu kapattım. Anneme dur bi dakika dedim ki yüzümden anladı o da zaten.Babamı tekrar aradım bu sefer kendisi açtı. Nerdesin dedim yoldayım geliyorum birazdan dedi bende yanında biri var mı diye sordum tekim dedi. Benim orda şalter attı yalan söyleme demin aradım farketmeden açtın kadın sesi geliyodu dedim bağırarak bir anda. Ama ayrıntıyı söylemedim böyle böyle duydum gibisinden. Sonra off saçmalama geliyorum kapat telefonu dedi kapattı. Annemde yanımdaydı zaten o da duydu.Anne eğer böyle birşey varsa gerçekten affetmem boşanın biz kendi başımızın çaresine bakarız gibisinden bi konuşma yaptım. Annemde az çok gerçekten bi kadın olduğunu düşünüyo ve bana dediği şeyde kimse sahip çıkmaz benim tarafımdan nasıl bakarız kednimize dedi. Anne osman okuyo ama onunda 3 seneye biticek bende iş bulur bulmaz bakarım zaten sende çalışıyuosun niye birine muhtaç olalım dedim ama ne düşündüğünü anlayamıyorum. Sonra babam tekrar aradı annemin telefonundan konuşmuştuk hep annemden aradı yine bi 10dk sonra beni istedi direkt. Bende annem bu şeikilde konuştuğu için şimdilik durumu alevlendirmemek için babamla düzgün konuşmaya çalıştım. Baba bana düzgün bi açıklama yapmazsan aklıma takılıcak ve gerçekten kötüyüm dedim.Bu yalana tutunacağını bilerek eğer ki arkadaş ortamındaydık bayanda evinin yolundaydı bıraktım desen tamam bişey demem zaten ama sen biri var mı yanında dediğinde tekim dedin dedim. Babamda şakalaşıyodum seninle o kadında arkadaşın eşi zaten sen öyle söyleyince kapattım onların yanında konuşamadım dedi. Ki yalan olduğuna adım gibi eminim yoksa küfür et gibi kakara kikiri nasıl konuşulsun. Ve sesi de bildiğiniz yan koltuktan geliyo o sözde söylediği erkek olan arkadaştan ses yok zaten. Annem zaten bu konuşma boyunca yanımdaydı. O da inanmadı sabah bi arkadaşını alıcağını söylemiş ona sadece. Sonra babam eve geliyo annem gece babamın arama kayıtlarına bakıyo ve o güne ait bi annemin telefonu hariç kayıt yok. Nasıl bir pisliktir bu ne düşüneceğimi şaşırdım babamın yüzüne bakmam zor geliyo annem bişey yokmuş gibi davranıyo ama kim bilir içinde ne fırtınalar esiyodur. Kanıt bulmam gerekiyor ama bulsamda ne yapıcağımı bilmiyorum böyle konularda hem en sinirli hemde en soğuk kanlı benim olmam lazım

Bir de benden 3 yaş küçük bir erkek kardeşim var annem sakın ona birşey belli etme o bi anda parlar tutamayız dedi

Öncelikle sakin olmalısın, eger boyle bir durum varsa ki var görünüyor annenin verdiği karara uymak zorundasın ve muhtemelen o da bir çok kadın gibi yok sayacaktır.

Çok zor bi durum Allah yardımcınız olsun ama annen boşanmak istemiyosa bu olayı deşmek sadece sizi üzer, annen boşanmayı kabul ediyosa da kanıda gerek kalmamış bence, konuşmanın içeriğini de anlattıktan sonra babanızın kaçacak yeri kalmaz çünkü

Öncelikle sakin olmalısın, eger boyle bir durum varsa ki var görünüyor annenin verdiği karara uymak zorundasın ve muhtemelen o da bir çok kadın gibi yok sayacaktır.
Onun nasıl düşündüğünü bilemiyorum alışkanlıktan dolayı bu şekilde. Nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum burda önemli olan ben değilim annem ona zarar veremeden düzeltmek istiyorum bu durumu ister yeter ki o kötü olmasın. Devam etse bile bu şekilde çok yıpranıcak çok korkuyorum. Babamdan nefret ediyorum bunu bize yaptığı için gözümle görmem gerekiyo kanıt olması gerekiyor ben bile gerçeği reddetmek istiyoken annem ne haldedir

İğrenç ya kim bilir küfür isteyecek kadar ne iğrenç fanteziler yapıyorlardı!
Kanıta gerek Yok zaten duymuşsunuz. Ve bu çok büyük bir yıkım.

Çok zor bi durum Allah yardımcınız olsun ama annen boşanmak istemiyosa bu olayı deşmek sadece sizi üzer, annen boşanmayı kabul ediyosa da kanıda gerek kalmamış bence, konuşmanın içeriğini de anlattıktan sonra babanızın kaçacak yeri kalmaz çünkü
Deşmezsem de olucak gibi değil annemli bu konudan bahsediyoruz onunda içi rahat etmiyor çünkü eğer böyle birşey bulursam ilk işim babamla konuşmak olucak zaten anneme şimdil belki ben yanlış duymuşumdur diyerek düzeltmeye çalıştım ki annemde böyle bişey arıyo tutunmak için ama benim gereçği bulmam lazım yüzüne bakmak istemiyorum onun

İğrenç ya kim bilir küfür isteyecek kadar ne iğrenç fanteziler yapıyorlardı!
Kanıta gerek Yok zaten duymuşsunuz. Ve bu çok büyük bir yıkım.
Çok çok büyük hemde nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum annemin yerinde olsaydım bi dakika durmazdım ama ona bunu yap şunu yap diyemem. Sadece ne yaparsa destek olucağımı bilmesini istiyorum.

Dirty talk istemiş yani. Babanızın annenizi nasıl aldattığını anlamış olmalısınız çok iğrenç..

Daha 1 hafta önce 2 yıllık sevgilim benden ayrıldı onu kötü olarak düşünüyordum ama bu çok daha kötü birşeymiş öteki çerezlikmiş..

Babanızla konuşun.Senin böyle birşey yapacağına inanmak istemiyorum ve annem böyle bir şey yaptığını duyarsa herşey çok kötü olur.Sana yaptın demiyorum ama artık gözü üstünde lütfen kendine yakışanı yap diyin

Bırak dağınık kalsın...
Üzüldüm tatlm. Keşke konuşmayı kayıt etme imkanın olsaydı... Sen yarın evlenir gidersin, ama annen hep o adamla kalacak. Yemek yap yedir, çamaşır, bulaşık, temizlik, adamın her türlü kahrını çeksin annen. Babanda gitsin başka kadınlarla gönül eğlendirsin, hazmedilir şey değil... Ama kanıt yok... Kanıt lazım... O zaman devlette kadından yana zaten. Şimdilik sessiz ol ve babanın başka bir açığını bulmak için takip et, delil bul... inşallah şeytan eline ayağına dolaştırır babanın yaptığı kötü şeyleri. Allah kolaylık versin cnm... Sevgiler...

Seni o kadar iyi anliyorumki. Yasadiginin aynısını yaşadım, telefonda duyma vs. Sen karışma,annen ne karar alırsa almalı. Ona sadece her halükarda onun yanında olacağını belirt ve kararı ona bırak. Ben çok müdahil oldum. Şuan annem babamla konuşuyor ben iki aydır tek kelime etmiyorum babama ve bildiğin düşman olduk. Fiiliyatta da hissettiriyor bunu,işlerimin önüne set koyuyor falan. Babanla bu duruma düşme. Ve evet haklısın. Babanın kazigindan sonra sevgili vs hava gazı kalıyor.

Bi onceki neslin anneleri genellikle boyle.
Korkuyorlar kendine guvenmiyorlar.
Su an kim bilir annen kendini sucluyordur " benim hatam"diye icten icten. Cunku oyle gorduler. Insallah hakkinizda hayirlisi olur. Baban aldatiyor o kesin.

Bi onceki neslin anneleri genellikle boyle.
Korkuyorlar kendine guvenmiyorlar.
Su an kim bilir annen kendini sucluyordur " benim hatam"diye icten icten. Cunku oyle gorduler. Insallah hakkinizda hayirlisi olur. Baban aldatiyor o kesin.

Aklıma çok güldüğüm bir olay geldi; çok yakın bir dostumun arkadaşı bizzat kendi yaşıyor bunu...

Adamın biri karısına demiş ki, iş için yurtdışına gitmem gerekiyor. Bir hafta yokum. (Buraya kadar klasik) sonra gidiyor. Yalan, külliyelen yalan :) :) Oturdukları site büyük bir site... adamın metresi de aynı sitede, neyse adam gidiyor metresine, ohh koca bir hafta balayı gibi, vur patlasın çal oynasın, alemlerden alem beğen, bunlardan mutlusu yok. Birkaç gün geçiyor derken adam gecenin bir yarısı çöp dökmeye iniyor kim görecekki gece gece... (Ah Şeytan, işin yok ki senin :):) ) neyse bizim ki çöpü döküyor, üstte atlet, altında şort, ayağında şipidik terlik . Çöpü döktükten sonra kafa dalıyor bunun, sevgiliye gideceğine kendi evine git :) :) :) olacak iş değil, karısı çocukları ŞOK... Bizim ki kem küm... traji komedi, gülermisin ağlarmısın... Şeytan eline ayağına dolaştırdı işte... Dilerim sizinde öyle olur.

Back